1 yılHayatımızı değiştirmek her yaşta mümkündür. İnsanlar, yaşamlarının farklı dönemlerinde değişim ve dönüşüm isteği duyabilirler. Genç yaşlarda yapılan değişiklikler, genellikle daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşirken, orta yaş ve sonrası dönemlerde de bu değişim mümkündür, ancak biraz daha fazla cesaret ve kararlılık gerektirebilir. Değişim, yeni beceriler öğrenmek, kariyer değiştirmek, sağlıklı alışkanlıklar edinmek veya kişisel ilişkileri yeniden yapılandırmak gibi birçok alanda kendini gösterebilir. Önemli olan, kişinin kendine olan inancı ve değişim için gereken motivasyonu bulmasıdır. Hayat, sürekli bir öğrenme ve gelişme sürecidir; bu nedenle her yaşta yeni fırsatlar ve deneyimler kapımızı çalabilir. Kendimizi yeniden keşfetmek ve hayatımızı daha tatmin edici bir hale getirmek için hiçbir zaman geç değildir. Bu süreçte, geçmiş deneyimlerimizden ders çıkarmak ve geleceğe umutla bakmak, değişimin kapılarını aralayabilir.🩷
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatı değiştirmek mümkün değildir... Bu boş sevgi pıtırcıklarının uydurmuş olduğu koca bir yalan.. kimse hayatını değiştiremez sadece değiştirdiği sanar... Çünkü yaşamış olduğumuz hayat sadece bizim kararlarımız isteklerimiz beklentilerimiz çabalarımız karşılığı yaşadığımız bir ömür değil... Yaşantımızı etkileyen bir çok faktör var ( ülkenin refah seviyesi, ülkenin eğitim seviyesi, ülkenin IQ seviyesi çevrendeki insanların senden beklentisi , ailevi bağ, yaşayabileceğiniz ya da yaşayamayacağın bölgeler, vs vs bir çok etken var... O yüzden açık bir doğada kafes içindeki kuş kadar özgürüz... Hayatımızı değiştirmemiz mümkün değil.. kurulmuş bir sistemin içinde bir noktayız.
01 Yorumla
1 yılElbette mümkündür. Hayat, yaşla sınırlı değildir; önemli olan insanın bakış açısıdır. 30’da, 40’ta, hatta 70’te bile yeni bir başlangıç yapılabilir. Ben de bir dönüm noktasında cesaretimi topladım, alışkanlıklarımı değiştirdim. Zor oldu ama özgür hissettim. Değişim, yaş değil, kararlılık ister.
00 Yorumla
1 yılher yaşta mümkün bunun çok örnekleri var, insanın kendini tanıyıp keşfetmesi içindeki cevheri işleyip büyük işler yapması ve hayatını daha iyi bir yere getirmesi mümkün, bunun için sadece istemek ve istediğin için mücadele etmek gerekir...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle mümkün! 😍 Yaş sadece bir rakam ve içimizdeki değişim gücü hiçbir zaman kaybolmaz. İnsan her yaşta yeni bir yol çizebilir, kararlar alabilir ve hayatını yeniden tasarlayabilir. 🎨 Ben de 50 yaşıma geldim ve hala öğrenmeye, gelişmeye devam ediyorum. Doğada huzur bulup meditasyon yaparak iç dengemi sağlıyorum, eşimle beraber yeni bir hobi olarak yağlı boya yapmayı keşfettik. 🖌️
Kendine inanman ve gerçekten ne istediğini bulman yeterli! 🧡 Kalbin ve ruhun genç kaldığı sürece değişim hep mümkün. Unutma, her an yeni bir başlangıç için fırsat. ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u 1 yılmümkündür evet
10 Yorumla kesinlikle mümkün fakat ben kendi adıma konuşacak olursam yaşadığım bir kaç ilişkiden ötürü çıkmazsa hissediyorum ve kendimden tiksinç ve pişmanlık duyuyorum sanki bir daha geri dönüşü olmayan bir şeymiş gibi, kötü bir dönemdeyim ve böyle hatalar yaptığım için de hayatımın bitmiş olduğunu falan düşünmeye başladım umarım değiştirebilirim
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılBen şu sözü çok severim. Şu an hayatının geri kalanının em genç yaşındasın. O yüzden hiçbir şey geç değildir bekledikçe daha da gecikir ama değildir. Tolstoyun bisikleti kavramı da var, Tolstoy 70inden sonra bisiklet kullanmayı öğrenmiştir. Yani hayatta hiçbir şey için geö değil.
