Söylediğinizde bayağı linç edileceğiniz fikriniz var mı?

Benim var mesela sadakat ya da evlilik insan doğasına aykırıdır. Yani bir ilişki içerisinde birbirinizi azıcık bile aldatmayacaksınız o ilişkinin monotonlaşmaması ve aşırı mutsuzlaşmaması imkansızdır. Ben hala seviyorum aşığım diyorsanız siz istisnasınız hatta siz bile Kendi kendinizi kandırıyor olabilirsiniz. Bazı insanlar ben aşığım der ama kendisine bile bunun yalan olduğunu zor inandırır. İstersen Leyla ile Mecnun ol dünyanın en iyi aşk hikayesini yaşa dünyanın en iyi seven adamı veya kadını ol Aşkın hormonal bir açıklaması vardır ve etkisi en uzun 2 yıl sürer. Evlilik aşkı bitirir derler ya hah alakası yok aynı evde yaşamasanız dahi evlenmeseniz dahi bir insanı 2 yılda unutursunuz. Bir insana karşı 2 yıl geçtikten sonra bütün aşkınız biter Çünkü hormonuz da biter. Sadakatin ve Aşkın var olduğunu düşünen insanlar benim gözümde hala selena'ya inanıyordur sihirli annem çileği kıskanıyordur erkeklerde örümcek adam olmak istiyordur hala yani hala çocuksunuz. Büyüdükçe sadakatin olmadığını aldatmanın insani bir ihtiyaç olduğunu fark edince ilişkiyi daha iyi yerlere gittiğini fark anlıyorsunuz.
Söylediğinizde bayağı linç edileceğiniz fikriniz var mı?