DOĞRULARI ve GERÇEKLERİ görmeye başlamışsın !
Bu ülkede güzellik ile "insan" olmak saygılı olmak sevmek aşk TERS orantılı !!! Bu ülkenin kadını biraz güzelse kendini GÖKLERDE prenses olarak gören erkeği köle ve KÖPEK zanneden, erkeğe hiçbir faydası olmayan, erkeğe hiçbir şey klatmadığı gibi sürekli erkeği SÖMÜREN yapıda kadınlardır.
Yaş takıntısını bilemem duruma göre ve bulduğun kadının karakterine insnalığına göre değişebilir ama bakire olmayan kadını konusunda şunu hiçbir zaman unutma = bir kadın "İLK" erkeğini hep hatırlar unutmaz ! daha sonraki erkekler "İLK" olmadıklaır için özel değillerdir.. Bu ülke şuanda maddi durumun yoksa yuva kurmak için pek uygun bir ülke deği artık. Kadınlar dinsiz imansız ahlaksız yaşıyorlar , eve girmiyorlar akılları pahalı meknalarda sokaklarda cafelerde barlarda clublarda eğlencede gezmede. adı üstünde EV-LİLİK.. evde oturmayacak aklı gezmede tozmada orada burada olan bir kadını seversen hayatın KAYAR bunu hiç unutma. KEndin gibi düşüneni bulmadığın sürece ani kararlar vermemeni öneririm sana. Ahir zamanda kadınlar sayıca erkeklerden daha fazlalar.. dikkatini çektimi artık daha ahir zamanda çok kız çocuğu doğuyor erkek çocuklar azaldı. Artık hergeçen gün evlenilecek kadın sayısı azalırken kısa süreli görüşülecek ucuz kaşar tip kadınlarınn sayası deli gibi artıyor. Buülkede artık bozulma sırası erkeklerden kadınlara geldi, kadınlar bozulursa aile yapısı bozulur ve ülke çöküp yokolur ki şu an sistem bunu istiyor bunu yapıyor ("KÜRESELCİLER" Deccal tarikatı bu ülkede çok aktif çalışıyor ve projeleri saat gibi işliyor.)Kriterlerini hiçbir zaman gözardı etme , acele edip bu hatayı yaparsan ARIZALI SORUNLU ve ileride sana ZARAR olacak bir kadın bulup kendi hayatını mahvedersin..
Selamlar
04 Yorumla- 11 ay
Sana kesinlikle Zkuşağı bir kızla evlenMEMEni öneriyorum.. zkuşağı kızların çoğu arızalı sorunlu aile kurulamayacak güvenilmez insanlar. Hatta mümkünse yabancı bir kız bul , hayatın kurtulur , mutluluk huzur aile yaşantısı nedir ozaman farkdersin anlarsın. Bu ülkedeki zkuşağı kızlar boş narsist egolukibirli kendini prenses olarak göre ve hayat amacı erkağin parasını yemek olan tipler.(çoğu böyle , istisnai olan biri karşına çıkarsa OK değerlendirirsin ama ZOR)
En İyi Cevaplar
1 yıl30 yaşından sonra da karşında mükemmel bi şekilde işi gücü yerinde , meslek sahibi , kendini geliştirmiş biri hiç boşta kalır mı? 30 yaşından sonra ya milletin işini görüp yol verdiği ya da başka bi özel sorunu olan insanlarla karşılaşırsın. Zaten herkeste aynı değil. Bugün 25 yaşına gelmiş ve hic görüşmediği insan olmayan insan var mıdır?
04 Yorumla- 1 yıl
Neden kalmasın ne saçma
- 11 ay
Kendi çevremden biliyorum ama dediğim şartları hep gördüm
- 11 ay
Yanı 30 yaşında erkek mı bosda kalmaz
- 11 ay
Erkek içinde kadın içinde böylesini söyledim. Şartları iyi olan birinin boşta kalması normal mi bu ülke de? Düşün işte 23 yaşında memur eli ayağı düzgün biri sana arkadaşlık teklifinde bulunsa ne düşünürsün?
Her insanın ktiteri olur mutlu olacağı hayatı seçer ama kriterler abartılı olmaz. Yani kırmizi çizgileri olan kriterler dışında ki kriterler değişebilir. Göz yanılması gibi mesela boyu uzun olsun gözü renkli olsun. Gibi şeyler abartılı esnetilmeli yani.