00 Yorumla
1 yılMümkün, ancak belli yaştan sonra bu süreçler ve sonuçları yıpratıcı olabiliyor. Bunu iyi düşünmen ve karar vermen lazım.
22 Yorumla
Soran1 yılSizce hangi yaştan sonra ve hangi konuda nasıl sonuçlar
- 1 yıl
Belli bir yaştan öte yaş arttıkça sabrın düşüyor, takaatin azalıyor, bu yüzden ne kadar erken o kadar iyi
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılmümkün olabilir tabii ama değişim sancılı bir süreçtir. ne kadar değişim istendiği de önemli.. kararlılık, azim gerekir. iyi planlama gerekir. gözü kara olmak gerekir... gerekir de gerekir..
00 Yorumla 34 yaşımdayım ve hala daha birçok değişiklik için çaba gösteriyorum. Olay tamamen azim ve kararlılıkta😊
02 Yorumla
Soran1 yılPeki hayatınızın genel akışı nasıl rutininiz nasıl ve bu nasıl ne konuda değişebilir?
- 1 yıl
Genellikle dışarda zaman geçiren bir adam değildim. Haftaiçi işe gider akşamları konsol oynar, haftasonu da köye çıkar köyde çalışırdım. Şimdi ise konsol oynamayı bıraktım. Haftasonunun bir gününü ister dinlenmeye ister dışarda vakit geçirmeye ayırıyorum (illa birileriyle vakit geçirmek için değil parkta sahilde kulaklığımı takıp sevdiğim müzikleri dinleyip yürüyorum veya bisikletle geziyorum). Haftaiçi akşamlarında ya yabancı dil çalışıyorum ya kitap okuyorum ya da üstümü sıkı giyinip dışarda yürüyüş yapıyorum. Bu değişiklikler düşünce olarak da farklılık getirdi bana. Bir zamanlar konsola bağımlı gibiydim ama şimdi oynamıyorum. Demek ki kendine zarar veren şeyleri bırakabiliyormuş insan. Tabi bunun için biraz da cesaret lazım 😊
1 yılKesinlikle mümkün neden olmasın ben hayatı 3 kere sıfırdan başladığım halde hemde bunu farklı yaşlarda deneyimledim mesela senin neye nerden ne şekilde başlayacağın önemli
00 Yorumla
1 yılDegil sen ne kadar degistirmeye calisirsan calis sans sana yardimci olmadan olmaz üstelik bazi seylerin zamanı var 50 dan sonra gelecek ask hayatinin awk mesela
00 Yorumla
1 yılHayatı değil kendini değiştirebilirsin sadece. Bunun farkına vardığın sürece değiştirecek gücün de vardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılHer yaşta mümkün ama cesaret dersen her yaşta mümkün değil bayağı düşünüp bir kere hareket etmek gerekiyor.
10 Yorumla
1 yılEvet mümkün bunu başarabileceğini inanmak gerekli öncelikle
01 Yorumla
Soran1 yılYani sizin yaşınız kaç hayatınızın akışı rutini nasıl ve bu değişebilir mi sizce?
1 yılCesaretin olacak ve şans sana gülerse olur,
Bende her yaşımda bir şeyleri değiştirmeye çalıştım ama hiçbir zaman istediklerim olmadı00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Para yoksa mümkün değil. Paran olursa aileden bağımsız olarak kendine özgürlük alanı oluşturabilirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Tabiki mümkün Lisede Çengingen ve pasif bir tiptim… Şimdi ise herkesin saygı duyduğu ve kimilerinin de korktuğu biri oldum ☠️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
1 yılŞans gülmesi lazım, yaş tecrübe vs hepsinden önemlisi şans
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle mümkün, sadece karar vermek yeterli...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılEskiden mümkün olmadığını düşünürdüm. Ama şimdi değiştirmek için çabalıyorum.
