19 yaşındayım lise mezunuyum annem babam 10 sene önce boşandı babamı hiç görmedim en son 10 sene önce görmüştüm şimdi de annem evlenme arifesinde ama sorun şu annem evlendikten sonra aynı evde paylaşmak istemiyorum sorun yok gibi görünüyor ama güvenemiyorum kız kardeşim var ona bırakamam korkuyorum bu yüzden nasıl ayrı ev çıkabilirim nasıl ikna ederim
Annemle defalarca konuşsam yapamıyorum benim mutlu olmam hakkım yok mu diyor ama sorun şu ben güvenemiyorum…
Kafa Yicem
Annemle defalarca konuşsam yapamıyorum benim mutlu olmam hakkım yok mu diyor ama sorun şu ben güvenemiyorum…
Kafa Yicem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutlu olmak Hakkı ama umarım sizler zor durumda kalmazsınız
Mutluluklar
Kardeşin kaç yaşında
12 yaşında ama ben korkuyorum onlara bırakırım sadece sorun şu ben güvenemiyorum bir abla olarak
Neye kime guvenmiyorsun
Annemin evleneceği biri ama şu an sorun yok gibi ama ilerde sorun olursa ya da nasıl ayrı çıkarım ikna ederim ona
Kendi işin vs olup maddi gücün olursa çıkarsın sen çıkıp masrafları onlar karsilamas
Anadolu lisesinden mezun olmuş biri ne iş olarak tavsiye edebilirsin ayrıca asgari ücretle çok zor
Şehir neresi ki büyük şehir ise işin zor
Evet büyükşehirdeyim ama ayrı eve çıkmam için şehir dışına giderim İzmir’e giderim
İzmir de büyükşehir en az 30 almalısın annen ile kalmaktan üvey baba yüzünden mı korkuosun taciz vs
Galiba sanırım üstelik kız kardeşim var ve güvenemiyorum hem üstelikte neden aynı evde yaşıyım onlarla aynı evde yaşamak mantıklı bulmuyorum mantıklı bulsanda yaşamak istemiyorum
Üvey babanla tanistin mi peki önyargı mi yoksa izlenimmi korkun onu anliim ve ayrı ev maliyeti yüksektir biraz birikjm yap işe gir de sonra ayrıl dugune çok var mı
Tamamdır umarım çok teşekkür ederim
Tanıştım ama sorun yok gibiydi ayrıca sıcak gelmedi bana ve annemle evlenmek için elinden en iyisi yapıyor ama asıl olay evlendikten sonra nasıl gerçek yüzle çıkacak?
Bana sıcak gelmediğine güven gelmediğini göre ben ölürüm de kardeşim ve kendimi ona emanet edemem…
Ya çok görüyoruz korkunu da anlıyorum aynı evin içinde savunmasizsjn sonuçta baban değil sende fiziken alımlı seksi biri isen bana yanaşır korkun anormal degil
Ve şu an rahatsin annen ile banyo yap bornozla gecelikle dolaş ama o gelince o rahatlıkta kalmayacak
Fiziken olarak çok güzel kızım kız kardeşimde çok güzel biri..
Çevremden söyler hep
Anlamadım?
Neyi anlamadin
Tamam sorun yok anladım
Baba ama üvey yani ve aynı evdesiniz özellikle güzel ve alimliyim dedjn bu büyük dezavantaj onun kızı deilsin mutlaka bir gün bugün deilse yarin ofsayt yakalanirsin o zaman niyeti bozarsa gördükleri sonrası ızdırap baslar
İşte bende bunu bildiğim için çok korkuyorum niyeti bozar bu devirde Hangi insan varki şuanda olmayan insan insanlar yaşıyor zaten kimle tanışsam niyeti bozuluyor güzelliğimden dolayısı (güzelliğimi övmüyorum) bu bile belalı oyüzden hiç kimseye güvenmiyorum bunu önlem almam için bir şeyler yapmam gerekiyor
Giyimin vs açık dekolte vs mi ki
Ve iş buluo birikim yapmazsan ayrilman zor ya da ev arkadaşı bulacaksın
Tamamdır çok teşekkür ederim
Burcun ne acaba
Mutlu olmak hakkı
Evet mutlu olmaya hakkı var ama benim güvensizliğimi hakkım yok
Yani o aranizda bir şey
Maddi durum nasil