00 Yorumla
1 yılBence durum kritiklestikce seçenek sayıları azaldıkça insan kriterleri de ortadan kaldırıyor yavaş yavaş aynı yaşta olup çok fazla seceneginiz olsaydı yine kriterler koyardınız diye dusunuyorum ancak bence olgunluk sizin dediklerinizde siparis verir gibi her şeyi kriter olarak koyup seçenekleri minimuma indirmek pek akıl karı degil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş ilerledikçe gerçekten de kriterler değişebiliyor 😌. Gençken dış görünüş ya da heyecan peşinde koşmak ön planda olabiliyor ama zamanla hayatın getirdiği deneyimler, önceliklerimizi şekillendiriyor. Sevgi ve saygının ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun. 🎈 Artık uyumlu, değer verdiğin ve birlikte huzur bulduğun biriyle bir hayat kurmak daha cazip hale geliyor. Kriterlerinin değişmesi son derece doğal ve olgunluğun bir göstergesi aslında. Umarım hayal ettiğin gibi bir ilişki yaşarsın. 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
E yani tabiki değişir
insan neleri değiştirmiyo ki hayatında
Kaldı ki hayatına girecek insana karşı kriterleri değişmesin Belli bi yaşa gelince artık fazla üzülmüyorsun da o kişi için umursamıyorsun çünkü geçmiş yıllarda bunu tecrübe ettin sen
böyle düşün
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle de. çok da soyutladim kendimi herşeyden
1 yılE tek ayak çukurda artık😀 mesela kadınlar da belli yaştan sonra üzümün çöpü armudun sapı diye seçici oluyor. Zamanında burun kivirdiniz kızlar belli yaştan sonra sizi beğenmez. Kendimden biliyorum. Jdjdjdj
25 Yorumla
Soran1 yılyuh o kadar yaşlı değilim
- 1 yıl
😀 oyle olsun.
Soran1 yılsenin yaş kaç
- 11 ay
34 yaş
Soran11 aySen bi ayağını attın mi çukura
Gizli Üye(30-35)1 yılAşağı yukarı aynı yaşlardayız ve ben önceden hiç bir şeye takmazdım. Sonra yavaş yavaş ne istediğimi ve ne istemediğimi çok iyi anladım. Şu anda kisilik, karakter, yaş, boy, kilo, saç, göz, ses, üslup her şeye önem veriyorum. Her anlamda mükemmel biri olsa ama sesi kötü olsa çok büyük ihtimalle hiç bulaşmam 👍
yaş ilerledikçe kriterler artar.
242 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Roosey Konuştuğumuz zaman Sesini duyacağım ve ben seside güzel birini istiyorum. Sigara içen bir kadının sesi ile kendine iyi bakan sağlıklı bir hatunun sesi aynı olmuyor. Biz erkekler genel olarak fiziksel özelliklere bakarız fakat ben once karaktere sonra ses ve fiziğe bakıyorum. Sesi güzel biri hem sağlıklı hemde istediğim gibi oluyor. Sesini beğenmediğim hatun genelde Karakter ve fiziksel olarak da hoşuma gitmiyor. Ses derken sadece sesin tınısına bakmıyorum, kurduğu cümleye, seçtiği kelimelere, üslup ve argo konuşup konuşmadığına dahi bakıyorum. Yani sadece ses deyip geçme benim için çok önemli.
- 1 yıl
Çok doğru yaş ilerledikçe insan kendini de daha iyi tanıyor ve kriterlerini de daha net koyuyor.
Cevap sahibi1 yıl@Chocolate_dream Keskinlikle yaş ilerleyince insan kendini daha iyi tanıyor ve ne istediğine emin olup ona göre hareket ediyor. @roosey sevdiğine emin misin? Çünkü genel olarak kadınlar öyle çok ince eleyip sık dokuyan erkek davranışlarını sevmez. Gerçekten sevdiysen sana bir kaç sorum var. Tartışma esnasında haksız olduğun konularda eleştirilsen sinirlenip kötü konuşur musun karşı tarafa?
Cevap sahibi1 yıl@Roosey Hayır kesinlikle pısırık ezik büzük birini istemiyorum bu konuyu net bir şekilde ifade edeyim. Gelelim haksız olduğun durumda bile Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hareket eden birini kim ister ki? Haksız olduğunu kabul edebilecek erdemde birini isterim 👍
Gerektiği zaman özür dilemeyi ve özür dileyerek yücelmeyi bilmeli insan.- 1 yıl
Bu ben
Yaşım ilerledikçe kriterlerim arttı
Ve ses kötüyse konuşmaya başlamam haha
Cevap sahibi1 yıl@Roosey Haksız olduğu halde kendine laf söyletmeyip üstüne birde yapıcı eleştiriye dahi katlananayan Biriyle Kim konuşmak ister ki?
Böyle biri zaten gelişime açık değildir ve bu tür biriyle kesinlikle ileriye gidilmez.- 1 yıl
Yakın zamanlardaki en uzun tanışma süreniz nedir 😂
Cevap sahibi1 yıl@Roosey Yukarıda anlatım bozukluğu yapmışsın. Gereksiz yere iki defa zaten yazmışsın. Elit bir erkeğin ilk tercihi olmak istiyorsan dikkat etmelisin.
Cevap sahibi1 yıl@Roosey Soruya cevap verebilir istediğin gibi takılabilirsin fakat benim cevabıma yorum yazıp istediğin gibi takılamazsın çünkü rahatsız ediyorsun. Düzgün bir şekilde söylüyorum lütfen cevap yetiştirme yarısına girme 👍
İyi geceler.- 1 yıl
Aynı şeyleri desteklemişsiniz ama sanki verilen üsluptan dolayı yanlış anlamışsınız birbirinizi 🙂😀
Cevap sahibi1 yıl@merakli_kofteci2 Haksız olduğu halde yapıcı eleştiriye dahi kapalı biri benimle aynı şeyleri destekliyor olamaz. Yanlış anlama varsa Roosey hanım Yanlış anlamıştır ki buda onun sorunu benim değil. 😊😊
Cevap sahibi11 ay@Roosey @roosey sevdiğine emin misin? Çünkü genel olarak kadınlar öyle çok ince eleyip sık dokuyan erkek davranışlarını sevmez.
En baştan bunu yazdım ama siz sevdim dediniz. Haklı çıkmaya çabalamıyorum ve sizide suçlamıyorum zaten 👍 istediğin gibi takıl ama benden uzakta takıl diyorum çünkü ben detaylara takılıyorum diyorum. Siz beni anlamayı reddedip benim sizi anlamadığımı yazıyorsunuz.
Haksız olduğunuz bir tartışmada bile yapıcı eleştiriye kapalı olduğunuzu söylüyorsunuz.- 11 ay
Evet iki tarafıda baştan okuduğum için olaya maydonoz olarak hakemlik yapıyorum. Çünkü niye yapmayayım?😂
Öncelikle sayın gizli görüş sahibi ‘kadınların topu şunu sever’ gibi genellemeler çok anlamsız envai çeşit insanız.
Kadınlarda tabiki ince eleyip sık dokumadan, kadın olsun yeter söylemine hayatında yer veren maymunvari erkekleri hayatında istemez.
Sadece kadınlar da erkeklerde ‘ Kadın dediğşn şöyle olur.’
‘Adam dediğin böyle olur’ etiketleri ve yerleştirmelerinden sıkılmış durumdalar.
Kaldı ki verilen taglara uysalar bile kimse hiçbir rol ile kimseyi memnun edemiyor. Bundan yola çıkarak herkes olduğu gibi davranmalıdır demek istiyorum.
Fakat sayın roosey hanım, sizin dediğiniz gibi kadın çok yücedir, kadın eleştirilemez, kadın tartışırken üzülürse ve haksızsa erkek onu teselli etmek durumunda, kadın haksızsa da erkek özür diler söylemleri artık sıktı. Böyle bir şeyin düşünülmesi akla ziyan. Kimse kimseyi mal yerine koymamalı.
Sayın gizli görüş sahibi size gelecek olursak.
Sizde ‘elit bir erkekle olmak istiyorsan yazına dikkat etmek durumundasın’ gibi kendinizin elit olduğunuzu düşündüğünüzden mütevellit aslında toplumda herkesçe gıcık diye adlandıracağımız, herkese herkes demek gibi değilde, bazı kelimeleri çift kullanmakla bile olsa ‘devrik cümleci seni’ diye yaftaladığınız bu tutum kibirli ve kabaydı. Elit bir erkek seni beğenmez bak?
Pardonda beğenmesin? ya da tüm elit erkekler “sizin” gibi ‘aaaa yazım hatası’ diye eleme mi yapıyor?
Toplumdaki bozulmuş ilişki dinamiklerinden şikayetçi olabilirsiniz. Benim ve diğer herkes gibi..
fakat bunu böyle ifade etmeniz kaş yaparken göz çıkarmak.
İletişimde siyaset çok önemlidir. Saygılar hürmetler herkese efendim. İyi çarşambalar dilerim
Cevap sahibi11 ay@Falafelfalan Hakemlik bir durum yok ve olgun bireyleriz ben konuyu kapattım 👍 karşı tarafta büyük ihtimalle kapattı. Ben en başta "roosey sevdiğine emin misin? Çünkü genel olarak kadınlar öyle çok ince eleyip sık dokuyan erkek davranışlarını sevmez." bunu yazdım itici gıcık veya kibirli gelebilir. Yalan bir şey değil detaycı biriyim, gelişime açık biriyim, olumlu veya olumsuz eleştiriye aynı şekilde göğüs gere bilirim. İletişim kurarken siyaset yapmam çünkü yalana ve riyaya girmem. Olduğum gibi davranırım, kişi kendi gibi davranmayıp siyasi bir politika Ile ilişkiye başlar ve ilerlerse o ilişki sağlam temeller üzerine bina edilmiştir diyebilir misin? Toplumdaki bozulmuş dinamikler deyip ilişkilerde siyasi davran demende bir garip olmuş =))
İyi dileriniz için teşekkür ederim ayrıca nezaketiniz gözden kaçmıyor.- 11 ay
Kibirli gelen o kısım değil.
Yukarıda anlatım bozukluğu yapmışsın. Gereksiz yere iki defa zaten yazmışsın. Elit bir erkeğin ilk tercihi olmak istiyorsan dikkat etmelisin.
Tam olarak burası iletişimin kırılma noktası.
Siyaset yapmak demek dürüst olmamak demek değil. Her doğruyu her yerde söylememek, zamanına, cümlenin diziliş sıralarına göre bir zemin ve üzerine taşlar koymak demek. Satranç gibi küçük zeka oyunları serpiştireceksin.
Toplumdaki bozukmuş dinamiklerini ben, kadın ve erkek ilişkileri için söyledim. Bununda cümle kurma, ikna etme kabiliyeti ile alakası yok. Çünkü ikisi farklı konulardı. Ama evet, yazı sonuçta yanlış anlaşılabilir. sözlü daha net ifade ederdim.
Rica ederim efendim ne demek
Cevap sahibi11 ay@Falafelfalan Beni olduğum gibi kabul edip sevecek birini tercih ederim 👍 ben taktik, siyaset anlamam ve öyle önden pazarlıklı kadınlarıda sevmem Evet kibirli gelebilir ama özümde iyi biriyim ve etrafımdakiler beni sever sayar. Birilerine yaranmak için eğilip bükülmem nasıl ki pısırık kadın istemiyorum aynı şekilde çekinik tavır sergilemem. İletişim konusunda siz kadınlar biz erkeklere göre daha maharetli ve ustasınız. Arayı yumuşatmaya bir erkek giriyor belkide sende yumuşak bir geçiş olsun diye orada yazmış olabilirsin.
Hayır kesinlikle pısırık ezik büzük birini istemiyorum bu konuyu net bir şekilde ifade edeyim. Gelelim haksız olduğun durumda bile Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hareket eden birini kim ister ki? Haksız olduğunu kabul edebilecek erdemde birini isterim
Gerektiği zaman özür dilemeyi ve özür dileyerek yücelmeyi bilmeli insan.
Burada kırılıyor bence 👍 Haksız olan kişi gerekirse özür dileme erdemini göstermeli. Bu noktaya kadar karşı tarafın şahsına bir şey dememeye dikkat ettim. Fakat karşı taraf sen diye direk beni hedef alıp yargılamaya başladı ve bende gerildim.
Tartışma anında elestrilmenin uzmeyecegi bir kadın tanımıyorum eğerki sen öyle birini taniyosan muhtemelen ne düşündüğün gram umrunda değildir bizim için sevdiğimiz yerden gelen elestriler özellikle de böyle tartisma anlarında daha hassas olacağımız için daha yıkıcı olur.
Tamam yanlış anlama olmuştur veya her iki taraf da kötü niyetle yazmamış olabilir (ben kesinlikle kötü niyetle yazmadım) bazende böyle iletişim sorunları olabilir. Dünyanın sonu değil ve hayat benim için gayet normal devam ediyor.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 😊- 11 ay
İnsanlar elbet oldukları gibi kabul edilmeli fakat tıpkı iyi bir kek için bütün malzemeleri aynı anda koymuyorsak iyi bir iletişim içinde güzel bezeler yapılmalıdır. Ağzına geldiği gibi konuşabilir misin? Evet
Ama akıllıca olan bu mu?
Bence hayır.
Önden pazarlık kısmını anlayamadım.
Yok ben sadece ortak olmaya çalıştım çatışmalı tartışmaları severim. 😀
Hanımefendi roosey sizi hedef alınca sizde konuşmayı bilmiyorsundan dem vurdunuz. Bu tartışmada da hiç tabir yerindeyse pis iş yok diyemeyiz. :D
Bazı kadınlarda her halükarda pışpış istiyor.
Zaten onlar eril, maskülenite adı altında topladığımız erkekle yapamadığı gibi oturup iki çay içemeye katlanamaz.
Büyüyememiş kadınlar eleştiri kabul etmek istemez. Ama böyle kadını erkek tercih etmesin.
Kadının da pışpışlayan erkek isteme opsiyonu olabilir.
Tıpkı sizin özür dileme erdemi gösteren kadın isteme opsiyonunuz gibi. - 11 ay
Cevap sahibi11 ay@Falafelfalan İyi bir kek için bütün malzemeleri kullanmazsak o kek eksik olur. Ben eksik malzemeli bir kek yemem Hatta mümkünse bol malzemos olsun =))
Ben roosey hanımın şahsını kesinlikle hedef almadım fakat o bana sen diyerek direk beni hedef aldı ve zaten ondan sonra ben gerildim. Olay koptu ve iletişim konusunda kesinlikle tekrar ediyorum siz kadınlar daha iyisiniz bunu kabul ediyorum. Zaten birazda iletişim konusunda sizin biz erkeklerden üstün olduğunuzu bildiğim için karşı taraf pek kafa yormadan direk hedef alarak yazması beni gerdi.
Ben illa özür dilesin demiyorum iyi niyetle yanlış bir şey yazmış olabilir veya ben yanlış anlamış olabilirim. Yazarak iletişim kurmak yüz yüze ses, tonlama, hareket ve mimik kullanmaya engel. Açıklama yapabilirdi fakat sen diye hedef aldı. Birde once sevdim diyerek bir kaç mesajdan sonra tam tersi tavır sergilemek tutarsızlık göstergesi degil MI?- 11 ay
Ekranı aşağı kaydırmaktan yoruldum daha yazmıyom😂
Hahahahahah
Ses güzellemesi yaklaşımını sevdi
Kadınlarda özür dilesin yaklaşımını sevmedi
Tutarsız değilde
Dediğiniz gibi kadınlar hızlı iletişimci siz orayı kaçırmışsınız 😂
Cevap sahibi11 ay@Falafelfalan Tamam canım özür dileyecek bir şey yoksa zaten zorla özür dilesin demiyoruz.
Bazı şeyler kaçabiliyor yani sonuç olarak benim kek bol malzemos olsun. Malzemeden çalınan kek tatsız tuzsuz olur. 😂🤣😅😅- 11 ay
Çok malzeme de bayar be
Her lokmada takır tukur ceviz geldiğini düşün.
Olmaz ki
Geçen sene Samsun sahilde makarna yemiştim çok severim.
Mantarlı tavukluydu.
Makarna o kadar azdı ki midem bulandı tavuk mantardan
Makarnalı tavuk olmuştu
Yok yok öylesi de iyi olmuyor
Cevap sahibi11 ay@Falafelfalan Offff ceviz hemde 😅😂🤣🤣
En sevdiğim.
Mantarı bende sevmem =))- 11 ay
@Falafelfalan arkadaşlar kusura bakmayın destan yazmışsınız hepsini okuyamadım vaktim yoktu ama bana yöneltilen yargılara hiç değilse cevap vereyim ben kadın her halükarda haklı ya da yüce demedimki ben sadece kadının ruhundan anlayın birazcık diyorum kadınlar duygusaldir böyle dogmatik bilgilerinizle bunun varlığını inkara kalkisirsaniz zaten dünyada hiç bı kadınla anlasamazsiniz ben bu kadar düz kafa yapısına sahip bir kadın tanımıyorum hepimiz duygusaliz hastalarımızın olmadığı anlamına gelmez ama alıngan ve hassas olduğumuz için yer yer bizi alttan alacak bir erkek yoksa karşımızda hiç olmasada olur
Cevap sahibi11 ay@Roosey Güzel yaklaşım, sevdim.
Bu yaklaşımın ardından hata aramak hamlık belirtisi olur aşağıdaki gibi karşılık verecek olsam zaten ben kendi kendime kızarım ve nerede benim olgunluğum derim. Sonuçta hata toleransımız var hepimizin =))
... hepimiz duygusaliz hastalarımızın olmadığı anlamına gelmez. Burada hasta derken? hatalarımız yazmak istedin sanırım. Bu tür anlam bütünlüğünü bozan kelime hataları İletişimi boynu bükük yetim edasında cami avlusuna terk ediyor. Not: bu kısmı eleştirmek için yazmadım.
Gelelim benim için en önemli konuya dünyada hiç bir kadınla anlaşamasam benim için bir kayıp olmaz. Beni bu detaycı halimle kabul edip sevecek ve katlanacak bir kadın yeter bana 👍 sürümden kazanmak isteyen tüccar misali bütün kadınlar güzeldir diyerek karşı cinsin tamamına mavi boncuk verecek kadar omurgasız değilim. En üstte yazdım her şeye önem veriyorum kişilik, karakter, fizik, ses vs vs vs 👍 her gördüğü kadına tereyağı gibi eriyen biri değilim.
Not: Hiç bir cümle, paragraf, satır veya kelimeyi öncelikle seni ve bir başkasını üzmek veya kırmak için yazmadım.- 11 ay
Anca zaten klavye yazım hatalarından vurabilirsin sana hakaret etmek senin konumuna düşmek istemedim hiç ama konustugundan beri sürekli bir laf sürekli üste çıkma cabası anlamamak için direniyor sun var gücünle iyisimi beni vurmak istiyorsan klavye hatalarından ötürü değil daha yaratıcı sebepler le vurmayı dene bu çok acınası başka bir yer bulamıyorsun tabi kapasite bu ( o yazım hatası zaten kimsenin yapabileceği bir hata değil klavye düzeltmiş bunu anlamamış olman senin beyninin problemi sadece gülüyorum bu yazım yanlışını ciddiye aldığın için ) şu an Suna cevap vermek bile benim ayının şu an
Cevap sahibi11 ay@Roosey Ne kadarda nezih ve kalbur üstü bir üslup 👍 bu kadar klas! bir kadınla aşık atamam.
Cevap sahibi11 ay@Roosey Tam dediğim gibi Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali 👍 benim cevabıma gelip beni bastırmak yerine edebinle gidebirsin Oysa Sen laf yetiştirme derdine girdin.
Uzatmak istemiyorsan yazmazsın olur biter. Sen yazdığın sürece ben cecap vereceğim çünkü benim cevap verdiğim özel alanımdayız. Rahatsız oluyorsan yazma kafan ütülenmesin hem benimde kafam rahat etsin.
Cevap sahibi11 ay@Roosey İyice çingeneye bağladın. Haydi işini gücünü hallet laf yetiştirme 👍
Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Bence hayır değişmiyor. Hatta kriterler artıyor. Benim 35 ve 40 yaşında erkek kuzenlerim var ve kızları genek olarak beğenmedikleri için evlenmeyi düşünmüyorlar. Hatta 40 olan niye başımı yakayım diyor
17 Yorumla
Soran1 yılgörünüş olarak degil huy yaşayış olarak beğenmeme oluyor
- 1 yıl
Görünüş olarak da beğenmedikleri oluyor desem 😅 meselâ biri esmer istemiyor, görüştüğü kızın dişleri yamukmuş onu da beğenmedi. Yahu sanki sen çok mu yakışıklısın dedim 😂 doğru söylüyorsun kuzen ama olmadı dedi.
Aklı başında erkekler ağır, oturaklı, aç gözlü olmayan, edepli kadın istiyor. Diğerlerinin pek umrunda değil
1 yılKesinlikle ben de öyle oldum. Yaş ilerledikçe sadece uyum, iyi anlaşma, kafaların uyuşması, saatlerce sohbet edebileceğin birini istiyorsun diğer kriterlerin artık pek bir önemi kalmıyor
11 Yorumla
Soran1 yılevde kalcaz galiba
1 yılKriterler değişiyor ister istemez. Yaş ilerledikçe evet buna tahammül edebilirim buna tahammül edemem şeklinde düşünüyorum ben de yani katı kurallar gibi değil de
123 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle. bunla aile olabilir miyim diye düşünüyorsun
- 1 yıl
Aynen öyle bunun salonda koltukta oturduğunda sevinip yanına mı gitmeye can mı atarım yoksa yine oturuyor camış diye kaçacak yer mi ararım evde diye bir düşünmek lazım 😂😂😂
Soran1 yılEvet. insan evine koşarak gelmeli 2 adım ileri1 adım geri değil
- 1 yıl
Aynen öyle
Soran1 yılHayırlısı artık
Soran1 yılsen evli misin
- 1 yıl
Değilim bekarım
Soran1 yılEvlenmek çok zor ya
- 1 yıl
Zor tabi
Soran1 yılvar mı senin aday
- 1 yıl
Yok
Soran1 yılSenin ne kriterin var
- 1 yıl
Müslümanlık 😂 en zoru benimki anlamadım gitti namaz kılmıyor kimse
Soran1 yılHmm. herkesin ibadeti kendine. senin namazına engel oluyorlar mi
- 1 yıl
Yok da beraber yapacak bir yok arkadaşı daha kıymetli olurdu
Soran1 yılöyle de. o da, zamanla olur belki. namaza baslatirsin
- 1 yıl
Koca insan, ben değiştirmek için biriyle ilişki kuramam, olduğu gibi olması doğal rahat olması önemli her zaman ikili ilişkilerde
Soran1 yıluzum uzume baka baka kararir
- 1 yıl
İşte o da beni karartabilir yani sonuçta benim imanımın garantisi mi var
Soran1 yılSenin garantin varsa korkma o başlar
- 1 yıl
Yok işte belki ben ona uyarım olmaz öyle yani.
Soran1 yılDemekki kendine guvenin yol
- 1 yıl
Neyime güveneyim kimse güvenmesin o şekilde kendine zaten.
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. Kesinlikle hele ki psikolojik sınır olan 30 yaş aşılınca isteklerin bambaşka bir boyuta evriliyor
11 Yorumla
Soran1 yılsenin yaş kaç
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani onlar gençken oluyor. Heyecan istiyrosun. Ama belli bir yaştan sonra bir şeylerin farkına varıp mantık odaklı hareket etmeye çalışıyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılDeğişen kriterler mi bilmiyorum ama düşünceler ve beklentiler değişiyor
23 Yorumla
Soran1 yılaile olmak istiyorsun guzellik algisi o oluyor
- 1 yıl
Değişken olab şeyler
Soran1 yılOyle
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğişir tabii insanın ihtiyaçları değişir, hayata bakışı değişir, beklentileri değişir.. Değişmeyen tek şey değişim...
08 Yorumla
Soran1 yılHuy değişmez tek
- 1 yıl
haklısın
Soran1 yılallah kimseye kotu huylu es vermesin
- 1 yıl
amin. çok doğru
Soran1 yılYaşın kaç ordu
- 1 yıl
47
Soran1 yılevli misin
- 1 yıl
evet sen
1 yılElbette insan olgunlaşıyor yaşadığı ve gözlemlediği herkes ve her şey sayesinde. Her insanın aklının başına geldiği o yaş ta farklıdır esasen.
01 Yorumla
Soran1 yılyaslandik
1 yıl"... Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
10 YorumlaHiçbir şeye hevesi olmayanlar da var daha sade tutan da
11 Yorumla
Soran1 yıloyleyim işte
1 yılGenç olunca her şey ayıklar insan yaş ilerleyince de yeter ki sevgi olsun der, bakış açıları değişir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılEskiden güzellik takıntım vardı ama güzel olan kadınlarının kalplerinin çok çirkin olduğunu görünce artık seçimlerim değişti 😎
07 Yorumla- 1 yıl
@Bizden_Söylemesi ala alaaaaa 🙃
- 1 yıl
@Ebru2777 Evet öyle 😂
- 1 yıl
@Ebru2777 neden bozulsun ki
- 1 yıl
@Ebru2777 gözlerim çok iyi görür hatta insanların suratlarına bakınca ne olduğunu bile anlarım 😎
Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe ilgi çekici bulduğun şeyler başkalaşıyor. Kriterlerin daha derinlikli karakter ve uyuma dayalı oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBazılarında tam tersi oluyor güzellik arka planda kalıyor ama başka şeyler çıkıyor
01 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle
1 yılKesinlikle evet bir insan olgunlaştıkça iç güzelliğinin değerini daha da iyi anlıyor
01 Yorumla
Soran1 yıliçi guzel bulmak zor
Evet değişir daha küçük yaşlarda aşk ve sevgi ön plandaykan ileir yaşlarda daha mantalite ön planda olur
00 Yorumla
1 yılEvet değişiyor ama yinede beğenmem gönlüme hoş gelsin birazda maddi durumu iyi olursa yeter
01 Yorumla
Soran1 yılgöze hoş gelmeli illa
Tabi ki degişir. 18 yaşindaki benle şimdiki benin kriterleri hiç benzer değil.