00 Yorumla
1 yılTabi ki de mümkün ben istersem bütün hayatım değişir
00 Yorumla
1 yılDoğru plan yaptıktan sonram mümkün ama altyapıda lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılHer yaşta mümkün yeter ki gayret gösterelim.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşla ilgisi yok. Bazı insanlar son nefeste bile değiştirebilir bazısı ise cesaret edemez. Bu kişi ile ilgili bir şey, yaşla ilgili değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılHayatım değişebilir fakat bunu bir başkası istedi diye yapmam.
00 Yorumla
1 yılBen de merak ediyorum.40 tan sonra, enkazla napabilirim..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşla gitsn önemli olan bir adım atmak rutinden çıkmak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette ama yaş geçtikçe o ihtimal günden güne azalıyor
00 Yorumla
1 yılKFC nin sahibi 60 yaşında KFC yi kurup zengin olmuş. Mümkün yani
04 Yorumla- 1 yıl
Ve adam battı
- 1 yıl
@gizlibirii11 yoo devam ediyor.
- 1 yıl
Daha dün haber geldi Türkiye'deki bütün şubelerini kapamış yurtdışında varsa bilemem
- 1 yıl
@gizlibirii11 Akıllı olan adam bu ülkeye yatırım yapmaz zaten.
Gizli Üye(25-29)1 yılMümkün ama kararlı olacaksın, pes etmeyeceksin, 3 günde hayatını tamamen değiştiremezsin, azim ve süreklilik ister, 5 yıl sonra bir bakmışsın bambaşka bir sen bambaşka bi hayatın olmuş
00 YorumlaBilmiyorum sadece umut ediyorum ve mücadele veriyorum değişirmi bilmiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Değil. Hayatı değiştirmekle daldan dala konmak aynı şeyler değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılbak bana şu halime 6 ayda geldim. önceden kötü beslenme, içki, sigara vard. şimdi? görüyosun.
00 Yorumla
1 yılHayattı asla değiştiremezsiniz bu hayattı ölünceye kadar ahlak Kara verir yoksa o kız çobucak ölür sonra erkekler ölür ama kızlar her zaman engelli erkeklere severse ve bütün insanlara iyi düşürse her şey iyi olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Hayır değil. Bi noktadan sonra kabullenmek durumunda kalıyorsun
00 Yorumla
1 yılNe istediğini bilen ve küçük adımlarla da olsa başlama cesaretini gösterebilen insan için her şey mümkün Bazen geç de olsa insan zamanla anlıyor Geç olsun güç olmasın misal
00 YorumlaMümkün ama şöyle mümkün. O esnada hayatında olan her şeyi geride bırak başka bi yerde başka insanlarla yeni bir hayat kurmaya çalışarak
10 YorumlaÜlke ortalama yaşam süresinin 75 lere ulaştığı bu devirde mümkündür neden olmasın, sadece istemek ve harekete geçmek gerekli.
00 Yorumla
1 yılmümkün sadece kararlı olmak ve harekete geçmek gerekli
03 Yorumla
Soran1 yılYani sizin yaşınız kaç hayatınızın akışı rutini nasıl ve bu değişebilir mi sizce?
- 1 yıl
36 yaşım evet değişebilir ben değiştirdim sonra hayatta bir daha değiştirdi ama olsun deneyince oluyor bunu görmüş oldum :)
Soran1 yılNasıl yani neler değişti hayatınızda
Ben 30 yaşımda hayatımı değiştirdim bunun için bir yaş kriterinin olduğunu düşünmüyorum
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl değişti mesela nasıl değişimler oldu hayatınızda?
Soran1 yılPeki evlilik çocuk var mı
1 yılSon anında bile mümkün. Çünkü hayatta yaşadığımız her an tekamül sürecine hizmet ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe güzel söylediniz. Peki yani sizin yaşınız kaç hayatınızın akışı rutini nasıl ve bu değişebilir mi sizce?
