Kitaplarısevenbirkız sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakışıklı olmasa bu kadar emin ol peşine düşmezdin
144 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı zaten ama şimdi ne yapmalıyım ben çirkinim mi demek bu
- +1 yıl
Ben dış görünüşe önem veriyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılYaw senin tipine bir şey demiyorum demek istediğim o adam tipsiz olsa bu kadar takmazdın bu kadar üzülmezdin. Yakışıklı olduğu için üzülüyorsun. Görünüm olarak nasıl bir şey bu mesela
- +1 yıl
Mavi gözlü siyah saçlı beyaz tenli uzun boylu kalın dudaklı evet aşırınçok yakışıklı çok tatlı kendisi zayıf biraz ama şu an spora başladı kas yapacak bense kilolu orta boylu kahverengi gözlü siyah uzun saçlı sıradan biriyim
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdık mı hayır
Seni seven var mı? Emin ol ona gitsen bu kadar üzülmezdin yani- +1 yıl
Ama karakteri de iyi harektleri hoşuma gidiyor çok komik eğlenceli popüler esprili çalışkan zeki cool zor ama biraz şımarık ailesi zengin ve hiçbir şey beğenmiyor
Cevap sahibi+1 yılNeymiş bu öyle ne abarttın sen. Onu bilmem ama yakışıklı diye adamlara taparsınız sizden korkulur vallahi
- +1 yıl
Var sanırım biri ama açılmadı sadece ima etti ama ben onu dost olarak görüyorum sadece o yüzden olmaz
- +1 yıl
Ben bu çocuğu ilk günden beri seviyorum bir de peşinde kızlar var ama onunyakışıklı tatlı bulmayan kızlar da var onu ben bayılıyorum yani
- +1 yıl
Başta aramız iyiydi sorns reddetti ama hala bakıyor ve arkadaşları sorup duruyordu seviyor musun diye benim onunla ilgilenmemi istiyor sonra reddedip tersliyor niye olabilir sence? Ego tatmini mi
Cevap sahibi+1 yılEgo tatmini olabilir. Ama sen kendini ezdirme muhatap olma. Hiç bir şey olmamış gibi takıl. Ayağına gelip özür dilemeyene kadar da onla bence olma
- +1 yıl
Yo tapmıyorum sadece çok seviyorum sence nasıl davranayım artık hem reddediyor hem ilgi istiyor bakıyor hala ben baksam konuşsam yüzsüz olarak görünürüm değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYani maalesef öyle olur. Sen yapacağını yapmışsın artık insan olup gelirse olursunuz başka türlü sana kötü davranan biriyle olman saçma olur
- +1 yıl
Haklısın sağ ol🙏🏻
- +1 yıl
Evet çok doğru, teşekkürler🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bu arada çok kafana takma
- +1 yıl
Evet çok hassas çabuk etkilenen duygusal bir insanım hep çok kafaya takıp üzüldüm kendimi mahvettim ama artık daha az takmaya çalışacağım teşekkür ederim🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim. Kendine iyi bak. Durumla ilgili bir şey de olursa yazabilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim yazarım sen de kendine iyi bak sen de yazabilirsin istediğin zaman
Cevap sahibi+1 yılTamamdır anlaştık 🙏🏼
- +1 yıl
Bir de eskiden çok iyi dost olduğum bir kızla (benim ona aşık olduğumu da biliyordu) sonradan küstük adı Gamze kızın Benimki bununla kanka oldu sürekli konuşuyor sevdiği biri olduğundan da bahsedip duruyor önceden yok derdi duydum birkaç kez ortak arkadaş falan hatta Gamzenin arkadaşlarından biriyle takılıyor bahçede benimli sürekli voleybol oynuyor o kızın arkadaşıyla da bakışıyorlar bu arada kız da uzun boylu zayıf manken gibi ben şüpheliyim hani sanki kızı onanayarlayacaklar ortak arkadaş vasıtasıyla gibi geldi bana bilmiyorum çok acı veriyor böyle olması ben genelde sınıfta oturuyorum ama bazen onu izliyorum oynarken camdan o kız da onun karşısına oturup izliyor sinrileniyorum ama bence olabilri bu kızla her şeye karşı hazırlıklı olmalıyım artık
