Arkadaşımla görüşmeyi kesmek ya da minimuma indirmek istiyorum ne yapabilirim?

10 seneden fazla zamandır en yakın arkadaşım sandığım kişi ama bu kişinin hayatında olumsuz şeyler oldu ve şuanda da hiç mutlu bir hayatı yok. Evli iki çocuklu biri ben ise okudum kendi mesleğim var ve calisiyorum o ev hanımı. Onun kocası çok kötü davranıyor kısıtlıyor vs ben özgürüm.

Bu yüzden mi bilmiyorum sürekli hayatımızı kıyaslıyor. Örneğin ben izin günümde saat 11de günaydın yazınca "oo yeni mi kalkıyorsun bizim için öğlen oldu " diyor. Bir yere gitsem oo kocana yemek yapmadın mi diyor. Bir de ben iki senedir evliyim çocuk istiyorum olmuyor bunu bildiği halde devamlı " çocuk bakmak çok zor Ayşe, çocuğun olduğunda şunu anlayacaksın bunu anlayacaksın vs akıl veriyor" . Sürekli normal işin tatili var ama benim yok sürekli çocuklara bakıyorum diyor ve benim işimi hafife alıyor. Hep en zorluğu kendisi çekiyormuş gibi davranıyor ben de dışarda koşturuyorum. Geçenlerde kocasıyla şakalaşmişlar 3. Çocuk vs diye sonra Allah isteyene versin diyor. Bilmiyorum konuşma şekilleri yüzünden bıktım artık hıc görüşmek istemiyorum. Eskiden her gün konuşuyorduk şimdi mesafe koymaya çalışıyorum yazmadigimda niye yazmiyosun diyor. Ama yazdığımda aradığımda hep böyle değişik konuşuyor ben de görüşmek istemiyorum. Daha başka şeylerde oldu bunlar benim aklıma gelenler

( Bı de sürekli kocamı küçümsüyor ve durduk yere beni dolduruyor kocama karşı)

Arkadaşımla görüşmeyi kesmek ya da minimuma indirmek istiyorum ne yapabilirim?