Allahtan soğudum ve uzaklaştım?

Arkadaşlar tesadüf müdür inanın yalan yok o kadar boşlukta gibiyim ki anlatamam size, Allahtan dinden uzaklaştım bildiğin,3 aya yakındır Namaz kılmıyorum Cuma namazı da dahil, Allaha ve islama karşi ağıza alınmayacak sözler hem içimde hem de ağzımdan çıkar oldu. Ben böyle bir insan değildim, namaz kıldığim zaman yemin ediyorum ailemle aram o kadar iyiydi ve aile üyeleri o kadar mutluydu ki, ben ne zaman namazı bıraktım Ailemle aram bozulmaya, herkeste bir sinir stres oluşmaya ve her gün sözlü kavga etmeye başladık, evin neşesi gitti diyebilirim kısaca, yanlız kaldığım zamanlar "Ulan kendini assan ne asmasan ne" "Gebersem kimsenin şeyinde olmam" gibi düşünceler kafamı dolduruyor, işin garip yanı bundan tam 1 ay önce eniştem büyüye maruz kalmış ve in*ihar etti (durumu iyi). Bende diyorum benimde ruhani bir sıkıntım mı var yoksa Allahtan uzaklastiğım için mi sıkıntı oldu bu kadar diye başımın etini yer oldum, benim gibi olan arkadaşlar varsa bu işin ehli arkadaşlar varsa özelden bile konuşurum yeterki düzelsin hayatım...

Allahtan soğudum ve uzaklaştım?