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma yazdığını şimdi gördüm. Onla arasında bir şey olabilir olmayabilir de belli ki onların araları oldukça iyi. Sen dediğin gibi iyi ya da kötü her şeye hazırlıklı ol. Sonra mazallah kötü bir şey olduğunda bu durumdan etkilenmeyesin
- +1 yıl
Önemli değil, haklısın öyle yapacağım teşekkür ederim tekrar dediğim gibi bir gelişme olursa yazarım buraya haber veririm 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙂
İyi haberlerini bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız? En son ödevle ilgili bir mesele için onunla konuşmaya çalıştım (ben keyfi sohbet etmeye gitmedim ama öyle olduğunu düşünüp peşinden koşuyormuşum gibi göstermeye çalışıyorlar ve bana takıntılı saplantılısın diyorlar fazla üzülüyorum diye duygusalım duygularımı yoğun yaşıyorum sadece bence) 5-6 kez yanına gittim ve her seferinde meşgül olduğunu söyledi baktığımda arkadaşlarıyla komuşuyor dedikodu yapıyor ve voleybol oynadı sonra ben müsait olumca komuşuruz dedi ve ben akşam mesaj attım böyle şeyler beklemezdim kırıcı ve kaba kırıldım gözümden düşüyorsun sen bilirsin dedim 10 dk içinde kısa bir cevap yazmış sadece ödevele ilgili başka bir şey dememiş sonra ben olayları ortak arkadaşımıza anlattım o da reddettiği için umut vermemek için böyle yapıyordur sen de uzak dur dedi ve araya mesafe koydu bir de mherkese böyle anlatıyro musun ne rahatsın dedi sonra başka bir ortak arkadaşımız da işte çocuğu rahat bırak sıkıldığı için böyle yapıyor sen üsteliyorsun arkadaşlarına çevresine herkese yayma kaba davranıyor vb. cümleler kurma dedi benim öyle bir niyetim yoktu sadece dertleşiyordum ama yanlış anlaşıldım üzüldüm sabah minibüste karşılaştık günaydın dedi ben de günaydın dedim sınava yetişir miyiz falan dedi sonra yine karşılaştık bu sefer bir şey demedi acaba arkadaşları mı uyardı biraz daha kibar olmaya başladı ben de çok bakmamaya çalışıyorum konuşmuyoruz o da kendi halinde takılıyor Ayrıca doğum günü yaklaşıyor ona hediye aldım sizce vereyim mi nasıl fikir? Ne düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler iyiyim. Umarım sende iyisindir. Yazdıklarını okudum. Yakın arkadaşının dediği şey doğru umut vermemek için böyle yapıyor. Ona katılıyorum. Sende biraz fazla üstelemişsin gibi sanki. Mesaj attım dedin ya o davranışlarının ardından keşke hiç yazmasaydın ya. Sonra da oda biraz sana yanlış yaptığını düşünüp otobüste kibarlaşmış anlatıktıklarına göre. Hediye konusuna gelince de eğer ortak bir parti olup herkes hediye verecekse o zaman bence ver. Onun dışında kalkıp teke tek hediye verme. Onu da kalkıp laf yapabilir. Ne yaptığını bilmeyen birine benziyor. Çok hoşlanmıyorsan bu kadar uğraşma derim
- +1 yıl
Merhaba ben de iyiyim teşekkürler. Sağ olun yorumunuz için. Evet önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için üstelemiştim ama haklısınız. Bu arada sizce hiç umut yok mu artık? Yani ve sizce reddeden bir erkek geri dönmez mi hele de onun gibi biri? Evet ben de umut olduğunu düşünerek hayallere kapılmak istemiyorum ama sonuçta yüz yüze bakıyoruz aynı sınıftayız ve bence iletişim kurmamız gerekiyor en azından ben komuştuğumda keşke daha iyi davransaydı bana ki önceden arkadaştık ona yardımım da dokundu hiç mi hatrım yok ki bir anda kenara atıyır beni yanlış mı düşünüyorum sanırım beni yüzsüz gurursuz biri olarak görüyor Bu arada konuşma tarzınız çok hoş kibar merak ediyorum kimsiniz nasıl birisiniz biraz kendinizden bahseder misiniz sorun olmayacaksa ne iş yapıyorsunuz kaç yaşındasınız en çok bunları merak ettim 😊