01 Yorumla
Soran1 yılher gecen gün farklı oluyo
Evet yaş ilerledikçe karaktere daha çok bakıosun bende öyleyim umarım doğru kişi karşımıza çıkar
01 Yorumla
Soran1 yılArıyor musun
1 yılBir an önce evlenmek için kriterlerini azaltıyorlar yaş geçiyor diye
010 Yorumla
Soran1 yılkriterlerde fizik değişiyor tek
- 1 yıl
O senin için geçerli herkes bir değil
Soran1 yıl9öyle
- 1 yıl
Hayır değil olmayanlar gördüm annem çöpçatan
Soran1 yılSana buldu mu birini
- 1 yıl
Buldu ama ben istemedim
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Çünkü bana uygun değiller
Soran1 yılSen nasıl birini istiyorsun
- 1 yıl
Sevgilim var
1 yılAynen öyşe.
Ben senin dediğini elde ettim, orada sorun yok, yeni hedefim, kriterlere uymayan herkesi kesmek
00 YorumlaEvet bu çok normal bir şey ama siz yine de kriterleri çok düşürmeyin sonra mutlu olamazsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgunlaşmışsın keşke diğer as alak erkekler de senin gibi düşünseydi toplum bambaşka bi seviyede olurdu
115 Yorumla
Soran1 yılarmut muyum olgunlaşayim sadece heves yok
Cevap sahibi1 yılArmut ne alaka insanlar olgunlaşmıyor mu belli bi yaştan sonra
Soran1 yılsenin yaş kaç
Cevap sahibi1 yılYirmi beş
Soran1 yılEvlilik mi düşünuyorsun
Cevap sahibi1 yılAsla. Güncel boşanma verileri evlenme verilerini geçmiş durumda. Evlenip de iki gün sonra boşanmaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederim. Sen evlilik düşünüyor musun?
Soran1 yılBende öyle diyorum ama aile de kurmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılAl benden de o kadar, ama -cinsiyet farketmeksizin- dürüst merhametli insan kaldı mı ki evlenelim?
Soran1 yılKalmadı
Sorsan hepsi durust ama
Cevap sahibi1 yılZaten ben dürüstüm ben efendiyim ben mükemmelim diye kendini pazarlayan insana güven olmaz, yavaşça uzaklaşacaksın yanından, bu durumda hala evlilik düşünüyor musun peki
Soran1 yıloylelerinden uzak dururum. biri ile tanışırsam soru sormam zaman gecirerek tanırım
Cevap sahibi1 yılDoğrudur ama artık bunlar zor ya kim uğraşmak ister ki birini tanımayla, bekarlık gibisi yok, bazen evlenme ebeveyn olma isteği gelse de mevcut evlilikleri gördükçe daha da soğuyorum bu fikirden
Soran1 yılben evlilieri gorucne ders çıkartırım hep
Cevap sahibi11 ayNeden olmasın ki kısmetinin nerden geleceği belli olmaz
Soran11 aySenle tanışalım mı
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyle yaptım ondada güzel bile değildi egosunu sisirdim anca boş ver bulacaksan güzel bul sevgi saygı kızlarda yok zaten
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüzelliğe baksan ne olacak 30 dan sonra porsuyirsubuz zaten
Cevap sahibi1 yılYa he he sende sıkıntı olmasa zaten gelip buraya yazmasın
11 ayEvet daha mantıklı ve isteklere yoğunlaşıyor sanırım, daha gerçekçi düşünmeye başlıyor
00 Yorumla
1 yılDeğişiyor evet insan yaş aldıkça olgunlaşır ve gerçeklerin farkına varır ayakları yere basar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. Yaş ilerleyince insan kimseyi kolay kolay beğenmiyor kriterleri artıyor
04 Yorumla- 1 yıl
Dış görünüş olarak mı hâl ve hareket olarak mj
- 1 yıl
@panafilm0000 bence görünüş olarak
- 1 yıl
O etkili ama geçmiş ilişkilerde kafa karıştırıyo
- 1 yıl
@panafilm0000 hmm olabilir
- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılKriter demek doğru olmaz yaş ilerledikçe tecrübe ve insanları daha iyi tanıma olayın gelişiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet iyice hiçbir şeyi beğenmez oluyor özellikle erkekler saçlarındaki aklara bakmadan
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. BerkMen91 tüm kurallarını yıkmaya çalışan birisi varsa bunu yapmak daha zor doğrusu 😅🦋
00 YorumlaTabikide yaş ilerledikçe kriterde değişiyor düşüncede değişiyor isteklerde değişiyor neredeyse çoğu şey değişiyor
31 Yorumla
Soran1 yılsenin neler değişti
Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir mümkün bunun sebebi insanın aklının değişmesi olgun ve mantıklı düşünmesi
13 Yorumla
Soran1 yılaile olmak istiyor insan bi sure sonra
Cevap sahibi1 yılHerkesin fikri farklı, kişiye göre değişir
Soran1 yıloyle
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. maalesef sizin düşüncenizde olan kişiler çok az
01 Yorumla
Soran1 yılEvet. karşı cins yok gibi
1 yıltabiki de değişiyor. etrafındaki insanları gördükçe bir de deneyim kazandıkça illa ki farklı düşünmeye başlıyorsun. Dediğin gibi önceki tek kriterin güzellikse şimdi sevmesi güvenmen ve sana saygılı olması önem kazanıyor.
00 YorumlaDegisiyo armudun sapi uzumun copu diye diye kimseyi begenmiyoruz
21 Yorumla
Soran1 yılevde mi kaldik
1 yılDeğişiyor tabi bekarlık en iyisi ama yalnızlık da bir süre sonra sıkar insan ailesi olsun ister herkes gibi
021 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
- 1 yıl
Sen niye evlenmedin sorusu çok saçma Sanane kısmeti zamanı gelince olur zaten bu toplumu anlamak zor
Soran1 yılKöye gidince herkes evlilik nasihati yapıyor
- 1 yıl
boş ver teyzeleri
Soran1 yılamcalar da
- 1 yıl
😂😂gece gece ya bul sende evlen
Soran1 yılvar bana😂
- 1 yıl
Vardır sende bir ruh hastalığı o yüzden olabilir
- 1 yıl
Kaç yaşındasın kartlaşmış evlenecek bide
Soran1 yılRuhum genç
- 1 yıl
Benimle evlenir misin
- 1 yıl
Evin yemeğini yaparsın temizliği de
Soran1 yılEvettt. ama babam başlık ister
- 1 yıl
Başlık ne ya
Soran1 yılAğırlığınca altın
- 11 ay
Başka ya az o
Soran11 ayserefin kadar olsun
- 11 ay
Sedaya çık bulursun cahil birini
Soran11 ayO bulsun bana sen soyle
- 11 ay
Niye ben
Soran11 ayCanım oyle istedi
Ben kaç senedir öyleyim yaş 24 aşktan çok mantık evliliği ve huzurlu bir yuvam olsun istiyodum hep oda nasip olmadı aslında, eşim çok iyi mükemmel biri diyebilirim fakat sıkıntı ve sorunlar baya var
02 Yorumla
1 yılYa kriterler değişiyor ya da "hiç uğraşamam" deyip yalnızlaşıyor.
00 Yorumla
1 yıl24 yaşında birisi olarak erken evlenmek kasar faydalı iyi bir şey yok. Keşke ben de iyi birisini bulabilsem ve erkenden de evlensem.
00 Yorumla
1 yılBen artık nefes almasını da umursamayacak seviyeye doğru gidiyorum hayırlısı be gülüm
03 Yorumla
Soran1 yılYasın kaç ki
- 1 yıl
32 ya espiri yaptım da
Soran1 yılGencsin daha
Hmm yalnızlık tak etmiş
25 Yorumla
Soran1 yılEvet tak etti napailm
Soran1 yılyardıma gl
Soran11 ayNasıl
1 yılİnsan değişir gelişir
11 Yorumla
Soran1 yıldeğişmeyen şey var mı
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet değişir.. sadece güzellik atamazsın
01 Yorumla
Soran1 yılgüzel olmalı az buçuk
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet artık ne istedigimi biliyorum gibi
01 Yorumla
Soran1 yılne istiyorsun
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle değişiyor. Ben de 36yim. Evliyim ama Şu an evlenecek olsam baska seylere bakardim
02 Yorumla
Soran1 yılMutlu degil msin
Cevap sahibi1 yılMutluyum ama kriterlerim farkli olurdu bu yasta evlenseydim onu diyorum. Hatta dun esimle bunun muhabbetini yaptik. O ben bu yasima kadar evlenmeseydim. daha da evlenmezdim dedi
1 yılDaha bir seçici oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü zamanında güzel bulmayıp duygularıyla oynayıp aşağılayıp gençliğini bitirdiğin kadınlar oldu o yüzden güzellik umurunda değildir
00 Yorumla
1 yılEvet yaş geçtikçe fikirler değişir.
01 Yorumla
Soran1 yılFarklı dusunuyor insan her gecen gün
Değişiyor benim de değişti
03 Yorumla
Soran1 yılsen daha ufaksin dur bi
Soran1 yılyaşın kac
Evet akıl başa geliyor
01 Yorumla
Soran1 yılheves gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılhenüz değişmedi ama bakalım 😅
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılhayret güzeliğe önem vermeyen erkek
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYokluk her şeyi yaptırır...
00 Yorumla
1 yılKesinlikle değişir. degismiyorsa sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılköprüden önceki son çıkış o tutuşmuştur fitil ondandir shshs
00 Yorumla
1 yılKriterlerim hiç değişmedi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılHem de nasıl. Reşit olma yaşı 30 mu olsa ne
01 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne