Bugün annem evlendi, tuhaf bir his?

Babamla kaçarak evlendiler sene 1995 annem babamdan 3 yaş büyük. Babam 19 annem 21 yaşında iken evlendiler. Kalabalık bir aileye gelin geldi. Ben doğmadan önce nenem dedem 2 bekar halam ve babam annem sonra ben doğdum bana genç yaşta intihar eden halamın ismini verdiler. Nenem beni resmen ölen kızının yerine koymuş, annem şakasına nenenin kızı sen derdi. Hatta nenem o biçim beni avucunun içine almiski erkek kardeşim doğduğunda annem nenemin elini kardeşime bile sürmemiş kızımı elimden aldın o senin kızın buda benim oğlum demiş. Annem kardeşimle sadece kendisi ilgilenmis başkalarının elini bile sürdürmemis kardeşim de anneme çok düşkündür. Annem babam 2011 de ayrıldılar, annemin çok istiyen oldu ama nasip demekki bunaymis. Şerefsiz babam boşandıktan hemen sonra ayrıldı şu an 7 yaşında bir kızı var. Kardeşim de evlendi, annemde ikinci evliliğini yaptı ben bugünden itibaren yalnız tek başına bi başımayim. Kimin kimsen yok mu demeyin herkes kendi yuvasında kendi ocağında. Bende yalnız başıma kendi evimdeyim, çalışıyorumda. Kardeşim babam evlenince, demişti ki bana bizim artık birbirimizden başka kimsemiz yok, birini bulunca bambaşka biri oldu. Şimardi. Hep duymuşumdur birini bulunca simariyorlar havalaniyorlar diye bunu osmanda gördüm. Benim halim ne olur peki sizce? Kimseyi sevmiyorum, kimseye aşık değilim, hep böyle bir başına mı yaşayıp gidecem? Ot gibi?

Bugün annem evlendi, tuhaf bir his?