Haydi eteğinizdeki şu taşları dökün ve ağzınızda ki baklayı çıkarın! Söylediğinizde linç edileceğinizi bildiğiniz bir fikriniz var mı?

Haydi eteğinizdeki şu taşları dökün ve ağzınızda ki baklayı çıkarın! Söylediğinizde linç edileceğinizi bildiğiniz bir fikriniz var mı?

- Feministler sadece egolarını tatmin ediyor. Eşitlik vs hikâye. Hakmış hukukmuş zaten evlilik boşanma olaylarında adamın donuna kadar gidiyo.
- Lgbtcileri savunuyorum. Temelinde sevgi olan her şey sapıtılmadığı takdirde güzeldir.
- süper çirkin at hırsızı tipli adamların barbie gibi kadın aramalarına çok fena kuruluyorum. Kendisi 3/10 erkek ama kadında yok bel kılı, yok kol kılı ayırt ediyo.
- baba parasıyla torpille iş sahibi olup övünenlerden nefret ediyorum.
- tek yaptığı link paylaşmak olan influencerların güçlü kadın pozlarını görünce kusasım geliyo
- sırf bi yerini göstermek için fitnesa giden kadınların sağlıklı yaşam adı altında video atması aşırı rahatsız edici sen nasıl yaşarsan yaşa bize ne
- sürekli ev temizliği, yaptığı yemek, tatlı sunumu atan görgüsüzlerden tiksiniyorum ne yiyosan içiyosan afiyet olsun bize ne. Temizlikte de herkes bi duyar kasıyo tamam en titiz sizsiniz en çok siz biliyosunuz
- sürekli kocasını düğününü paylaşanlar 🤢 diycek kelime yok.
- kadın olsam esc olurdum, işte 250 gramlığımı kullanırdım diyen adamlardan nefret ediyorum. İyi git kadın ol ve esc ol madem böyle bi hakkım var git uğraş. Dalya*ak
Aşırı hayvanseverlerden tiksiniyorum. Başıboş köpek birine saldırsa bile daha köpeği savunanlar var yazık. Evcil hayvanına aşırı bağlı olup duyar kasan tipler bu toplumdan silinsinler.
Bi de şu kürtler ölsün ya nefret ediyorum hepsinden
Ülkedeki bütün kızların nerdeyse regl olduğu andan itibaren makyaj yapmasının sağlıklı bir kafa olmadığını ve “kendimize yapıyoruz” tarzda bi düşünce olmadığını düşünüyorum. Dünya üzerindeki bütün hobilerin yapanı olduğu kadar yapmayanı da vardır ama ben sıkağa çıktığımda makyaj yapmayan hiçbir kadın göremiyorum desem yeridir , genç kızların hepsi markete giderken bile bir ton makyajla çıkıyor dışarı garip bi psikoloji. Bir de yerine göre giyinmeyi bilmeyip alakasız ortamlarda çok açık giyinen kadınlar gördüğümde direkt kalitesiz bir insan olduğu imajını çiziyorum çünkü hayatta yaptığınız her seçim sizin karakterinizi yansıtır, çoğu avrupa ülkesi daha muhafazakar ve yerinde giyinirken ülkemizdeki kadınların g”tünü gösterme çabasını yanlış özentilik ve varoşluk olarak değerlendiriyorum. Türk kızlarının adı çıkmış ama türk erkekleri fazla egoist çoğu dişlerini bile fırçalamaktan temel hijyenden habersiz kadınların kukusunun renginden ayak numarasına kadar kriter belirliyorlar o sırada kendileri kel göbekli ve pis oluyor.
Yürü be kız arkandayım
makyaj konusu haric katılıyorum
Kadinlarin çoğu (hepsi değil) kendi hemcinsim mutlu olsun istemiyor küçücük bir şeyini bile kıskanıyor bozmaya çalışıyor
Obezite sağlıksız buluyorum. Gereksiz ovuyorlar kimse sağlık sorunu hariç kilo veremeyebilir ya da ilaç kullanıyordur vb onlar hariç sağlıklı kilosu olmalı bence
Elinde olmayan şeylerin havasını atmak saçma geliyor ve canım geliyor
Dini dili ırkı inananı inanmayanı ahlaklısı ahlaksızı bileni bilmeyeni fikirlisi fikirsizi akıllısı delisi hepsi ama hepsi çok boş konuşmuş konuşuyor ve konuşacaklar. Boş yapayım biraz dedim ama bana alan kalmamış ki bende tüm boşluğa boş yaptım.
