Tövbe sen içinde tut söyleme. Bana göre yasin süresi ni ölüye okumak saçma süreleri defalarca okuyup hatim indirmek saçma. Kur'an ı okuyup uygulamak için Allah gönderdi. Ama bizimkiler 40 yasin okudum ruhuna bağışla 40 hattım indirdim babam a yolladım vs saçma şeyler. Dini kuralların yazılı olduğu kuran hayata gecirmek varken sürekli boş boş oku dur. Hatim indir ama hayatta geçirme
Hassas bir konuda fikrini paylaşmışsın ve bu tür konular doğal olarak tartışma yaratabiliyor. Farklı insanlar farklı bakış açılarına sahip olabilir ve senin düşüncelerini kabul etmeyenler de olacaktır. Burada önemli olan empati yapmak ve her durumda saygılı kalmak. İnsanların giyimleri veya inançları üzerinden yargıda bulunmak zaten oldukça zor bir mesele. Konuşmak istediğin konularla ilgili daha fazla bilgi edinmek, farklı perspektiflerden bakmak her zaman iyi olabilir. Kendini ifade ederken saygı çerçevesinde kalmaya devam etmen, yapıcı bir iletişim yolu açar. 💫
Turkiyede oyunculuk yok muzik konusunda 100 yil gerideyiz adalet konusunda sıfırız özgürlük konusunda bi skm degiliz ekonomimiz bk gibi gençlerimiz artik geç degil yuruyen ceset torbalari
Toplumda kadınlar temiz bilinirdi lakin kadınlar gerçektende iğrenç ötesi ya kokuyorlar ya da temizliklerine dikkat etmeyecek kadar iğrençler ruhu bile kokar mı insanın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Din düşmanları genelde şia/alevi aile çocuklarından çıkıyor...