Selamss 🌸
Yaş ilerledikçe insanın düşünceleri, hayat tarzı değişiyor.
🎀
🎀
🎀
Peki giyim, tarz ve zevkler de zamanla değişir mi sizce?

Selamss 🌸
Yaş ilerledikçe insanın düşünceleri, hayat tarzı değişiyor.
🎀
🎀
🎀
Peki giyim, tarz ve zevkler de zamanla değişir mi sizce?

Değişebiliyor, değişmeli de bence. Geçen gün metroda 50li yaşlarında bir kadın gördüm. Pembe bir tişört giyiniyordu. Altına da kargo cepli pantolon, saçını da küçük kız çocukları gibi tepeden iki yandan topuz yapmıştı. Parmakları full yüzük doluydu. Görüntüsünden oyuncu olduğunu tahmin ettim. Her ne kadar oyuncu da olsa belli yaşın üzerindekilere bu kadar çocuksu kıyafetleri yakıştıramıyorum.
Ben değiştirdim artık zayıfladım karın kaslarım belirli düzey de daha sık ve iyi bir antrenman rutinim de bulunuyor, artık babyface bir görünüme sahibim her gün sakal tıraşı oluyorum ve her ay berbere gidip saçımı düzelttiriyorum
Kesinlikle değişir canım! 🌸 Yaş aldıkça hem kendini hem de hayatını daha iyi tanıyorsun, bu da tarzına yansıyor. Mesela, 19 yaşında bolca eğlenceli ve deneysel parçaları sevebilirsin ama ileride kaliteye ve zamansız parçalara yönelmen çok olası. 🎀 Tabii bu, kişisel yolculuğuna ve ilham aldığın şeylere de bağlı. Denemekten korkma, çünkü tarz dediğin şey aslında sürekli bir keşif! 💫✨
Cevap
22Cevap
insana göre değişir.
Bugün ki gibi değişebiliyor bebeğim 😂 kendimi eşofman ile dışarıda uzun zamandır görmüyordum sjsks
Çok yakışmıştı ama bebime 🫠❤️
Selams🤍 benim tarzım hep aynı aşkım üstüme yakışanı giyiyorum mübarek çuval bile yakışıyor 😅🤍🌸
Yakışır balıma 🌸
Evet değişir tabi
Zamanla, yeni yeni insan tanıdıkça, tecrübe ettikce, hata yaptıkça, olgunlastikca ders çıkardıkca hep durmadan değişir farklı 1 insan olmaya başlar.
Benimki psikolojime ve mevsime göre değişiyor yaştan ziyade. Misal ergenliğimde mini etek de giyerdim, uzun etek kombinleri de yapardım. Kışın daha kalın giyinmem haricinde hala aynıyım.
Günün modasına göre bile değişebiliyor yaş aldıkça renkli giyinmeye başladım sanırım yaşlanmadım hala çıtırım demeye çalışıyorum. Birde genç kızken bile giymediğim şekilde açık ve dekolteli giyinmeye başladım
Bence yaşına ve tarzına uygun bir şekilde bu değişim olmalı. Güncelleştirmeli kendini o kadar.
Evet her yaşın tarzı farklıdır çocukken pembe, ergenken siyah giymek gibi. bi sene önce giydiğini bi sene sonra begenmiyosun
Değişebilir benim genelde pek değişmedi ama değiştirenlerin olması bir ihtimal :)
Evet yaş aldıkça duygu ve düşünceleri değişir hayat değişir. Kendi değişirse dünya da değişir.✨
Değişir, değişmeli de. Eğer değişmiyorsan bu hayatı yaşamıyorsun demektir.
Evet tarzı değişir ama kimileri aynı takılmaya devam eder
Tabii istemsizce değişiyor ama bu devirde yaşlılar neredeyse genç kıyafetleri giyiyor...
Değişiyor emin ol sende bal gibi değişecek sin
Benim hala aynı.. Siyah karanlık.. Bir sür aksesuar :))
Değişir, eskiden " Nefes alsın yeter" diyordum şimdilerde oturmasını kalkmasını bilsin deyom😀
Bu mümkün her gün tarz değişikliği yapıyorum bazen yaşıma uygun değil bazen yaşıma uygun diyorum
Mutlaka değişir moda , zaman ve kafa yapısıyla beraber
Değişir ya insanın zevki bile değişiyor oda değişir
Zamanla tarzımı değiştireceğimi değil de bir şeyler ekleyeceğimi düşünüyorum.
Evet canim cünkü artik „genc işi” pek yakışmamaya başlıyor insana :)
Değiştirmemek mümkün değil
Evet hem de çok fazla değişiklik olur.
Evet değişiyor
Değiştirenler var illaki
Değişir daha özensiz hâle gelir
Topukli sevmeyen ben topukli giyiyorum.
Yavaş yavaş değişmeli
Hala tarzımı bulmaya çalışıyorum ☺️
Tabikide değişir
Evet ufak tefek farklılıklar illaki oluyor
Değişiyor kesinlikle.
Zamanın değiştirmeyeceği hiçbir şey yoktur.
Evet
Evet, sanırım
Yes,
Evet degistirir
Elbette
Evet
Evet değiştirir
Evet
Değiştirebilir
Değişiyor
değiştirir
Kişiye göre değişir