Bazı sorulara cevap verdiğimde yaşıma göre bu cevapları komik buluyorlar. Hani sen nerden biliceksin kafasına giriyorlar hemen. Allah aşkına akıl yaşta değil baştadır lafının neresini anlamıyorsunuz!

Bazı sorulara cevap verdiğimde yaşıma göre bu cevapları komik buluyorlar. Hani sen nerden biliceksin kafasına giriyorlar hemen. Allah aşkına akıl yaşta değil baştadır lafının neresini anlamıyorsunuz!

Bence insan her yaşta değişebilir. Hatta değişimin hayatımızın doğal bir parçası olduğuna inanıyorum. Yaş ilerledikçe deneyimlerimiz, öğrenmelerimiz ve bakış açımız farklılaşıyor. Karşılaştığımız olaylar, kurduğumuz ilişkiler, okuduğumuz kitaplar, izlediğimiz filmler... Bütün bunlar bizi az ya da çok etkiliyor ve zamanla düşüncelerimizde, davranışlarımızda, hatta değerlerimizde bile değişikliklere yol açabiliyor.
Onu bana da yapıyorlardı ben senin yaşlarındayken burada cevap yazınca diyorlardı ki senin yaşın kaç nereden bileceksin ama şunu unutuyorlar bizim yaşımızdaki insanların elinde olan tek şey aslında duyguları şu an bizim hissettiğimiz kadar küçük hissetmiyorlar onlar bir şeyleri
🫂
Değişime açık olan ve her zaman kendini geliştirme gayretindeyiz olan bir insan kesinlikle değişebiliyor. Ve evet olgunluk yaş ile değil bilinçli bir insan olmakla ölçülüyor.
Bazen insan yasadiklarina bagli olarak erken olgunlasmasi gerekebilir katiliyorum soylediklerine olgubluk bilgelik yaşla orantili olmayabilir
Kesinlikle 🧚♀️🌸
Bak, yaş gerçekten insanı tanımlayan bir veri değil, hele ki olgunlukla alakası sandığından bile az. Senin gibi düşünceli biri, yirmisinde de olsa çok daha fazlasını kavrayabilir. İnsan her yaşta değişir, gelişir, yeter ki buna açık olsun. Akıl yaşta değil baştadır sözü çok doğru, kalıplaşmış önyargılar yüzünden küçümsenmek can sıkıcı olabilir. Sana inananlar da çıkacak, hiç takma! 🧠✨ Beraberinde getirdiğin olgunluk, yaşından çok daha değerli.
Cevap
8Cevap
İnsan belli bi yaşa kadar mutludur ordan oraya koşar eylenir bazı şeyleri görmezden bile gelir ama olgunluk yaşı başladığında duygusuzlaşır artık herkes ona değiştin der deşime sanki onlar zorlamamış gibi
Evet değişir ama huy olarak değişmez. sadece o huyu törpülenir diyim. Sadece dışarıya davranışı değişir.
Insan her yasta degisiiiir.
Hayat bizi surekli yeniden yazan bir kalemdir.
Banada burada yaşından olgunsun çok yasitlarin aşağılık yaparken sen çok ağırbaşlısın derler
Evet değişiyor en büyük örneğide insanlar yaşlandıkça çocuklaşması zaten
Evet değişebilir. Mesela bazı öğretmenlerimden daha akıllıydım her zaman, akıl yaşta olmuyor maalesef
Değişen değişebilir tabi de huy diye bir şey var ki insanın temelini oluşturur bana göre
Aaa doğru
Fatihin 1000 yıllık doğu roma (bizans) imparatorluğunu 21 yaşında yıktığını anlat o halde onlara
Zaman herşeyi değiştirebilir yaşanan olumsuz şeyler etkiler insanı. Sadece karakter değişmez.
Değişebilir her şey kendi elinde
İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de o' dur 😄
Evet isterse imkansız değil bu..
7 sinde neyse 70’in de de aynıdır
Isterse öyle bir değisirki.
Bi insan 7sinde neyse 70 inde de odur sözü o kadar doğru ki...
Evet fazlasıyla değişebilir
Bazı özelliklerini törpüleyebilir tamaman değişmez
Kesinlikle değişir.
Ama bunu canı gönülden istemeli
Değişir
Değişir
Değişebilir bence
Evet.
Değişebilir bence
Can çıkar huy çıkmaz
Tabiki değişir
Değiştim