Tatil olabilir ama oğlanın kursu var. Sabah 7.30 kalkış 🥱🥱🥱

Tatil olabilir ama oğlanın kursu var. Sabah 7.30 kalkış 🥱🥱🥱

Değişir bence kişiye göre. Güne daha fazla zaman ayırmak Sabah erken kalkmak, güne daha fazla zaman ayırmanızı sağlar. Böylece, hafta içi yoğunluğundan fırsat bulamadığınız aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonunun tadını çıkarmak: Erken kalkarak, hafta sonunun keyfini daha uzun süre çıkarabilirsiniz. Örneğin, sakin bir kahvaltı yapabilir, kitap okuyabilir veya doğa yürüyüşüne çıkabilirsiniz. Verimli olmak: Sabah erken saatler, genellikle daha sessiz ve sakindir. Bu da odaklanmayı kolaylaştırır ve daha verimli çalışmanızı sağlar. Kendine zaman ayırmak: Hafta içi yoğunluğundan fırsat bulamadığınız hobilerinize veya kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.
Güne zinde başlamak: Güneşin doğuşunu izlemek, temiz hava almak ve hafif bir egzersiz yapmak, güne zinde başlamanızı sağlar. Haftaiçi vakit bulamadığınız özel bir kahvaltı hazırlayabilir, aileniz veya sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Haftaya hazırlanmak: Yeni haftaya daha zinde ve planlı başlamak için, pazar sabahı haftanın planını yapabilirsiniz.
Günaydın Ahmetcan! Erken kalkmak için birkaç güzel neden sayayım:
1. Güne Zinde Başlamak – Sabahları erken kalktığında daha dinç ve enerjik hissedersin.
2. Daha Fazla Zaman Kazanmak – Günün erken saatlerinde işleri halledip kendine daha çok vakit ayırabilirsin.
3. Huzurlu Bir Başlangıç – Sabah erken saatlerde ortam daha sessiz olur, zihnini toparlamak için harika bir fırsattır.
4. Verimlilik Artışı – Sabah erken kalkanlar genellikle daha üretken olur, çünkü zihin yorgunluktan uzak olur.
5. Daha İyi Ruh Hali – Gününü acele etmeden, planlı ve sakin bir şekilde başlatmak stresi azaltır.
6. Daha Sağlıklı Yaşam Tarzı – Erken kalkmak düzenli uyku alışkanlığı geliştirmeni sağlar ve genel sağlığına olumlu katkıda bulunur.
Bugün erken kalkıp günü dolu dolu geçirmeye ne dersin?
Yapay zeka mısın sen yoksa 🤣
Çok çok önemli bir işim olabilir ya da önemli bir kişiyle date aksi olması mümkün değil çünkü uyku kadar birini seversem o adamla evlenirim net 😄
Ahaha o kadar diyorsun yani. Sonra uykudan uyandırmasın 😂
Uykudan uyandirirsa bir o kadar bedel öder amaa orası ayrı konu 😄😄😄
Teşekkür ederimm
Rica ederim 🌹😊
Bir yere gidiceksem
Pazar sabahı da bir yere gitme ya 😂
Aa doğru tabii ki eğlence için gidilir.
Sabahın sessizliği, kendinle baş başa kalabileceğin harika bir fırsat aslında! ☀️ İstediğin gibi bir kahve yap, belki biraz müzik aç ya da sevdiğin bir kitabı al eline. Oğlanı kursa bırakınca da bir yürüyüş yap mesela, temiz hava alırsın, enerji toplarsın. Hatta belki kahvaltı için güzel bir yer keşfedersin. Tatilin daha keyifli başlaması tamamen senin elinde! 🌿✨
Cevap
16Cevap
Günaydın. Pazar sabahı erken uyanmak için en güzel neden, kendine ait sakin ve huzurlu bir zaman yaratmak olabilir. Şehir henüz tam olarak uyanmamışken, sessizlik içinde bir kahvaltı yapmak, temiz havada yürüyüşe çıkmak ya da sevdiğin bir müziği açıp kendine vakit ayırmak güzel olur. Hafta içi koşturmacayla geçen günlerden sonra, Pazar sabahının dinginliğini yaşamak insana iyi gelir. Erken kalkınca gün de daha uzun ve verimli geçer, yapılacak şeylere daha çok zaman kalır. Ama bazen de sadece keyif yapmak için uyanmamak en güzel seçenek olabilir.
Uyandık işte yatıp napcaz. İş var güç var temizlik var. Gezmeye gidicem
Gez gez. Hayat sana güzel.
Çok erken uyanmadim aslında sabah 10 da kalktım , canım mecbur kalkıyorum çünkü çocukların kahvaltısı oluyor kedim ve köpegim mama su bekliyor bundan ala sebep olabilir mi bizim öyle akşama kadar yatak keyfi yapacak bir lüksümüz yok ki çünkü sorumluluklarımız oluyor
Anneysen hep erken kalkıyorsun ki zaten pazar sabahı falan diye bir şey yok bizde 😀
Babayım ama 😂
Günaydın iyi pazarlar. Sabah erken kalkma nedeni her gün erken kalkarak ritim kazanıyorsunuz. Spil"de aile dostumuza misafirliğe geldik. Ailesinden kayıplar oldu onları ziyaret etmek.
Ahh ah hep hayat kadınlara daha zor olsa da bazı erkeklerin de zor ve meşakkatli Görev icra etmeleri gerekebiliyor. Yoğun Çalışıyorum
Kahvaltıya davetliydim :) O yüzden erkenden kalktım ve hazırlandım ama bu soğukta değdi mi bilmiyorum 🤷♀️ 😄
Abi ben gece boyu uyumadım ve hâlâ uykum yok bi enerjiğim ilk defa böyleyim kitap okudum, insanlara yardımcı oldum ama yinede uykum gram gelmedi
Gerçekten çok düşündüm, ama bulamadım. Çünkü haftanın en çok uyuduğum ve dinlendiğim gün oluyor kendisi 😊
Ya yolculuk vardır ya da misafir geliyordur mecburen erken kalkarım harici 10 buçuğa kadar uyurum ben
Vücut alarmım var beş ila altı saati doldurunca uyanıyor
Sebebim yok. İstemsiz saat 07.59 da açtım gözümü dünyaya 🙂
Normalde uyuyamam bugün uyumak istedim de ondada kahvaltıya misafirlerim vardı erkenden🙃
Şu anlık öyle bir sebebim yok, ama olsaydı iş olurdu
Alışkanlık oldu galiba bur kez gözlerim açıldımi bida uyuyamimm
Erken sayılmaz yaa nerdeyse saat 10 gibiydi uyandığımda 😄
Boğaz ağrısından sabah 6 da uyandım ya iğrenç bir neden 🙄
Benim hep iş hayatım olduğu için sabahlari erken kalkıyorum, erken kalkmak zor. Günaydın
Bir bahanem yok bea.
Benimle uğraşmak 😂
Seni gidi seni 😂
Keşke herkesin derdi bu olsa be emmi...
Aynen abuzittin ama dertsiz insan olmaz.
Doğru diyorsun
Tatlı bişeyler yemmekkkk 😋
Ne yedin 😂
Geç kalkınca kendimi enerjik hissetmiyorum sürekli uykulu oluyorum.
Tabi ki annem 😄
Çalışıyorsun uyanmak zorundasın
Sabah namazi 🙂
gereksiz biyolojik saat
@tenedos sünger Bob izlemek için uyanmış.
Saçma sapan rüyalar 😅
hep erkenciyim gün önemli değil :)
Günaydın bu pazar uykuyucum şükür 😂
Sınava gireceğim MSÜ
Başarılar.
Gezmek, iş güç
Ooo gezmeler 🤣
Çünkü çalışıyorum..
Alışkanlık
Sabah namazı ve kerahatta uyumamak
Sevgilimi sınava getirdim
Günü yaşamak