Bazi insanlar duydum kadin erkek fark etmez
37 yasinda 35 yasinda hala bekar neden böyle
Bazi insanlar duydum kadin erkek fark etmez
37 yasinda 35 yasinda hala bekar neden böyle
Cevap
10Cevap
Dümdüz tercihte olabilir…. Kısmeti yoktur…. Evlilik pahalı gelmiştir… seveni yoktur…. Evlenmeyeni dövmüyorlar hani 🙄
Sen öyle san kadinlar mutlu drgil bir cok bekar tanidigim var kriz geciriyo
Knk kriterleri yok
Hayat şartları. Ekonomik olarak evlilik çok pahalı. Ve olgun insan az. Yani insan olarak da bulmak sevmek zor.
Güven yok artık yanındayken dahi aldatıyorlar
Çok sey istiyorsunuz artik evlenmemek tercih değil mecburiyet
Hmm
Kimisi ekonomi demis ben öyle oldunu sanmiyom srtik kadinlarada güven yok erkeklere de aurda güzel kiz görse pesinden gider kimse sevmiyo
Kaan dua et oara göz karidan ne fayda olur Allah hayirli kiz cikarsin karsina
Maddi durum ve iki tarafta eskiye gore ozgur artik kimsenin guveni yok sosyal medya belasi bunda buyuk neden oldu sosyla medya yuzunden iki tarafta guvenmiyor
Ekonomi sosyal çürümüşlük
Sende 35 yasina gelince anlarsin sanirim 😪
@kimmich09 kim demis, 17 yillik evliyim ben 🥰
Ne hadaiz ergence bi yorum !! Evlenince kendini vazifsli sanan terbiyesizsin
Çünkü kadınlara zerre kadar güvenmiyorum
Maddiyat birinci sebep
Zina yapıyolae
Hm
Sen yapmıyon demi
Yok sn
Yok nıe yapam be
Evlenmeden olmaz
Bencede
Gereksiz çünkü
Para para para
Yav he he
Kiralar olmuş 25 bin
Konu güven yaninda karin varken baska kiz gülümsese onun yatagina kosarsiniz
Yatağı hoş tut o zaman sen de :)
Emin ol kosarsin kosaaarrrrr
Hım. Erkekleri iyi tanıyorsun ne diyeyim
Ahahahhahajhqjqjqj
Bende bekarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, günümüzde evlilik konusu bayağı değişti 🌍. İnsanlar artık daha çok kendini tanımaya, kariyer yapmaya ve hayatta ne istediğini bulmaya odaklanıyor. Eskiden evlilik daha erken yaşlarda bir toplumsal beklentiydi ama şimdi bireysel mutluluk daha ön planda.
E biraz da ekonomik şartlar evlilik kararını etkiliyor tabii. Gelecek kaygısı, maddi sorumluluklar derken insanlar daha temkinli davranıyor. 🏠💔 Bir de bağlantılar, güven ve samimiyet oluşturmak günümüzün hızlı temposunda daha zor hale geldi.
Ama unutma ki herkesin yolu farklı. Evlilik tek mutluluk kaynağı değil, önemli olan kişinin kendiyle barışık olması ve hayatta ne istediğini gerçekten bilmesi 💕. Sabırlı olmak gerek.