Selamm,
Akşam akşam içime bi dert oturdu.. Herkes elbet bir gün toprak olacak buna sevdiklerimiz de dahil.. Ben bunu kabul edemiyorum.
Sonuçta parayı sevdiklerimizle harcamak için kazanıyoruz. Onlar olmayınca ne anlamı olacak zenginliğin?

Selamm,
Akşam akşam içime bi dert oturdu.. Herkes elbet bir gün toprak olacak buna sevdiklerimiz de dahil.. Ben bunu kabul edemiyorum.
Sonuçta parayı sevdiklerimizle harcamak için kazanıyoruz. Onlar olmayınca ne anlamı olacak zenginliğin?

Yani yanıma Bir iki parça sevdiğimi alabiliyorsam diğer sevdiklerimden uzakta zengin ve kaliteli bir yaşam sürebilirim ama kızım olsun annem olsun babam olsun bunlardan uzakta lüks bir yaşam beni mutsuz kılar her şeyim vardır ama duygu huzur mutluluk eğlence yaşadığım bu lüks hayatı birileriyle paylaşma ihtiyacı ve bu kişilerin olmaması kötü olur ya
Buna kabul ederim diyen varsa şaşırırım. İstediğim kadar param olsun ailem, arkadaşlarım olmadıktan sonra ne anlamı var. Annemle babamın boşandığı zamanlar da babam okul harçlığı verince okulda yemek yemezdim gizli gizli anneme götürürdüm o parayı ihtiyacı vardır belki diye.. Soruyu okuyunca aklıma geldi.. Evet parasız hiçbir şey olmuyor belki ama parayla da ne aile ne sevgi alabiliyorsun. Yokluğu da gördüm çokluğu da o yüzden beş kuruş param olmasın ama elimi tutan ailem olsun yeterli.
Dimi... Hayallerin en güzeli, içine aileni de dahil ettiğin hayallerdir. Var olsunlar da gerekirse kendimizden veririz.
Öyle..
Anlamı kalmaz
Dimi aşk..
Evet aslanımm...😊
Yanımızdakilerin her daim kıymetini bilmek gerek. Bu şimdiki ailelerimiz de olsa:)
Kesinlikle katılıyorum... Yaşıyorken ve ailelerimiz yaşıyorken kıymetini bilmek gerek tabii aşk 🙂
<3
❤️.
Zengin olayım da koyim sevdiklerime
:D
Cevap
8Cevap
benim sevdiğim yok kabul ederim.
Kabul ederim. Sevdiklerim beni benim onları sevdiğim kadar sevmiyorsa göz göre ateşe atıyorsa o ateşte onları kül etmekte üzerimize farz olur diye düşünürdüm yargılardım. Yakardım. Artık böyle düşünmenin bana fayda sağlamadığını biliyorum.
Sevdiklerimden uzakta yaşayabilirim ve güzel bir hayat yaşamayı hak etmişimdir. Evet acı verir üzülürüm ve sindirebilirim bunu. İstediğim hayatı yaşamayı dünyanın bir ucunda yaşamayı, yaşadığım yeri hayatı kimsenin bilmemesini de hak ediyorum.
Evet biriyle tanıṣmıṣtım adam iṣ gereği ingiltere, amerika, hindistan vs. gidip oralarda belirli süre kalıyormuṣ. O yüzden çokta zengin birisiydi. Bana birkaç kez sordu yapabilir misin böyle biriyle diye bende hayır dedim. Ben annemlerden, arkadaṣlarımdan ayrı baṣka yerlerde yapamam zaten biraz özgüvensiz bir insanım sürekli ayrı yerlerde ayrı insanların içinde olmak beni boğar. Parayı ne yapayım yani zaten adamın parası benim değil ki. Bugün var yarın yok.
Para olsa sorun değil ya ben telefonla da ararım kdkdk
Sen yaparsın sdfgd
Para bütün sorunları çözmez diyenin yeteri kadar parası yoktur hayatta her şey paradan ibaretmk jsjs
Ben fazla duygusalım hala :D
Geçer geçiyor sjjsj
Hadi bakalım sjsjs
2 3 ayda bir görüşme imkanımız olursa sorun olmaz bence
Teşekkür ederim caney :D
Bir yıl önce bu sorunun tam tersine seçim yaptım fjdm ben sevdiklerimle zenginliği seçtim
Ne güzel.
Anne-baba uzakta olabilir ama evliysen eş-çocuklar falan öyle sıkıntı oluyor. Aile düzeni yok olmamalı.
Çok şükür maddı durumum ıyı aılemle yaşıyorum anne ve babamla. Ayrı evım var kiraya verdim yanı bırakın başka il ulkeyı aynı evı terketmıyorum
annemden gerisi çok umrumda değil o yüzden kabul ederdim galiba
Hayr dursn zaman
Hint fakiri olmaya razıym
Yeterki o yanmda olsn
Hayır istemem günün sonunda her anımda yanımda olacaklar ailem sevdiklerim uzak olamam
Hayır, istemezdim. Sevdiklerimin değeri paradan kıymetli değil benim için
Kabul ederim. Para olunca özgür ve sakin bir hayatım olurdu.
O zenginin kaybetteceksin ve çocukların ve karın veya sevgilin olmacak o zaman ne yapacaksınız
Ferdi Tayfurun dediği gibi "anlamı olmaz"
Güzel demiş rahmetli.
Aynen
Olur. farketmez. zaten yok gibiler
Ederim, uzak mesafe aile ilişkisi en güzeli
Benim için çok ama çok zor bir ihtimal bu
Evet bir saniye düşünmem
Evet kabul ederim
hayir istemem bunu
Sevdiklerim olmadıktan sonra gerisi boş
Onlarada para gönderebileceksem kabul ederdim
Evet, ederim.