Ben sanırım yaş aldıkça kriterim de artıyor aşk evliliği ziyade mantıkla hareket etmeye başlıyorum.

Ben sanırım yaş aldıkça kriterim de artıyor aşk evliliği ziyade mantıkla hareket etmeye başlıyorum.

Bu kişiye göre değişir tabi ki de Yaş ilerledikçe, insanlar ilişkilerde ne istediklerini ve ne istemediklerini daha iyi anlarlar. Geçmiş deneyimlerden ders çıkararak, partner seçiminde daha seçici hale gelebilirler. Yaş ilerledikçe, insanların değerleri ve öncelikleri daha netleşir. Bu durum, partner seçiminde daha titiz davranmalarına neden olabilir. Yaş ilerledikçe, insanların yaşam koşulları değişebilir. Örneğin, kariyer, aile veya sağlık gibi faktörler, partner seçiminde daha önemli hale gelebilir. Yaş ilerledikçe, duygusal olgunluk artar. Bu durum, insanların ilişkilerde daha derin ve anlamlı bağlar kurma isteğini artırabilir. Yaş ilerledikçe, insanlar daha esnek ve toleranslı hale gelebilirler. Geçmişte önem verdikleri bazı kriterlerden vazgeçebilir veya daha az önem verebilirler. Yaş ilerledikçe, bazı insanlar yalnız kalma korkusu yaşayabilirler. Bu durum, partner seçiminde daha az seçici davranmalarına neden olabilir.
Cevap
12Cevap
Ee yani insan belli yerden sonra olmuşken en iyisi olsun ister gadası
Artar. Bilgi kültür artıkça seviye de artar. Kriter azalırsa demek ki kişi de gelişim dönüşüm değişim yoktur. Nefes alsın yeter diyen bir ceo ya da prof görmedim.
Yaş ilerledikçe insanın kriteri artıyor Bir de insanları tahammülük olmadığı için yalnızlık en güzeli bence
Artıyor gibi ve zorlaşıyor seçicilik de artıyor sanırım
Kriterler artıyor, seçicilik artıyor, tahammül azalıyor..
Taş ilerleyince daha zor beğenir oluyorsun ya
Yaş o 😂😂
Allah söyletti ,😅taşa dönüşcen
Taş gibiyim zaten gerek yok 😂😂
Allah'ım gözlerim kanadı al beni 🫣
Görmeden kanaması sıkıntı 😀 Duan için Amin 😂
😅lafına dedim bi de amin diyor
Alsın işte içtenlikle söyledim. Açıklatmasan iyiydi 😀😀
Amin amin o zaman
Tamam
Doğru yolu bulmak diyelim
Ne iş yapıyorsun?
Bende insan daha secici oluyor
Azalıyor.
Azalır..
Evde kalma korkusundan mı
Yaş sendromu olabilir bir an önce evlenip yuva kurayım düşüncesinde olan çok var..
Artarrr
Fark etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?