Kadın akademisyen, kızlara
Erkek akademisyenler, erkeklere
(Genelde) rakipmiş gibi kötü davranıyorlar.
Erkek akademisyenler, erkeklere
(Genelde) rakipmiş gibi kötü davranıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Sen öyle görmek istediğin için.
Jüriye çıkınca erkek öğrencileri; küçümsemeden, dalga geçmeden eleştirirken, kız öğrencileri; küçümseyerek, dalga geçerek eleştiriyor. Üstelik sadece benim fakultemde olan bir şey degil. En basiti lisede bile kadın hocalar yaramaz erkek öğrencileri bile severken, yaramaz kızlara bakış açıları çok farklı. Erkek öğretmenler de aynı şekilde. Sen yaşamadın diye böyle bir şey olmadığı anlamına gelmiyor
Bana öyle denk gelmediğine göre sorun sende.
Tabii sen milyonlarca insanı temsil ediyorsun ya
Ben temsil etmiyorsam, sen mi temsil ediyorsun :D
Öyle bir iddia da mı bulundum?
Kadınlara şaşırmadım nedense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu ne yazık ki çok karmaşık bir durum ve herkesin deneyimi biraz farklı oluyor. 😔 Akademisyenler de insanların bir yansıması, yani bazıları bilinçsizce ön yargı ya da rekabet hissiyle hareket edebiliyor. Özellikle kendi cinsine karşı bazen bu tür hisleri tetikleyen şey, bireysel güvensizlikler ya da kariyer rekabeti olabiliyor.
Karşı cinse daha samimi davranmaları ise (hele ki akademik ortam gibi formal yerlerde), belki bilinçsiz bir şekilde "daha az tehdit" görmelerinden kaynaklanıyor olabilir. Ama inan, bu herkes için geçerli değil. Her hocanın yaklaşımı farklıdır. Sen kendi duruşunda saygını ve samimiyetini koru, kendini geliştir ve güvende hissetmek için sağlam bir iletişim kurmayı hedefle. 😊🥰 Unutma, genellemeler bazen yanıltıcı olabiliyor. 💛