En yakın arkadaşımla görüşmeyi kestim ne yapmalıyım?

merhaba iyi akşamlar. bir erkek arkadaşım var ve en yakınımdaki insan oydu. onunla her şeyi rahatça konuşabiliyordum ve birbirimizi çok iyi anlıyorduk. kız arkadaşlarıma bile söyleyemediğim her şeyi onunla paylaşıyordum. çok değer veriyordum, zamanımı ayırıyordum ve hep birbirimize destek çıktık, dinledik, birbirimizin yanında olduk. bir kaç gün önce gene hayatlarımızla ilgili vs konuştuk her neyse, konuşmanın sonunda bana bir kız arkadaşı olursa benle konuşmayı kesmesi gerektiğini bu arkadaşlığın ilerleyemeyeceğini söyledi. ben de yani biz zaten arkadaşız, neden benle konuşunca aldatmış mı olacaksın diye sordum. o da, bana çok bağlandığını, henüz aşık olmadığını ama ileride olabileceğini söyledi. ben de net olmasını istedim beni arkadaş olarak mı görüyorsun hoşlanıyor musun diye sordum. o da bana sevgili olmayı teklif etti sonra... reddettim ve benden hoşlanan birisiyle arkadaş olamayacağımı söyledim. bunu söyleyince de o zaman daha az bile olsa görüşelim o zaman sana aşık olmam falan dedi (5 dk önce sana duygu beslemem kaçınılmaz demişti). ben de onun duygularıyla oynamayı istemediğim için arkadaşlığımızı komple bitirmeye karar verdim. o zamandan beri görüşmüyoruz. ama onu çok özledim ve beni şu ana kadar en çok anlayan kişiydi.. çok üzülüyorum arkadaşlığımızın bitmesine. dediği gibi daha az görüşerek arkadaş olmaya devam etmek istiyorum ama bilemiyorum ne yapmalıyım

En yakın arkadaşımla görüşmeyi kestim ne yapmalıyım?