- 1 yıl
yaşım 37 . Benimde hayatımın rutini geçimimi sağlamak için işe gitmek. İş dışındaki zamanlarımda izin zamanıma göre etrafımdaki gezilecek görülecek yerleri görmek , yeni tadlar ve tecrübeler yaşamak. Eğer finansal özgürlüğümü kazanırsam , işe gitmek zorunda kalmam. Buda bir değişiklik.
1 yılKesinlikle mümkün! İnsan bir şeyleri değiştirmek istiyorsa ilk önce kendini değiştirmeli. İradesini kontrol etmeli ve en çok yatırımı kendine yapmalı.
00 YorumlaEvet, geç kaldığını düşünebilirsin belki yanlıştır. Daha zaman olduğunu düşünebilirsin yine belki hatandır.
Bir üstad demiş ki00 Yorumla
1 yıl1 yaşına girince günden güne yıldan yıla aydan aya büyüyorsun ve illaki bir tecrübe kazanıyorsun ve eski sen olmuyorsun artık değişmek mümkün
00 YorumlaParan varsa neden olmasın beni de al yanına idjxjsndjsjd
10 Yorumlatabiki mümkündür her şey insanın gayretine bağlıdır.
00 YorumlaTam olarak Ne konuda bilmiyorum ama senin hayatın sonuçta. Değiştirirsin
00 Yorumla
1 yılDegişim bu kafana koy yap yaş önemli değil bence yaş 70 iş bitmemeş dedirtebilirsin
00 Yorumla
1 yılAni kişilik değişimleri ergence. Hayatı olumlu yönde değiştirmek ise her yaş için uygun.
00 YorumlaBence mümkün ama sen kendin olmalısın önce guvenmen lazım kendine
00 YorumlaElbette mümkün neden mümkün olmasın
08 Yorumla
Soran1 yılYani mesela sizin hayatınız rutuniniz nasıl şu an ve bu değişebilir mi?
Soran1 yılNasıl hareketli? Değişim de büyük bir harekettir zaten
Soran1 yılMesleğiniz de ne tür bir değişiklik yaptınız mesleğinizi mi değiştirdiniz? Özel hayat evlendiniz mi?
Soran1 yılBoşanmak da büyük bir değişim bence
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle mümkün.
02 Yorumla
- 1 yıl
34 elbette değişir. Stabil gidiyorum, çok harcama yapmıyor, sadece dinleniyorum. Evdeyim daha çok
evet ama her şeyin bedeli var..
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani görüşünüzü biraz daha açabilir misiniz?
- 1 yıl
20 li yaşlarda sorumluuğunuz azdır kendi başınasınızdır ve deneme yanılma yaparak tecrübe edindiğinizde hem beden hem ruh daha kolay sübvanse eder yani kaldırır. 30 larınızda çevre baskısı artar mesela evlenmek sonra çocuk yapmak gibi genel grşler. bu üzerineize yüklenen ykün arttığı manasına gelir ve daha çok çaba sarf etmek demektir yani daha çok bedel ödemek.. sonra 40 larınıza gelirsiniz evliyseniz çoluk çocuğunuz varsa bi işiniz varsa kariyer değiştirmek yurt dşına taşınmak istiyorsanız vs vs 20 yılda kazandığınız hemen herşeyi sıfırlamak demek bu da bir bedeldir.. bunun gibi
Azim istek olduktan sonra neden olmassin..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Her yaşta mümkün
00 YorumlaBazı şeyler zamanında güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmümkün. örnekleri var. insan imreniyor valla. ahahah
00 Yorumla
1 yılHerkesin hikâyesi farkı o yüzden her yaşta mümkün
00 Yorumla
1 yılmümkün ama çok sıkıntılı kurulu bir düzeni bozmak
00 YorumlaCiddi sağlık problemi yoksa mümkün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBence mümkün ama para olursa daha çok değişir tabi
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Gerçek degişir mi
1 yılEvet sen istedikten sonra
00 YorumlaDeniyorum göreceğiz.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri