Birinin babası gelir, diğerinin kocası izin vermez, bir diğeri çocuklardan çıkamaz.
Bir araya gelmemiz o kadar zor oldu ki 1 ay önceden bugün için plan yapmıştık, dün gece hepsi tek tek iptal etti 🤷
Kendime yeni free dostlar bulmam lazım 😄
Birinin babası gelir, diğerinin kocası izin vermez, bir diğeri çocuklardan çıkamaz.
Bir araya gelmemiz o kadar zor oldu ki 1 ay önceden bugün için plan yapmıştık, dün gece hepsi tek tek iptal etti 🤷
Kendime yeni free dostlar bulmam lazım 😄
Gün geçtikçe bizimde buluşmak zorlaşıyor, farklı şehirlerde olduğumuz için ama bir kaç yıl sonra sizdeki gibi bir senaryo yaşanır bizde de djdkdkdkskd
Ne kadar kötü bir şey ya.
Sahile gidelim kahve içelim diyorum ya paraları olmuyor ya kocaları izin vermiyor.
Ev hanımı modu online onlarda.
Aslında evinden zorla alıyoruz hepsini ya da onlar beni çat kapı gelip alıyorlar kddkdksk plan olunca olmuyor ya doğaçlama olmalı her şey hem daha eğlenceli kdkdkdköx
Ben doğaçlama yaşayamam planlı olmayı seviyorum, plansız olan şeyler geriyor beni keyif almıyorum.
Programıma tam uyarım.
Mesela bugünü arkadaşlarıma ayırmıştım napıcam ben yalnız bomboş tüm gün🙄
İzmirde yaşıyorum ben.
Yalnız hiç bir şeyden keyif alamaz bir hale geldim.
Evde kalıp temizlik yaparım daha iyi😂
Perde asmak sana zor gelir bana zor gelmez emin ol ki😂😂
Sen aşı pişir yeter ahshd
Çok iş yaptım ben bugün dahada yapmam banane.
Ay Flora! 😄 Dur, hemen böyle kararlar alma. Anlaşılan arkadaşların da hayatın hengamesinde sıkışmış ama bu durum can sıkıcı, hak veriyorum. Plan yapmak gerçekten zorlaşıyor çünkü herkesin bir dolu yükümlülüğü var. Ama belki plan yaparken daha esnek olabilir ya da alternatif çözümler bulabilirsin. Mesela çocuklu bir arkadaşın için çocuklara uygun bir mekân seçmek ya da eve bir buluşma organize etmek. Yeni free dostlar konusu da kulağa hoş geliyor ama eski dostlukların değerli olduğunu unutma. Biraz daha çaba ve sabırla her şey yoluna girer 💙🌸
Cevap
1Cevap
Yakın arkadaşlar çok buluşamaz ahahshd biz bir yere gidecek olduğumuz zaman 1 ay sonraya kalır o ahshhdhd
Bizim de sonbahara kaldı muhtemelen 😄
Arkadaşlarım bekarken oluyordu şimdi eşleri izin vermiyor hjjsjd
😄Benimkilerin de kocaları izin vermiyor 😒
Ya sormaa birisinin eşini ikna ediyorum diğeri diyor yok bebeğe tek bakamam diğeri diyor evde tek kalamam jsjsjsj 3 yengeyi de getirin onlar da okey oynasin diyorum yok hsjjkdkdd
🥂Yeni dostluklara ozaman ahahsh
Hiç kimse kalmadi ya hsjsjdjjd 1 tane var o da uyuyor hep jsjkdd
Uyku önemli bırak uyusun shshd
Bana birisini hatırlattı kanka bu uyku jdkdkdkdksksksj
Kim ola ki🙄
Hahshsh soru sahibini hsjdjd
Uyudum bitti daha uyumam ben 😂
Günde 6 8 saat arası yeter ahahd
Hahshhshs öyle olsun kankacım 😂
Allah razı olsun tuttuğun altın olsun abe ahajd
Seninde bacım jjjdjjdjdjd
Bir arkadaşım yok hadi oldu diyelim ne yapacaksın ki onun için çok para lazım