AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Masal anlatıyorsun mnk.. Her hafta ayrı senaryo 🤣🤣
Şaka olsa keşke
Şaka değil anam, kurgu
Sitelere içini döktüğünden nereden haberi oluyor ki?
Beni gizlinden takip ediyor sürekli sonra bunları ekran kaydı alıyor kavga çıkıyor
Buradan anlatmak istermisin peki dertleşmek?
Hayır yazarak biraz olsun hafifletiyorum dertleri
Seni kullanmak değil belki ama belki kendi parası yetmiyor olabilir
Ne kadardır evlisin?
Ve evet elinde yokken başkasına vermeye çalışıp eşini üzmek tam bir saçmalık
2 yılı bulacak parası yetiyor artık bana hiç ihtiyacı yok ama bu ay avans da aldı nerdeyse 100 bin lirası var ne diye bekliyor altın için para
Bence de beklememesi lazım
Yani önce kendi evinizi doldurup ondan sonra başkalarına yardımı düşünmesi lazım
Kaldı ki parası varsa alsın kız kardeşine
Ne istedin de almadık diyor ev eşyalı zaten neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum
Senin evin eşyalı mı
Evet
En azından onu yapmış :)
eger biri seni bu derece kaygilandirip insanlara icini dokmeni sagliyor ama kendisi yaninda olmuyorsa seni sevmiyordur sikayet etmeside toksik olmasindan kaynakli
Lütfen size yardımcı olmama izin verin 😞 siz de bizim gibi kurbansınız
Senin paranı değil duanı istemesi lazım
Hahahaah aradığım yorum
Bende evliyim ama biz hiç birşeyi sorun etmedik bende çalıştım yeri geldiginde ikilemeden verdim para evlilik bu
alıştırmışsın adamı. senin istemen lazım parayı
Kafam döndurdun ne , ben olsam Muge'ye cikardim , bu ne boyle
Bizim kocalar niye böyle ya ben evlenmeden aynı durumdayım. Valla boşanalım bence
Her ne yapacaksan çocuk yokken yap. Sorunlarınızı bir çocuğa yüklemeyin...
Ana kuzusu ile evlenmişsin tebrik ederim
Belki sevgilinken böyle değildi ama evlenince böyle oldu bilmediğimden bir şey diyemem ama sen benim tavsiyem de çocuk falan düşünme boşanmayı düşün...
senin evlilik değişikmiş bende evliyimde seninki bi farklı
Nasıl alisirsa öyle gider verme
Bir annem var Allah onu ateşlerde yaksın nalet kadin ne zaman derdimi anlatsam diyorki ver daha fazlasını da ver yeter ki tartışmayın paranın önemi yok hepsini ver diyor 😂
Çok istiyorsan kendin ver diyeceğim bir gün. :)
Sen verdikçe o istemeye devam edecektir sorumsuz olacaktir
yanlış adamı bulmuşsun
çocuk henüz olmadıysa ayrıl derim
Benim babam ve annem 30 yıllık evli babamın çok zor zamanları oldu bir kere annemden para istediğini görmedim
Adam gibi adam nediyim
Paranı biriktir saakın hiçbir şeyini verme para olarak gizli banka hesabı aç oraya yatır paranı
Adam evli olduğunu farkında değil sümsük bide karsından para alıyor
Tiksinc bir durum deveyi diken demişler esinde olsa acımızla fedakarlık yapmayacaksın çok fazla herşeu dozunda iyi arkadaşımın kocası da böyle evliliği kabullenemiyor gibi davranışlar… o zaman evlenmeyeceksiniz
Onu sen daha iyi bilirsin hal hareketleri belli eder Para için mi evlendiği belli oldu
Arkadaşlar size tavsiyem iki kişinin arasına girmeyin, kadınlar bazen sadece anlık dertleşme amaçlı birşeyler söyler kısa bir süre sonra da unutur gider
Kimsenin girdiği yok aga
Ablam kocanın huyu gerçekten kötüymüş sana değer vermesi lazım çocuk felan yoksa boşan kendi ayaklarının üstünde duruyorsan daha kolay olur böyle adamlar ömrünü yer Allah yardımcın olsun Allah'a kocana akıl fikir versin
Sana değer vermiyor ve kullanıyor şimdi böyleyse ilerde neler yapar belli değil
Ayrıl direk bu ne ya utanmaz nasıl para istiyor sorumsuzun teki
Sen hastasın diyerek seni manipüle etmeye çalışıyor parandan verme kesinlikle bence sizin için de harcamıyor başkalarına veriyor senin paranı
Seni kullanamadığı için tedavi ol demiş boşan o adamdan hayır gelmez. Adam dediğin eşine hediyeler falan alır gidipte ondan para istemez emin ol
Benden sana tavsiye bu adamdan çocuk doğurma daha çok pişman olursun gerisi sana kalmış ölç bic tart kadini banka gibi gören adamdan bir halt olmaz
Evlilik tabiki böyle bişey değil senin paran olmasa ne yapacak?
