Kizlar bugün kimya hocamla masa tenisi oynadım adam beni kırmadı helal olsun adama valah?

Kizlar erkek kimya kocam masa tenisinde profosyonel kimya hocam beden hocama masa tenisini öğreti oda profosyonel oldu kimya hocamın bahçedeki nöbetçiliği salı günü ve ben her salı günü onun yanına gidip benimle oynamasını rica ediyorum alah var çok saygılı bi adam her seferinde ben çağrıydım geçen hafta salı günü o beni oyunca çağırmıştı ikimiz terleyene kadar oynadik bugün yine nöbetiydi bende onun yanına giyim hocam beimle oynar mısınız dedim sonra bana dediki biliyorsun her salı günü nöbetçiyim müsait olamıyorum müsait olduğum zaman seninle oynarım bende tamam dedim gittim sınıfıma 2 dakika sonra sınıfa geldi raketlerini getir oynayalım dedi getirdim oynadık öğlen arasında 50 dakika oynadık öğlen arasında onunla oynarken kızlarda bekliyor bu hocayla oynamak için kızlarda bana laf atti bu kız oynayamıyor diye sonra hoca onara sert ve sinirle baktı onlarla oynamadı raketleri vermedi bile onlara sonra yavaş aymaya başladı servisi bende karşılık vermeye başladım sonra kizlar baba bakıp gittiler sonra öğretmenler zili çaldı derse girdim tenefüste tekrar geldi hadi oynayalım dedi oynadık beni destekledi devam et dedi sonra yine zil çalıp derse girdik 6 tenefüste gene geldi oynayalım dedi tekrar oynadık bugün bütün gün benimle oynadı sizce böyle devam etmeli mıyım onunla adam kendisi artık gelip beni oyuna çağırmaya başladı sizce haftaya salı günü yine onunla oynayım mi adam gerçekten her seferinde beni kırmıyor hiç bir zaman hakir demedi bahçede olması gerekirken hep benimle oynadi sizce onunla oynamayı devam etmeli mıyım her salı günü

Kizlar bugün kimya hocamla masa tenisi oynadım adam beni kırmadı helal olsun adama valah?