Geçmişim yüzünden reddedilirsem diye erkeklerden kaçmaya başladım siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz reddedilme korkusuyla?

Ben çok güzel bir kızım enerjimde öyle sonra kalbim çok temiz cidden iyi bir insan olmaya çalışıyorum hayatımda. Güzel olduğumu ben demiyom herkes diyor. Yani herkesin beraber olmak isteyeceği biri gibi duruyorum amaa benim bunalımda olduğum zamanlarda bazı hatalar yaptım reelde değil amaa sanalda secting , nute atma, görüntülü konuşma vs ama çok az kilşiyşe çok kısa bi zaman sürdü ve cidden psikolojik olarak iyi değildim bide 1 kere yapınca sonrası da geliyor. Yalan söyleyemem de gizleyemem de eşimin bunları bilmeye hakkı var en azından tertemiz olmadığımı. herkes bu durumu kabullenemez bunu biliyorum bu yükle yaşamak çok zor arkadaşlarıma bile anlataöıyorum utançtan. Şimdi erkeklerden kaçmaya başladım beni bilseler reddederler diye napıcam bilmiyorum

Geçmişim yüzünden reddedilirsem diye erkeklerden kaçmaya başladım siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz reddedilme korkusuyla?