Cevap
56Cevap
Hayır yok her fikrimi söylerim kimseyi de umursamam.. zaten kimse beni linç edemez
Bunları zaten söylüyorum çoğu zaman 🤣 o yüzden öyle özel bir şey yok.
Evlenen ve doğum yapan kadınların, bekarlara acıması , patetik.
Evlenip hayatı asgari şartlarda yaşayıp, rezalet dairelerde oturup asla iyi bir gelecek sağlayamayacağı çocuklar doğurupta bekarlara acımaları komik.
Sadece sağlıklı genleri olan ve zenginlerin çocuk yapması gerektiğini düşünüyorum.
Birde hamile kadınların doğuran tek oymuş gibi davranması rahatsız edici.
Erkeklerin kendine bakmadan bir kaç kulvar üstünde ki kadınlara yürümesi.
Birde ebeveynlerin eğitimini veremedigi şımarık çocuklarına laf ettirmemesi.
Aşırı estetik özellikle burun esteti çok kötü duruyor 100/1 iyi duran. Uçak pisti gibi burunları var.
Dudak dolgusu rezalet.
Kilolu insanların sağlıklı ve fit olanlara aaaa zayıfsın kilo al baskısı kıskançlıktan başka şey degil.
Bodyshaming degil ama obezite bir sağlık sorunudur beden olumlama yapılamaz.
Altta okuduğum , uzun boylu kadınların minyonları kıskanması olayını doğru buluyorum.
164 boyundayım 175 kızdan 1000 kat daha iyi taşıyorum 90-60-90 ölçülerim var.
Birde baba parası ile hava atanlar acıncak halde.
Daha devamı var ama bu kadar yeter skhskshs
Lgbt sapıklık ya da tercih değil cinsel yönelimdir, kimse "herkes beni zorbalasın, sapık desin, hayatım daha zor hâle gelsin diye hadi ben eşcinsel olayım" demiyor, kendini kabullenmek bile onlar için çok zor bir süreçken bu insanların bu kadar öteleştirilmesini zorbalanmasını doğru bulmuyorum, herkes herkese saygı duymak zorunda, desteklemiyorsan da banane der geçersin, ciddi ciddi kafayı bununla bozmuş bi kesim var, herkes kendi hayatına baksın. İkinci olarak, ülkenin büyük bir kısmı sözde asgarî ücretle geçiniyor ama sokaktan herhangi üç kişi çevir, onun hayatı çok iyi durumdadır maaşı çok iyidir o başkalarına üzülüyordur, benden başka asgari ücretle hem kira ödeyip hem geçinmeye çalışan kimse yok sanırım.. Asgarî ücretle çalışanlar özellikle benim gibi genç kesim dışında bu ülkede kimseye üzülmüyorum. Emeklilere de üzülmüyorum, çünkü onlar zaten ülkenin şu anki durumundan sorumlular, seçtikleri kişinin uyguladığı yanlış ekonomik politikaların sonucunu çekiyorlar.
Cok dogru
Türk erkeklerinin suriyeli erkeklerden farkı olduğunu düşünmüyorum, onların bizi burada rahatsız ve taciz ettiği gibi türk erkekleri de, hem gözleriyle türk kadınlarını hemde sosyal medya üzerinden yabancı kadınları taciz ediyorlar, bahsettiğim şey tanışmak amacıyla atılan mesaj ya da anlik bakmak değil, direkt ısrarlı ve sürekli olarak olan bir şey... kimse ama sizdeğ bakalım diye giyiyorsunuz diye kimse sapıklığı normal hale getiremez çok fazla şahit oldum ki aynı şey pantolon gömlek giyen kadına dahi yapılıyor birçok örnek var... birçoğunun sapık ve tacizci olduğu halde gidip de kadınlara yoll* demesi komik duruyor.
Kadınlar aslında sevgi istemiyor bir erkek tarafindan.
Zenginlerin çok çalıştım lafına inanmiyorum.
Hayatımıza yön veren ve karakterimizi olusturan en büyük etken ailemizdir.
İnsanlar ikiye ayrılır , sosyal fobisi olan ve sosyal fobisi olmayan.
Boyu 1.70 ten uzun kızlar bize seksi gelmiyor. Minyon tipli olupta boy kilo orani iyi olan her zaman ondedir.
Alttada yazmislar"baba parası yiyen insanlar acinasi degil , baba parasi ile ben yaptım, ben calistim imaji veren insanlar acınası."
Kadınlar erkeklerden daha çok yoklukta. İlgi mevzusu hariç.
Fakirler degilde cahiller cocuk yapmasin , bilincsiz ebeveynler cocuk yapmasin. Hatta evlendikten sonra cocuk yapacaklarsa psikolojik ve psikiyatrik bircok testten geçsinler.
Herkesin ailesi gerçekten aynı değil, sevmiyorum babamı.
İnsan yanlizdir.
Linçleyin , zaten soruda sorulan şeye uygun cevap verip vermedigim onemli.
@handeyl anlamadiniz, fakir olupta bilincli olmasi o cocugu yetistirebilme kabiliyetini gosterir. Mesela zengin aileler var fakat cocuk yetistirmesini bilmiyor.
@hucbisey Nasıl isterseniz.
@Anara__ kendinden önde olmasini. Yani o erkegin o kadina muhtac olmadigi hissini surekli bilmeli kadin kendi icinde.
minyonları erkekler bu kadar severken, uzun kızlar neden nefret ediyor?
@laramutlusun uzun kizlarin onlar hakkinda ne hissettigini bilmiyorum, bu konu hakkinda yorumda yapmadim. Bilmiyorum.
@handeyl az olsada var sonucta. Mesela benim ailem yokluktan gelmis birisi , babam tam karacahil.
@Anara__ buna bende biraz katiliyorum.
@handeyl hayir , yokluktan geldi derken , fakirken varlikli insan oldular anlaminda dedim. Her zengin insanin cocuk yapmamasi lazim. Mesela bana asla para vermez. Bende yillarca onun isinde calistim. Ama nerden bilebilirdimki babam diye kafamda idealize ettigim adamin ezik bir * oldugunu.
Kâhpé*
@handeyl daha bircok ornek veririmde kisaca boyle. Sorun bana verip vermemesi degil biliyormusun."iyi baba" figuru olarak cocuklugum boyunca aklima islenmesi. şu an farkettim ne b*k oldugunu ve kendime o kadar kizdimki. İsyan ettim resmen.
@hucbisey %50 şans %50 çalısmak. Bu kendi fikrim cogu kisi karsi cikar fakat sorunun sorulma amaci belli.
@hucbisey calistim demelerine degil , cok calistim demelerine laf ettim zaten.
@handeyl amin amin. İntihara kalkistim kac defa. Cok zor anlatamam
@handeyl Banada uzun kızlar güzel gelmiyor erkeksi geliyor sanırım bakış açısı farkı :) erkeklerin düşüncelerini bilemiyoruz
@laramutlusun mesela genis omuzlu , takim elbise giyen, kısa saclari olan bana cekici gelmiyor. Feminen degil , kadınsal degil. Herkesin kendi hayati , ozgurce yasiyoruz sonucta.
*Kadınlar ne kadar güçlü olursa olsun asla kendi statüsüne denk ya da daha düşük bir erkekle olmak istemez hep kendisinden daha güçlü olan erkek isterler
*Feministler eşitlik istemiyor kendilerini üstün varlıklar olarak gördüğü için egoları tatmin olacak şekilde erkeklerden daha üstün bir konumda olmaları için gene erkeklerden kendilerini ayrıcalıklı kılacak haklar istiyorlar
*Ülkedeki cahillik seviyesi muazzam bir seviyede ve ülkenin %90ı koyun gibi guduluyor yeni nesil ve eski nesil dahil yeni nesil de eski nesil gibi akranlarının çoğunluğu hangi fikri benimsiyorsa hiç kendi kendine düşünmeden o fikri benimsemeye yatkın oluyor
Daha var da şimdilik bunları yazayım
Hepiniz modernlik adı altında onun bununla sevisiyorsunuz (sevgili de onun bununlaya dahil ) midem bulanıyor t
Sokaklarda erkekler kadın gibii kadınların bi delikleri kapalı ayıp olan yer göğüslerinin ucu vajinasinjn içi 😂😂
Herkes hür evet bana giren çıkan yok diyorum hep ama bu durum öyle değil ki aklınız hep belatina aşağıya çalışıyor. Millet uzaya çıkıyor bizimkiler onun bunun yatağında inliyor .
Bu arada bunu hep söylüyorum lincten korkmam ne derseniz deyim size her zaman bir cevabım var .
O zaman ne diyoruz gelsin lincler 😂😂😂😂
Cümleyi şöyle duzeltsek daha iyi: millet uzaya çıkıyor ama hala cinselligin sevgililiğin önemli bir parçası olduğunu kabul etmeyenler var 🙃
millet uzaya gidip seks filmi çekmeyi planlıyor, bizimkiler ona vermiş aa ne ayıp falan diyor.
@siyahcorap Harbi 😃
İşinize geldiği gibi çevirin bu yorumlara hic şaşırmadım. ama biraz geçmişe bakin önemli buluşları ilk hangi ülkeler yapmış telefonu kim bulmuş mesela ya da ampulü herkes dünya düz derken kim yuvarlak demiş.
Geçmişle yaşayıp avrupa bizi kıskanıyor kafasında olduğunu düşünmemiştim :D
Bahsettiğin insanlarin hepsi yabancı mucitlerde konumuzla ne alakası var 🗿 Bu icatlarin yapıldığı ülkelerin çoğu zaten evlilik dışı ilişki indekslerinde gitgide artan ülkeler. Chatpgt 4o verisi ile tarattım ve Almanya'da %45 civarı, İsviçre'de %35-40 civarı çıktı ve ivme hepsinde yukarı doğru, kıstas alacağımız ölçek eğer üretken toplumlarsa veri bu
@BilgecanDedee ayak üstü linç ettik kızı muhahaha
Sosyolojik verilerden tut tıbbi ve psikolojik verilere kadar durum böyle dilersen ilgili makaleleri arastirabilirsin
@siyahcorap Yok bea ne linci sadece fikrimi belirttim
@BilgecanDedee hanım kızları kızdırmak hoşuma gidiyor :))
@siyahcorap Farkettim onu 😃 yurt dışı yüksek lisans makale fikirlerinden iki üç tanesinden birisi bunuda içeren bir yapay zeka modeli o yüzden konu ile doğrudan ilgiliyim
@Eslemm18 Kız kardeşim var ve açıkçası reşit olduktan sonra ne yaptığı ne beni, ne de ailemizi ilgilendirir çünkü iki yetişkin arasında geçen bir olay; biz sadece karşısındaki kişi kötü birisi ise o zaman müdahale ederiz
@BilgecanDedee haklısınız hocam. duvara konuşmuş olurum.
Kavga etmeyin yahu 😂 bu bi linç yeme yorumu benim fikrim bu katılmayanlar aşağıda kuduruyor zaten boşuna o güzel parmaklarını yorma tatlım anlamazlar bunu artık normallestirmisler kendi içlerinde. Bunu doğru kabul etmişler ama onlarda biliyor içten içe yanlış olduğunu
Ama ne yapsın ben yanlışım derler mi? Bunlar aptal
Geçmişte ampul bulunmuş telefon bulunmuş vs vs adamlar bulmuş mu bulmuş . Onlarda cinsellik yaşıyor ama sizin kadar aşırı değil sapıkça değil. Sizin gibi zihniyetlerde cinsellik birinci sırada onlarda öyle birsey yok
Kadınlar açılıp saciliyor ben açık biriyim anormal açıklıktan çıplaklıktan bahsediyorum sadece uçları gözükmüyor. Sanane diyenler olabilir. Ben senin memeni görmek zorunda değilm. Çirkinlikten başka birsey değil biraz duruşunuz olsun güçsüzsunuz erkekler Kadınlar yarın oburgun savaş çıksa ne yapacağınızı bilmiyorsunuz hepiniz çıt kırıldım. Hayatta hersey var bomboş yaşıyorsunuz teneke gibi. Pardon tek bildiğiniz sey cinsellik o da her yerde işinize yarar zaten 😂
Unutmayın o işi hayvanlarda yapıyor yapmak marifet değil😉
Hatun haklı
- çocuklarınız tatlı değil sadece size öyle geliyor.
- evcil hayvanlarınız sevimli değil, attığınız storyler kimsenin umrumda değil.
- ayrıca evcil hayvanına aşırı bağlı olanlar ruh hastasıdır.
- piyasada saf ve temiz duygularla sevilmeyi hak eden kız yok
- doğal olmayan sarışınlar ne yaparsa yapsın yakışmıyor.
- ve çoğu zaman haksızsınız ama kafanız çalışmadığı için anlamıyorsunuz.
- dövmelerinizin çoğu çok kötü
- şişman kızların güzel olma ihtimali yok
Çocuğunuz sadece size tatlı geliyor diye bir genelleme yapmak ne derece doğru? Ben gördüğüm her çocuğa sevgiyle, şefkatle bakarım şahsen. Bana çok tatlı, çok masum geliyorlar. Hikayeye atılan şirin hayvanları da çok tatlı buluyorum. Severek izlerim.
Kabalık etmek istemezdim ama sizin kalbiniz katılaşmış.
@Anara__ diğer maddelerde anlaştığımıza sevindim :)
@Anara__ ohhoooo böyle olmaz ama :D
çocuklar ve kilo konusunda katılıyorum. Dövmeleri genel olarak beğenmiyorum. Kadınların bazılarında inanılmaz ego var bu sebeple haksızda olsa haklı gözükmeye calısıyor. Çocukları bende sevimli bulmuyorum.
@laramutlusun senle daha iyi anlaşıyoruz :D
@laramutlusun belliki annelik duygusunu tatmışsınız. Anne olduktan sonra tüm bakış açınız değişecektir eminim. ☺
Tanısına göre birçok engelli bireyin kısırlaştırılmasi taraftarıyım. doğurmalarına izin verildikçe engelli çocuk oranı artıyor. Üstelik bunlarin çoğunluğu sosyoekonomik düzeyi düşük ailelerin çocukları. Yani bakamasalarda doğurmaya devam ettiğinden bir ailede birden fazla engelli birey olabiliyor. Bu kişilerin bakımı hem devlete hem aileye büyük zorluk. O yüzden önlemin alınması gerekiyor.
Kadınların bir kısımının karakteri oturmamış. Olgunluk sıfır.
Aşırı kıskançlar.
Asla sırtlarını yere vermezler. Dünyanın en haksız insanı olsunlar yine de "haklısın" dememek için her türlü kıvırırlar.
2 kelime eleştiri yap, karşısına geçip kaliteyi izle.
Lgbt tam bir sapkın topluluktur. Cinsel isteği abazalikla karıştıran erkekler kadar itici bir varlık yok. Kızların her önüne gelenle konuşup sonrada bu tam bi p. ezo demesi aşırı komik. Iki cinsiyetinde hepsi aynı b. kun laciverti demesi şaka miii? Ülkenin erkekleri cidden kendilerine bakmıyor (çok az bakim yapan var ve ayrica bunun ekonomik sartlarla hicbir alakasi yok!). Ülkenin kızları cidden çok güzeller ama aynı zamanda çok egolular. falan filan...
Lgbt gayet normal.
Fakirler çocuk yapmasın.
Esmerler Yakışıklı ve Güzel Değil.
Türk erkeklerinin bir çoğu sapık.
Aile sorunlarım var ve ailemden nefret ediyorum, herkesin ailesi aynı değil.
Millet risk almamak uğraşmamak devletin parasını koparmak için memur oluyor iş yapayım hakkımla paramı alayım diye değil
Ben sadece kültürlü karakter gelişimini tamamlamış hayata at gözlüğü ile bakmayan kendini her alanda her anlamda geliştirmeye çalışan insanların çocuk sahibi olması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da uyguladım açıkçası 1 tane evladım var ki suanki aklım olsa onun da vebaline girmezdim ve çok çocuk mantığını savunanları asla anlamıyorum
Müthiş bir yorum. Bizde eşimle aynı kanaatteyiz.
@youknowyouright kesinlikle en doğru dusuncedesiniz ben de misal ektim ve kaynimin (haddim olmayarak) çok çocukları olmasını isterim çünkü onların gerçekten o çocukları topluma faydalı insan olarak yetistireceklerine canı gönülden inanıyorum ben de bı çocukta kaldım çünkü bende eşime ailesine sabretmekten sabır kalmadı evladıma yetemiyorum bu yüzden sakin kalamiyorum bu yüzden de tek çocukta bıraktım artık kardeş yapmıyo musun diyenlere sen mi bakican diye terleniyorum sizi de tekrardan tebrik ediyorum
Bu arada bizimde bir çocuk var. Sizin gibi o hatayı yaptık..
@youknowyouright yanlız size görüşümü yazdıktan sonra üzüldüm ne kadar sinirim varsa dokulmusum resmen kusuruma bakmayın lütfen 😅
Ahaha problem değil hanfendi. Fikirlerimiz aynı şekilde. Bende yeni bir evli çifte bu nasihatleri veriyorum. Bazen geceleri bunalıma giriyorum. Bu çocuğa bir gelecek vermeyeceğim diye. Cok üzülüyorum buna. Neyse ki maddi olarak belki biraz istediklerini yapabilir ama biraz..
@youknowyouright çocuk konusunda maddi imkanlardan ziyade manevi eksikler daha büyük sorunlar yaratiyo size tavsiyem maddiyattan ziyade maneviyata ağırlık vermeniz
Çok detaylı bir konu. Eşim öğretmen bu konuda benden daha bilgili. O yüzden onun yön vermesi daha mantıklı gibi geliyor. Uzun bir süreç neyde başarılı görmemiz gerekiyor. Gece gece içim bunaldı ya. Moralim bozuldu hanfendi sayenizde 😂
@youknowyouright haklısınız ben sustum 😅
Burcunuz ne bu arada merak ettim. Başak kadını gibi geldiniz.
@youknowyouright akrep
İkinci tahminim yengeç olurdu. Akrepler hastalıklı sever derler
@youknowyouright hastalıklı derken
Evhamlı olur sevdiklerine karşi. Sevdiği insan bir yere gider mesela sürekli arar vardın mı vs diye evhamlı tiplerdir
@youknowyouright 😁bunu da sizden duydum İlk kez öyle bir huyum yok şükürler olsun
Keyifli muhabbetti iyi geceler dilerim. Eklerseniz sevinirim. İyi geceler, saygılar
Ohooo bir sürü.
1: Kızların ben çok özelim triplerinden sıkıldım.
2:Uzun boylu kızları asla ama asla beğenmiyorum. Kadınsı gelmiyor. Bu bir dezavantaj kadınlar için, boy erkek için avantajdır. Kimse erkek için hokka burunlu, badem gözlü olsun demez. Boya posa bakarlar. Kadında ise, narinlik, güzel yüz önemli olan. Ama uzun kızlar egoist. 188 olarak asla uzunları beğenmiyorum hatta rahatsız edici derecede itici geliyor.
3:İnfluencer kesimden hoşlanmıyorum. Oturdukları yerden iş birliği vs yaparak zengin oluyorlar.
4:Kilolu kızların beden olumlaması yapması normal degil. Sağlıklı degil bir kere ama beden olumlama yapıyor.
5:Çoğu kilolu kız balık etli sanıyor kendini. Balık elti demek o demek degil.
Uzun boylu kızların minyon kızları kıskandıgını düşünüyorumi. Hiç bir zaman uzunlara laf atan minyon görmedim. Kendileri ile memnunlar. Ama uzun kızlar başta bu sitede ve normal de baya baya kin güdüyor minyonlara. Bunun sebebi kıskanclık. Bir psikoloji öğrencisi olarak, bunun %100 kıskanclık oldugunu düşünüyorum.
Uzun olmaktan çeşitli sebepler ile memnun değiller. Uzun erkekler minyon kadın seçtigi içinde kıskançlar. İstisnalar vardır ayrıca.
Not: 168 im.
dışarda başkasını yediğine içtiğine bakıp kıskanan fakirler ile başkalarının dışarda ne giyip ne giymediğine bakıp kuduran yobazlar, bir zahmet evlerinden dışarı çıkmasın, hatta toplumdan yok olsunlar.
Sünnet dugunu yapmak dunyanin en sacma seyi, çükümüzden bi parca alindi diye neden bayram ediyoruz ki? Ayrica cok cinsiyetci bir tutum, kiz cocuklari ilk regl oldugunda cumle aleme duyurmuyorsak sunnet dugunune de gerek yok demektir.
Dünyanın her yerinde örneklerine canlı canlı rastladığımız veya tarihi kaynaklarda yuzlercesini okudugumuz veya diger ülkelere olanlarin filmlerini izleyip hayıflandığımız "vay bee ingiliz ajanına nasıl da kanmışlar" dedigimiz bir askerin yönetimi ele gecirme olayı bizim basimiza gelince neden tapinilacak bir kahramanlik olarak görülmeye devam edebiliyor diye merak ediyorum bazen.
Yalinç edilme değil de hep merak ediyorum peygamberimiz döneminde de şeytan taşlama var mıydı insanız nihayetinde sorguluyoruz ben bunun tuhaf olduğunu dile getirdim bir ortamda ne imansızlığım kaldı ne şirkim tövbeler olsun ya acayip sinir olmuştum.
Aynı şekilde kandiller, mevlüt ve mezhepler.
Dini sorgularsan zaten linclenuyorsun
Dinde yeri yok hiçbirinin ama kültürel bir aktivite olarak değerlendirilebilir.
çocuklar aslında hiç tatlı değil. herkesin çocuğu ailesine tatlı gelir. evcil hayvanları insanlardan daha fazla önemsemek çok normaldir. dahası var ama söylersem çok linç yerim
Herhangi Bir Ortadoğu Meselesi, Savaşı ya da Krizi Benim Ülkemin Sorunu Değildir…. Arap seviciler Din kardeşlerimiz deyip Köşede Ağlayabilirler yorumları Starbucks içerek okuycam 😂😂
Türkiye Cumhuriyetinin tek bir dili ve tek bir Bayrağı vardır.
Ülkemin tek ırkı vardır o da Türk halkı gerisi bizim emrimizde hizmetçi getir götürcü
g0tune kim hizmet etsin gereksiz 😏
Lgbt üyelerini sevmiyorum açıkçası onlara karşı olumsuz bir duygu bile beslemek istemiyorum hani onlardan nefret bile etmeyim o derece
Çok açık giyinen ve yerine göre giyinmeye kızların varoş olduğunu düşünüyorum açıklığın bence çok ince bir çizgisi var ya çok çekici gösteriyor ya da çok varoşca
Makyaj yapan bazı kadınlar çok çirkin oluyor
Linç edilmem çünkü ben zaten sinsi insanlara cevap vermem.
Türk kızlarının kuyruklarına bastığım içink kendilerince bana saldırmaya linçlemeye çalışıyorlar tabi ee hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin öyle bir şe yok
Türkiye Eşşoğlu Eşşek Bir Ülkedir Zavallı Bir Ülkedir Sevilmeyecek Bir Ülkedir En Az Rusya Kadar Modern Dünya İçin Çok Kötü Bir Ülkedir
f*ck ilişki için partner arıyorum ilgilenirmisin diye bir soyayim dedim, dediğim zaman linç edilebiliyorum 😀
dinler birkaç insanın uydurması
kadın ve erkek arkadaş olamaz
covid aşısı yaptırmak büyük ap*allıktı
evlilik, aşk, arkadaşlık ilişkileri çok abartılıyor insan yalnızdır
kadın çocuk doğurmak zorunda değildir
hadi sende 1-2 kişi otur bir din uydur bakalım, insan sosyal varlıktır, sohbet etmekten, paylaşımda bulunmaktan haz duyar, kovid yaptırmayan çok kişi mefta oldu, kadın çocuk doğurunca anayım ben ana diye boşa diyor o zaman :D
şeyhleri müridleri duymadın herhalde giy bir cüppe iki salla sırtlarında taşırlar seni.
insan sosyal bir canlıdır lafı tamamen yalandan ibaret kimin işine geliyor senin sosyalliğin bak bakalım ayrıca dahi dediğimiz deli icatlar yapan dünyayı değiştiren insanlar sosyallik peşinde değildi sürekli sosyalleşmek insanı aptallaştırır ilişkilerden başka bir şeyi düşünemez hale gelirsin. insan yalnız kalmalı daha çok düşünmeli bireyselleşmeli. aşı konusuna gelirsek yaptırıp ölenlerden haberin yok herhalde birkaç yıl içinde daha da artar eminim o ölümler ama kimse aşıya bağlamayacak fakat bunu anlayacak zekanız yok aşının uzun vadeli etkileri araştırılmadı bile herkes denek olarak kullanıldı ve son yazdığın gerçekten ciddi misin sen? isteyen kadın doğursun anayım ana desin ben zorunda değil diyorum bunu mu anladın buradan tüh bunları boşa yazdım o zaman zaten anlamayacaksın
@siyahcorap güzel cevap
Dediklerinize katiliyorum ama kadinla erkek neden arkadas olamaz
@Sirenix_43 arkadaş olamaz değil de daha doğrusu arkadaş kalamaz. ufak bir kıvılcımda arkadaşlık falan kalmaz
Anladim
bak bak azarlamalar, küçük görmeler falan nereden geliyor bu özgüven? kendini çok zeki ve bilgili sanan birisi olarak hadi tutan yok uydur bir din, topla müritlerini, paraya para demezsin :) kovid aşısının yan etkileri olduğu zaten aşı yapılırken imzalatılan belgeden bellidir. Virüsün öldürdüğü insan sayısından haberin yokmuş gibi, yaptıranları ölüm sayılarını karşılaştır en az yüz katı çıkacaktır. İnsan yaradılışından bugüne kadar hep toplum kurarak yaşamıştır, bunun aksini iddia ve ispat etmen imkansız. teorideki desteksiz ve ucuz bilgilerin gerçek hayatta yani pratikte yeri yok. şimdi bana daha da sinir olup mahalle karısına bağlanamazsın umarım...
herkesin canı zaman zaman yaramazlık yapmak istiyor ama sorsan herkes çok dürüst çok ciddi , çok namuslu vs vs
Yorumlar o kadar komik ve değişik şeyler var ki okumaktan kendi linç'imi unuttum🤣
😅😅 heyaa, bazılarına ayar oldum
Karşı cins gömmek çok olmuş ya bıktık cinsiyet kavgalarından erkeklere sallayanlar babalarını kadınlara sallayanlar annelerini unutuyor😅
bir kadin kurtaj yaptirabilir herkes bir dine inanmak zorunda degildir kiyafetlerin cinsiyeti yoktur kabul etsekte etmesekte her cesit insan vardir maddi durumu ve psikolojisi iyi olmayan kisiler cocuk yapmamalı
Toplum olarak herkes her güzelliğin ve konforun farkında.
Ama bir çoğu kişi bunu kendine yakıştırmıyor.
Sonuç ortada.
iki üç erkekten sonra bi kıza yazıldı mı, artık o çok şımarabiliyor kendini vazgeçilmez zannediyor bence
Bu devirde ekonomik durumu ne kadar iyi olursa olsun 3'den fazla çocuk yapan ebeveynlerin ileri derecede bencil olduğunu düşünüyorum..
Erkeklerin 99%nun geri-zekali olmasi gercegi hsbakdbakxn simdi erko modlar kaldirir bunu :d
Evliler genç kızlardan uzak dursun , erkekler para için kendilerinden prim vermesinler
sevgilimle aramda 19 yaş olması linç yemek için sebep 🤣
Holokost yani yahudi soykırımı diye birsey yoktur ve koca bir yalandır, propogandadır
Kameraya dudak bükerek poz verenlerin cemali, ineğin arkasına benzetiyorum.
kızlar neden direk vermeyip oyalıyorlar hayır işin sonunda zaten veriyorsun ne bu naz niyaz
Linç edilmeyi umursamam, düşüncelerimi şeffaf bir şekilde söylerim.
Herkesin basıp geçtiği bu devirde bağlanmayı biliyorum.
Ne söylesen biri linçlerki zaten o yüzden spesifik bişey diyemem
Simit simittir çekirdek cekirdek izmirliler bıraksın gevrekle çiğdem demeyi ohh be 😂😂
Şu linç sorusuna İzmir ve boyozunu koyan kişiye sinir oldum
🥲
💔
Edildim. Zaten
Yaşasın Filistin
Kahrolsun suriyelileri göndermek için her türlü alçaklığı yapanlar
Kadınların çoğu şeyine karşıyım ataerkil biriyim kadın İslam'a göre açık giyinemez evlenmeden hiçbir şey yapamaz zoruna gidenin borusuna gitsin seni yaradan allah ve islam böyle diyor çık dinden ateist ol istediğin gibi her poku yiyeceksen
İş hayatım ve sosyal hayatımın genelinde ne kadar centilmensem, geri kalanında da bi o kadar bad boy'um.
Lahmacun çiğköfte abartılıyor
Türk kızları hiç güzel değil asla Rusların slavlarin yanına yaklasamaz
Cinsel fantezilerimin uç kısımları diye özetleyeyim.
protez tırnak varoşluktur yaptıranlar cennet mahallessi sultandır
Dünyanın en büyük cumhuri lideri erdoğandır... Türki'nin en şerefli tek cumhuru reisi
Dünyanın bundan haberi var mi
Kapalıların çoğu kokuyo çok fazla dısarda acık gezenlerde orobu genelde
kaslı erkeklerdense göbekli ve kalıplı erkeklerden daha çok hoşlanıyoruz
Geldim kız geldim diyeceğim ama göbekli değilim 😛
Kadın ve erkek eşit değildir.
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?