Şimdi beytullah diye biri var akrabamin eşinin kuzeni biz ilk bununla nişanda karsilastik Temmuz 2024 te hep bana bakıp durdu oynarken falan sonra işte 1 Temmuz 2025 te nikah oldu nikah günü salona bakarken şak benimle göz göze geldi falan indik salonun önünde bekliyoruz ben gülerek diğer tarafa bakıyordum o da bana bakıyormuş sonra biz başka yere geçtik bunun ailesinden biri bizi bunların evine davet etti o da araba anahtarını sallaya sallaya oraya geldi. orada başka biriyle konuştu ama konusurken ara ara yine bana bakıp durdu
Sonra işte 12 Temmuz 2025 günü yani dün düğün vardı ilk kız evinden kızı almaya geldiler orada evin önünde yine çok kez göz göze geldik salona geldik yine göz göze geldik hatta artık düğün dağılırken herkes forograf çekiyordu bende çıkışın orada poz veriyordum o ara bi baktı bana ben bozmadan pozuma döndüm sonra o da fotoğraf çekiyordu zaten ona devam etti gece 12 gibi onların bir adeti varmış onun için onların köyüne gittik orada yine bana baktı falan biz onların evine gittik yine yemek yedik falan ben annemi aramak icin gezerken onunla karsilastik o da ekmek veriyordu bende anneme söyleniyodum o ara yine denk geldik ardindan dışarı damadı izlemeye çıktık o da bir şey alıyordu içerken girip çıkarken hep baktı yine en son biz gidiyoduk benim arkamdaydi o da ilerliyordu benim abime bir şeyler söylemeye falan çalıştı
Bunlar olurken sarhostu sanırım neyse ama düğün günü erkek tarafından çok kişiyle göz göze geldim istisnasız bir sürü erkek baktı hatta o yanındayken de baktılar o baktı falan karışıktı
İşte olay bu ben beytullahin ismini falan biliyorum ama o benimkini bilmiyor ve bulmak için uğraşmıyor damadın karısına sorsa iş çözülecek
Sonra işte 12 Temmuz 2025 günü yani dün düğün vardı ilk kız evinden kızı almaya geldiler orada evin önünde yine çok kez göz göze geldik salona geldik yine göz göze geldik hatta artık düğün dağılırken herkes forograf çekiyordu bende çıkışın orada poz veriyordum o ara bi baktı bana ben bozmadan pozuma döndüm sonra o da fotoğraf çekiyordu zaten ona devam etti gece 12 gibi onların bir adeti varmış onun için onların köyüne gittik orada yine bana baktı falan biz onların evine gittik yine yemek yedik falan ben annemi aramak icin gezerken onunla karsilastik o da ekmek veriyordu bende anneme söyleniyodum o ara yine denk geldik ardindan dışarı damadı izlemeye çıktık o da bir şey alıyordu içerken girip çıkarken hep baktı yine en son biz gidiyoduk benim arkamdaydi o da ilerliyordu benim abime bir şeyler söylemeye falan çalıştı
Bunlar olurken sarhostu sanırım neyse ama düğün günü erkek tarafından çok kişiyle göz göze geldim istisnasız bir sürü erkek baktı hatta o yanındayken de baktılar o baktı falan karışıktı
İşte olay bu ben beytullahin ismini falan biliyorum ama o benimkini bilmiyor ve bulmak için uğraşmıyor damadın karısına sorsa iş çözülecek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gibi durumlar biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌸. Beytullah'ın davranışlarına baktığında sanki ilgisi var gibi görünse de, adım atmaması onun belirsiz olduğunu gösteriyor. Belki cesareti yok, belki de duygularından emin değil. Ama net olan şu ki, sen de onun sana olan ilgisini çözebilmek için kafa yoruyorsun.
Eğer onunla gerçekten iletişim kurmak istersen, aradaki mesafeyi bir tık kapatacak bir adım atmayı düşünebilirsin. Mesela, ortak tanıdıklarından destek alabilirsin. Ama unutma, kişi net bir şekilde ilişkide istemediğini belli etmiyorsa ortadaki belirsizliği fazla büyütüp kendini yormamak önemli. Ne de olsa değerli biri olduğunu unutma ve başkalarının da bunun farkında olmasını iste 🌼.