7 bin TL ye oturuyordum. Bi an da 12 bin TL yaptı. Ben razı olmadım tabi. O zaman çık evden diyor. Bu kadar kısa sürede Ben nasıl ev bulayım da çıkayım dimi? Bunu söylüyorum bi şekilde ödersin o zaman diyor. Cok anlayışsız biri. Dün bi anda kapıma geldi düşündün mü ne yapacaksın dedi. Ne değişik ya ben zaten söylerim ne yapicami ya da arayipta soradabilirdin. Kapıma gelmeye ne gerek var. Dengesiz ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
maalesef kiracıları savunan bi mekanizma yok
Tatlı dille orta yolu bulmaya çalışın
Pazarlık edin
Şu an 11 bin tl ye kira kaldıysa doğuda falan ya da çok küçük şehirlerde vardır. Çorluyu biliyorum, tekirdağdan büyük bir yer. 10 'a anlaşın bence.
Anlaşmaya çalış, ev değiştirsen sen zarar edersin
11200 gonder yasal olarak su an en fazla bunu yapabilir
Bende tdagdayim degirmenalti tarafinda misin
Çorludayım
Hmm
Kapina kimse gelemez bir daha gelmemesini soyle yasal olarak 11200 yapabilirsiniz zaten de kirayi o kadar gonder baska bisey yapamaz
Kapina gelirse de bir daha gelirseniz polis cagirmak zorunda kalacagim. dersin
Kira çok normal o fiyata kümes kalmadı artık be
1+1 düzgün bir ev bile değil
En fazla%60 artırabilir. Sıkıysa çıkartsın
Yasalı zaten 11, normal artık
Çıkma versin mahlemeye
Bı sekildeodersin derken ne demek istiyo
Yani Parayı bir şekilde denklestir felan onu mu kastetti bilmiyorum
Sen bekar misin ve o kişinin yaşı kaç
Bekarım
35,40 vardır
Senin mesleğin yokmu ya da ev arkadaşın? Bide daha önce hiç ararmiydi bu ev sahibi seni öylesine? Hal hatır sormak icin
Mesleğim var ev arkadaşım yok. Tek yasiyorum.
Daha önce arada arıyordu, evle ilgili sıkıntı yok dimi memnun musun felan diyordu hal hatırda soruyordu. Saçma buluyordum aramasinida. Zaten sıkıntı olsa ben söylerim
Senin yaş kaç? Hangi ildesinki? Bide sürekli ayda mesela 2 3 kez arıyor muydu?
24 yaşındayım ben. Tekirdagdayim
Sürekli arayamiyordu çünkü ben konuşmak istemiyordum ters yapıyordum ama mesela kira fiyatı arttı ya kapıya gelip söylüyor. Bunu bir kaç kez daha yaptı. Telefon denen bisey var ara öyle konuşalım yani.
Hm anladım. maaşın ne kadar? Yani eğer daha uygun ilan varsa oraya çık ama eğer ilanlar bu fiytsa hep pazarlık yap 10 bine otur
Ben zaten cikicam burdan da biraz zaman versin istiyorum. şu an oturduğum yer 1+1 ev. O da düzgün bile değil. 12 bin sıkıntı degil ama böyle bir eve 12 bin kira veremem. Daha güzel bir yere çıkmak istiyorum sadece biraz musade et diyorum. Adam o kadar inat ki dinlemiyor bile
Yani beklemek zorunda önceden bunu sana belirtmiş olması lazımdı pat diye çıkaramaz zaten. evini biliyorsan git eşiyle görüş
Emlakçılar bazen kiralık evleri ilana koymaz mutlaka sor.. bide bakkal vs varsa onlara da sor onlarda kiralık evleri biilir bide damacana su dağıtan adamlar bilir kiralık evleri çok gezdikleri için mutlaka sor
Aynen önceden bana soyleseydi ona göre ben kendimi ayarladım. Evini bilmiyorum evli değil zaten
Anladım sorarım işim kolaylaşır en azından
Kesinlikle bakkalik ve o su satıcılar iyi bilir nerde kiralık ev var.. ben sucuya sormuştum bulmuştum kendi evimi
Teşekkür ederim. Bakalım artikk
Rica ederim.
Cik sende
Öyle kolay değil hemen cikmak.
Neden kolay değil nerde oturuyorsun
Nerde yasiyosun
Şehir neresi yani
Tekirdag
Yausak senden faydalanmaya çalışıyor.
Dikkatli ol.
Ne dicemi bilemedim😳
Cikicam zaten en kısa zamanda