Cevap sahibi+1 yılKendimden az bahsetmek gerekirse öğrenciyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. 20 yaşındayım. Sizde son derece kibar ve akıllı birisine benziyorsunuz. Bu konuda da dürüst olmam gerekirse bir ümit bence yok. Sevse hoşlansa bunları yapmazdı. Biri istemiyorsa klasik olarak istemiyordur. Bazen duygularımıza kapılıp ya olursa gibi şeylere kapılıyoruz. Ama mantıklı düşününce böyle şeylerin yanlış olduğunu anlayabiliriz. Peşine düşünce karşı tarafın gözünde değerimiz düşüyor ve onun ilgisizliğinden gururumuz kırılıyor. Red yemek kötü bir şey fakat bunu kişisel almamak lazım her insanın böyle hikayeleri var aslında hepimiz yaşayabiliyoruz. Çok uzattım biliyorum son olarakta aynı ortamda olabilirsiniz öyle çok abartı fazla iyi ya da kötü davranmadığın sürece hiç bir sorun olmaz. Ara ara merhaba dersin yüz yüze gelince daha da muhatap olmazsın
- +1 yıl
Anladım, haklısınız, evet, öyle yapacağım, teşekkür ederim yorumlarınız için ve sağ olun kendinizden bahsettiğiniz için de.😊🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek her şey gönlünce olsun 😇. Konuşmak istersen ekleyebilirsin
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız? Bu arada ben ona hediye vermeyi düşünüyorum da bir de o seneye okuldan gidebilir yani son 1 haftamız kaldı hediyenin yanında ona duygularımı ifade eden bir mektup yazsam şiir de eklerim belki ama sizce saçma mı olur? Yüzsüz, gurursuzluk olarak mı algılanır? Ne diyorsunuz? Bu arada şu an hiç konuşmuyoruz tekrar karşılaştık minibüste ama bu sefer bakmadı (bir de bize ters olan yollardan gidip yolunu değiştiriyor artık ) selam vermedi uzak bir yerde oturuyordu bir de kendisi beni sevmeyen bir arkadaş grubuyla sürekli takılıyor, buluşuyor, bayağı samimiler. Biz iletişim kurmuyoruz ben sadece doğum günü için hediye vermek ve mektupla son kez duygularımı ifade etmek istiyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapmalıyım sizce?
Cevap sahibi+1 yılSağ iyiyim. Yazdıklarını hepsini okudum. Öncelikle sen onun için şu zamana kadar yapman gerekenleri yaptığını biliyorum. Biliyorum seviyorsun ama sana karşı tavırları böyle olumsuz olmuşken bunları yapman biraz saçma olabilir. Ve seni onun gözünde oldukça düşürür. Ha davranışları normal olsa bi ihtimal yap derdim. Ama bu halde yapman emin ol bir şey değiştirmez. Ben olsam daha uğraşmazdım. Ha ben duramıyorum diyorsan da sana kalmış. Sonradan pişman olma. Onu iyi tanıyan sensin iyi düşün ve öyle bir adım at.
- +1 yıl
Haklısın, çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız? Ben çok kötüyüm. Maalesef dün gece yıkıldım wp profil resmine sınıftan bir kızla foto koymuş bugün öğrendim ki hiç beklemediğim bir kızla çıkıyor meğer önceden beri hoşlanıyormuş ondan sır olarak saklamış sonunda arkadaşı yüzünden sır ortaya çıkınca sevgili olmuşlar ama kızla alakalrı yoktu bence sahte de olabilri ve bu kız bana düşman olan kızların bulunduğu gruptan ama kız sessiz sakin kendi halinde şaşırdım. Ama kızın arkadaşları beni sinir ediyor ayrıca yüksek sesle konuşuyorlar ve beni bekleyip önümden o kızla el ele tutuşup sarılıp geçiyor bana göstermeye nispet yapmaya çalışıyorlar niye sence? Hani o kızla olsun aşık olabilir de ama bana niye böyle yapıyorlar benim suçum ne? Beni sevmeyen kızlarla takıldığı için mi ama bana niye acı çektiriyorlar bir de biri “ben onu kimseye yar etmem “demiş benim sötlediğimi sanıp iftira attılar tüm sınıf çok utandım? Gerçektne çok berbat haldeyim şurada 2 hafta kalmış zaten bitmesine onun hediyesini de aldım heveslenmiştim ama veremeyeceğim çok kötüyüm yardım edin lütfen ne yapmalıyım ne yapabilirim niye böyle yapıyorlar?🥺
- +1 yıl
Arkadaşları da uğraşıp bakıyor sürekli bana neden sence? Bu çocuk ve arkadaşları ne peşinde?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba kötü olmana öncelikle üzüldüm.
Keşke bu şeyleri hiç yaşamasaydın. Çok geçmiş olsun. burada işin garibi o sevgili olduğu kızın sana karışmayıp gidip arkadaşlarının sana karışması anlam veremedim buna. Büyük ihtimalle arkadaş grubuna o kız seni büyük ihtimalle önceden anlattı ve sana o yüzden böyle düşman olmuşlar. Başka da bir açıklaması yok bence. Sende o çocukla olmadığın içinde kendilerince sana hava atıyorlar. Elbette kolay bir durum değil. Sana tavsiyem şu karşılarında ne kadar rahat durursan sanki hiç bir şey olmamış gibi dimdik o kadar onlara rahatsızlık verirsin. Biliyorlar ki sen rahatsız oluyorsun böyle devam ediyorlar. Gül geç ve özgüvenli dur karşılarında. Onun dışında laftan anlayan tiplerse benle derdiniz ne diye konuş. Kendini kötü hissediyorsan da yalnız kalma herhangibi bir arkadaşınla takılın grup halinde. Zaten az bir süre kalmış seneye sınıfını komple değiştirip onlardan tamamen kurtulursun gibime geliyor.- +1 yıl
Evet haklısın çok teşekkürler ama o sevmiyor değil mi sevseydi böyle yapmazdı kıskandırmak falan olamaz herhalde amacı sevdiğimi biliyor zaten 3 kez reddetti ama hala peşinde olmamı istiyor
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil. Hem kıskandırmak hala peşinde olmanı istiyor gibime geliyor. Farkındaysan ben en başından beri hep uzak dur dedim. Ama işte insan sevince de haklı olarak kendine engel olamayabiliyor. Umarım her şey senin için daha iyi olur
- +1 yıl
Bana da öyle geliyor haklısın teşekkürler evet elimden geleni yapacağım sana da haber veririm
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız? Bu arada hala gözüme sokmaya devam ediyorlar sürekli temaslarını falan mesela arkamda oturuyorlar ben bakmıyorum hiç ona ve sevgilisine başka arkadaşımla konuşuyorjm. Ama o inatla benim yanıma karşıma oturuyor, o beni sevmeyen kız ve arkadaşlarıyla takılıyor gösteriyorlar illa kendilerini ve ben onun gözledine bayılıyorum konuşurlarken duydum bak o kızı (beni kast ediyor) yeniden etkile gibi bir şeyler diyorlardı benimkine hem se sevgilsinin yanjnda. O da hep benim olduğum yerlerden geçiyor bana bakmaya çalışıyor yani ona bakmamı istiyor ama ben bakmadım bugün koridorda bayağı baktı gibi geldi ben kafamı çevirdim bakmadım hep yanıma karşıma geliyorlar anlamıyorum Ben elimden geleni yapıyorjm sence benimel dalga geçip bana acı çektirmeye peşinden koşturmayami çalışıyorlar bir de arkadaşları hep gülüyor kendilerini tutmaya çalışıyorlar bilerek benim yanımda el ele tutuşup yakınlaşıyorlar oyun mu bilmiyorjm ya da gerçekse niye böyle nispet var bilmiyorjm ama ben bakmamaya devam edeceğim siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılSağ ol iyiyim. Öncelikle kesinlikle bakmamaya devam et. Çünkü bu artık nasıl bir tipse naptığını adam akıllı bilmiyor. Sevgilisi olduğu halde bile gelip sana bakıyorsa bu çocuk çok sıkıntı biri yani. Ve anladığım kadarıyla sevgilisi de göz yumuyor üstüne üstün. Aklıma ister istemez rol mu yapıyorlar acaba diye düşünmeye başladım. Çünkü kızlar kıskanç olur böyle şeylerde. Olay öyle bir halde ki görmediğim için yanlış yorumlamak seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Ciddi bir şekilde teke tek okulda yanına bir çağır bunu de ki amacın ne söyle senin? Bunu demekten başka bir şey kalmadı çünkü bunlara
Erkekler Ne Diyor
+1 yılKızlar Bir Adım Öne ayni insan mi? Artik zorlama bence istemiyorsa seni kalbini kirar. Bunu sana karsi kullanir ilerde yoksa.
111 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişi maalesef
- +1 yıl
Kullanmaya çalıştı zaten ama ben mesafe koymaya çalışıyorum artık
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Neden bu kadar israrcisin ki. Baskasi sana bakmazmi diye dusunuyorsun. Boyle yaparsan bunu kullanir ve hatta aldatir seni zaten beni birakmaz die dusunur. Sen artik birak onu
- +1 yıl
Rica ederim. Onun etrafinda baska kizlar varsa senin koydugun mesafe onun isine gelir umursamaz. Ama durumu tam bilmedigim icin haksiz yorun yapiyorumdur belki. Sen bilirsin yinede.
- +1 yıl
Haklısınız ama başta iyiydim sonra reddettikten sonra bile kendisi beni seviyor gibi de davranmıştı sürekli bakıyor reddettikten sonra da arkadaşlarını araya sokmaya çalıştı ve bana sordular hala onu seviyor musun diyembana ve arkadaşları o gidiyor diye beni kandırıyorlar benim onunla ilgilenmemi istiyordu sürekli ama ilgilenince beni zorlama sıkılıyorum sana karşı hisim olsa senin bana olduğunu hissettiğim an söylerdim hissim yok normal arkadaşız diyor kırıcı laflar ediyor reddediyor yani sevmiyorsa neden dengesiz davrandı ki ego tatmini mi sizce sevse reddetmez herhalde (bana mesaj attı ama sadece ödev sordu sonra ben yine sevdiğimi söyleyince herkes herkesten hoşlanmayabilir yalan söyleyip duygularınla mı oynayayım dedi ben konuşalım dedim ama o ödev dışında yazmıyor cevap vermiyor hep işim var diyor ve ben ona uzun mesaj attım ilk günden beri seviyorum seni diye cavp vermedi iyi birisin bile demedi)
- +1 yıl
Pesinden kosmani istiyor kim istemezki. Bana bunu bir kiz yapmisti sevgilis varken benden gizledi benden hoslaniyormus gibi yapti ve her gun konisuyirduk ve bi gun sevgilisi beni fark edince bana soyledi ve konusmayi biraktim bi dahada yazmadim sildim her seyi onla ilgiki sen de oyle yap. Neden ona karsi bu kadae isteklsin
- +1 yıl
Olabilir çünkü ilk gördüğüm günden beri aşığım çok tatlı yakışıklı biri ve hareketleri karakteri de hoşuma gidiyor çekim var yani sürekli ona çeliyorum yoğun duygularım var peşinde kızlar var ve popüler bir çocuk vazgeçemiyorum ama uzak durmaya çalışacağım bilmiyorum ne olacak? Kendisi dış görünüşe güzelliğe çok önem verdiğini söylemişti o mavi gözlü beyaz tenli siyah saçlı uzun boylu kas yapoyor yakışıklı çocuk ben siyah saçlı kahverengi gözlü orta boylu kiloluyım sence dış görünüşümü sevmediği için mi böyle?
- +1 yıl
Buyuk ihtimalle boyle. Egolu birisi ve spor yapiyorsa spor her seyden daha cok onemlidir onun icin. Sen kendini onun icin üzme
- +1 yıl
Haklısınız teşekkğr ederim ben de artık uzak durmaya çalışacağım çok sağ olun🙏🏻
- +1 yıl
Ne demek. Sen sagol. Bu kibarlıkla daha iyilerinj bulursun hatta onlar seni bulur. Sen kendini bozma
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir isimli bir kitap var onu oku
Bende senin gibi durumdayim bu kitap ufkumu acti12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla zorlama zorbalığa doğru gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız teşekkürler
kitaplara twkıl sen
112 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapmaya çalışıyorum sağ olun
- +1 yıl
“Masumiyet Çağı”nı okuyorum, siz?
- +1 yıl
Güzel mi duydum ama okumadım
- +1 yıl
Teşekkürler. Sizin mesleğiniz ne bu arada edebiyata da ilgilisiniz sanırım?
- +1 yıl
Ne güzel😊
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılbu kadar onemli mi iliskiler
09 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyorum üzülüyorum
- +1 yıl
ben hic ilgilenmedim hasta miyim ben?
- +1 yıl
Hayır olabilir yani her insan farklıdır herhalde ben çok etkileniyorum
- +1 yıl
Siz başka şeylerle meşgulsünüz demek
- +1 yıl
nasil baska seylerle?
- +1 yıl
Bilmiyorum ama kendinizi verdiğiniz şeyler var demek
- +1 yıl
anlamadim ki o seyleri soylemek istemiyorsan sorun degil sen bilirsin
- +1 yıl
Yani ben sadece ilişkileri ön plana almıyorsanız hayatta önceliğiniz olan başka şeyler var demek benim yok hep ilikileri ön plana alıyorum dedim
- +1 yıl
anladim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne