En yakın arkadaşımla konuşmayı bırakmalı mıyım?

Arkadaşlar lütfen ciddi ve güzel cevap verin benim 11 aylık yeğenim pazartesi sabahı vefat etti kalbinde sorun vardı ve o günden beri kendimi iyi hissetmiyorum arkadaşlarımda kendilerince destek oldular aradılar sordular en yakın arkadaşım da aradı etti ama her gün nasılsın falan diye sormuyordu. Neyse bu geçen gün instagrama hikaye atmış ve ben buna çok bozuldum biz altı yedi yıllık arkadaşız ve artık birbirimiz için dost olduğumuzu falan söylüyorduk ama hikaye atması hiç doğru gelmedi ben burada acı çekerken gitmiş saçma sapan bi hikaye atmış sanki sen umrumda değilsin der gibi. Ben de söyledim yani hoşuma gitmedi bu yaptığın falan dedim ama hanımefendiye empati kurduramadım. Ben aynısını yapsam alınacağını çok iyi bildiğim için zaten buna kırıldığımı söyleyebiliyorum. Çünkü kim olsa içten içe düşünür hani ben bu haldeyim bu kadar üzgünüm arkadaşım eglencesini paylaşıyor falan. Ben de dedim senin ailenden birine bir şey olsa ben aynısını sana yapsam kırılmaz mısın ancak o zaman anladı ve özür diledi bana manipülatif olduğumu falan söyledi. Annesi manipülatif biri olduğu için ben böyle yapınca tetikleniyormuş. Lütfen yol gösterin arkadaşlığım bitsin de istemiyorum ama çok kırgınım gerçekten. Sadece bu konu özelinde de değil kendisi sürekli küçük şeylerden bana gelir kırıldığını söyler ben de telafi etmeye çalışırım yani ama bu kadar kırıp da üzerine bir de kırıldığım için suçlu duruma düşürmeye çalışması ekstra sinir bozucu. O gün tatlıya bağladık ama bu sabah bana bir şeye kırıldım gün içinde konuşalım demiş ne yapayım arkadaşlar? Sadece düzgün cevaplar lütfen 🙏

En yakın arkadaşımla konuşmayı bırakmalı mıyım?