Adım çıktı ne yapmalıyım?

Ben dört yıl önce hackerlerin beni tehdit etmesiyle çocukluk kafama uyup iç camasirimla video çekmiştim bizim şehir Erzincan küçük buraya yayıldı benimde adım çıktı burada neyse liseyi iyi kötü geçirmek için çalıştım okul birincisi oldum sonra sevgili yaptım çünkü psikolojim dayanmıyordu oda beni kötü amaçlar için kullanmaya çalıştı ben kabul etmeyince ayrıldı benden bana türlü türlü iftiralar attı daha sonra Mustafa adında biriyle çıktım diğer eski sevgili mi unutmak için bununla da iki yıl kadar sevgili oldum aileler felan biliyordu baya ciddiydik sonra Buda niyeti bozunca ayrıldık bu Mustafa’yla beraberken de adım çok çıktı yalan yanlış yok eve atiyormusum yok bilmem ne bugün de eski sınıfımdan bir çocuk kuzenime demişki yani ben komşumla yatmışım güya yok işte videom varmis bilmem ne gerçekten bu şehirden yasanilmiyor ben napicam daha sonra kuzenime sovdum o çocuğa inandı diye oda beni engelledi sovdum diye Yks sınavım var kazanmam gerek dört ay da ama sıfırdan ortamda yapmam gerek çokta yalnızlastim

Adım çıktı ne yapmalıyım?