Ben kuyumcu atölyesinde çalışıyorum.
2-3 sene daha yaparım. Sonrasında babamın kurduğu, bizim büyütmeye çalıştığımız bir şirket var.
İlerleyen yıllarda evlenme ihtimallerimiz için ev meselesini kiralık ev ile ve babamın şirketine gider olarak bağlamak mantıklı olur mu?
Kuyumcu işini bırakıp babamla çalışmayı da amaçlıyorum ilerleyen süreçte.
Kirayı babam verirse aile içinde söz hakkı artacak, bu evliliği kötü etkiler mi?
2-3 sene daha yaparım. Sonrasında babamın kurduğu, bizim büyütmeye çalıştığımız bir şirket var.
İlerleyen yıllarda evlenme ihtimallerimiz için ev meselesini kiralık ev ile ve babamın şirketine gider olarak bağlamak mantıklı olur mu?
Kuyumcu işini bırakıp babamla çalışmayı da amaçlıyorum ilerleyen süreçte.
Kirayı babam verirse aile içinde söz hakkı artacak, bu evliliği kötü etkiler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kötü etkiler bence müdahil olmamalı ailen ve maddi olarak bağlı olunca ister istemez söz hakkı olacak
Kira olayını babamın bahane edeceğini düşünmüyorum.
Aile işine çok katılacağını düşünmüyorum.
Ama haklısın bi şekilde müdahil olmak isteyebilir.
Tabi ilerleyen süreçte o kira bağını koparabiliriz.
Yani şu an böyle ama bence aileler evlenince be yaşlanınca daha farklı olabiliyor. Kendin ve eşinin 1 yaptığ ı ailenin 3 yaptığından çok daha iyidir. Ayrıca eşin de sorun çıkarmak için bahane eder ya da ters bir şey oldugunda ailem dillendirir eşin yanlış anlar kısacası hiç mahal vermemek çok daha güzel bence
O zaman eşten bağımsız şekilde babadan kira almalıyız ama baba da kimseye söylemi ek ki yayılmasın ya da hiç bulaşmicam, bekarlığa devaö
Yani o şekilde yapabileceksen yap gerekirse iki kişi çalışır aileden destek alır bir ev alırsınız.
Babanı sen tanırsın sorun eder dersen yapma
Sorun etmez de illa koz olarak kalır
Koz olarak kalır diye düşünüyorsan çok da şey yapmaya gerek yok bence
Etkileyebilir bence evlenme en iyisi
E nası evlenin? Hayatın aw.
Bilmiyorum bu zamanda kimseye güvenilmiyor ben korkarım evlenmeye çok değişik tipler var
Maddi olarak zor bişey zaten
Bi de anormal biriyse boşandıktan ömür billahi evliliği unut