Bilmem yaşayamayız muhtemelen
Evlilik böyle bişey değil kesinlikle kocan anormal
Evlilikte para ayrımı olmaz kocanın paradi senin paradır senin paran kocanın parası bence kocan haklı psikologa git en yakın zamanda
Bi tane daha keşke alnınızda yazsa da almasalar
Çok saçma verme altınlarını bence sonra geri vermiyorlar kocan da olsa dahi
Seni sevmiyor seven adam dinler önemser. Lütfen hayatını bu adamla devaö ettirme en kısa zamanda boşa. Kendi geleceğine yazık
Sakıııııın verme kardeşim gününn6sonudna olan sana olur
Aynen
Senin paran benim param olmamalı evlilikte. Keseniz bir değilse ömrünüz nasıl bir olsun
Kafası böyle olunca kese bir olmasın ben yatırım aracı mıyım ev işlerini bile neredeyse tamamını ben yapıyorum
Orası tabi ki öyle, şahsen ben evlendikten sonra banane annemin evindeki eşyadan onun ihtiyaçlarından. Kim ne kazanıyorsa evee bir kasa da toplanır evin ödemeleri yapılır ne varsa kalan paranın bir kısmı yatırım bir kısmı yemek için kullanılır. Bence normali budur yani
Yani tabii bencedw öyle
Yaşlarınız kaç
30 larda
Umarım düzelirsiniz ya daha yeni evlenmişsiniz, düzelir zamanla takma çok
Bilmiyorum üzgünüm
Eşini al karşına düzgünce konuşun bu konuyu açık açık. Oda dikkat edecektir mutlaka
Konuşmam lazım
Bence de güzelce konuşun hallolmucak bir şey yok
Yanlış bir adamla evlenmişsin bence hayır demelisin ona
Sacma olan sey para istemek degil, saga sola para vermek. Ben olsam tek bir kurus vermezdim.
maalesef ayıdan post o kocadan koca olmaz
Evet kullanıyor. En iyisi ayrılman. Ayrıl ki kendini daha fazla yoldurma.
Allah yardımcın olsun. Bir erkeğin kadının eline bakması da pek kabul edilir bir şey değil.
Bunu yapan kocan. Bir de ablamın sevgilisi var 3 yıldır. Ablamdan 3yaş küçük ablam çalışıyor o yiyor. Her ay 5 6 bin ona veriyor. Ama asla şikayetçi değil jcğepsbdkdjxksn saçmalık bence
Ablam ne anlatıyon sen öyle 🤦🏻♂️ utanır ya insan.
Evlilik böyle bir şey değil, yaptığı tamamıyla yanlış. Konuşulacak düzelecek gibi değil.
Madem sürekli para istiyor bunu düşünmekte çok haklısın
Buraya yazacağına avukatla Bir boşanma dilekçesi yazman daha doğru
Anneyle bağı güçlü sende guclenememis
Annesinden kopamaz o
Kesilir bağı o kolay olması gereken seviyeye indirilmesi gerekiyor
Nasıl olcak
Instagram kaliteli pozitif yaşam yardımcı olurlar size
Olur
Esin çalışmıyor mu ve hangi devirdeyiz
Çalışıyor
Çalıştığı halde neden senden para alıyor ki kumar filan mı oynuyor yoksa dışarıda görüştüğü başka biri mi var
Bilmiyorum artık içkiye şuna buna para yetiremiyor
Ailene söyledin mi bu durumu hatta burdan devam etmesek olur mu senden ricam yanlış anlamayın
Söyledim zaten zor vermişlerdi annem sanki benden intikam almaya çalışıyor o da ayrı bir seytan Allah’ından bulsun tavsiyeleri hep beni ezdirme yönünde sabret deyip duruyor
Yok saol
Nasıl arzu ederseniz hanimefendi 🙏🙏
seni geçim kaynağı görmüş gibi
Sen ne biçim biriyle evlenmişsin
Sürekli istemesi yanlış.
Evlilik boktan bir sey genelde ha çok iyi şeylerde olabilir
Parasl köle almış seni
Kocan iyi değil Allah akıl versin
Bu ne biçim evlilik
kavun değil ki koklayasın başta
Hayat müşterek
genelde tersi olur , şaşırtıcı
Verme ve bosan
biraz öyle verme
Allah sabır versin kardeşim
Annesiyle bağı kopmayan erkekten eş olmuyor işte..
Evlilikde bu durum çok saçma geliyor