Benim icin önemli zaten de
Ama bir erkek mhpliyiz diye hakarett etti bize
Benim icin önemli zaten de
Ama bir erkek mhpliyiz diye hakarett etti bize
hakaret edicek birisiyle evlilik nasi olicak saygi yok. mhpli insanlara pek iyi bakmam ama agir rteci kizla evlilige giden iliski zihniyet farki yuzunden ayrilana kadar iyi gidiyordu. iki de bir akpye laf edebilecegim sevgilimin olmasi hoştu valla dkhdjdjdj
Ya zaten bu konuyu konuşuncca hakarett etti
Akp yele mhp ayni seyde sagil
size degil mhpye hakaret ediyorsa sıkıntı yok. ama sirf mhplisiniz diye size laf ediyorsa sıkıntı vardir. hicbir akpliye laf etmem ama akpnin yanlışlarına dolu saydırıyorum. tek akp değil chp mp tum siyasi partilere. dava yememek icin sosyal medyada hicbir sey demem ama reelde birikmis her seyi disari vuruyorum djdhjdjdj
mhp su an kimle ittifak bahceli ocalan icin ne dedi? ocalan icin su an kimi iceri aldilar mhp ses etmiyor? mhp yok hukmunde benim icin. eski mhpli arkadaşlarım akp ile ittifaktan beri mhpli degil
Hzbdhdjdjd oda iyiymiş mhpliyiz diye saydirdi
Mhp sevmiyo tutanlarida demekkki
Mhpli bahceli devletin yöneten kisi unutma bunu
Hükümetle devlet ayni sey degil
bahceli nasi devleti yonetiyo. var olan muhalefeti sırf devlette memur kadrosu veriyor diye birakti adam. genç nesil o yüzden onu desteklemiyor. anca mhp kadrosuyla devlete memur olarak girenler destekler
Yok memurla alakamiz yok
o daha kötü
Bilmiyom yillardir süre gelen bisey neden tutuyolar anlamiyorum ama sebebi şu milliyetciyiz ve ülkücüler ona veririz kafasi var
multeci hareket partisi olmus o. eskidendi o milliyetcilik vs
Sanirim evett
Cevap
3Cevap
siyaset değilde kültür farkı etkiler
Mesela nasil
Dogu bati gjbimi
etnik köken veya mezhep veya dindarlık örnek vermek gerekirse mesela çok muhafazakar birisi değilim normalde hayatıma giren insanın inancına saygı duyarım ama beni kısıtlayacak kadar muhafazakarsa bu ilişki sürmez bende istemem zaten
Ha evet tabi de kultuur ayrı bisey. ama siyaset her zaman ayni stabil değil herzaman değisebilir
aynen öyle
Etkiler
Yan dehakarette etmessin dimi ama
Eder
Tm
Bişi sorabilirmiyim ya
Neden kimse aktif değil sevgili yapan piyadan çekiliyo arkadaş
Benim instada herkes afk oldu nerdeyse
Sor
Sordum ya
Yani sevgilisyke ilgilenir tabi
Çekilebir sevgilisi var cunku
Ya ama bak istek attıgım hesaplarda ilk bi iki hafta aktif oluyo sonra bi bakıyon hepsi afk
Yani vardir bi sebebi bilmiyorum
Ayrıca sevgili yapıpta beni takipten çıkarmoş ama bi başka arkadaşımı çıkarmayan çok tip var
Bi sevgili yapıyolar zaten doğru düzgün insanı bulanıyolaeda ayrılıyolar bide aglıyoöar böyle oldu şöyle oldu
Dende bişey var o halde
Sende
Hayatımda hiç bi kızla cinsellik konusmadım
Bende sorun yok
Çekemiyolar
Demekki
Hepsi g@t veren olmuş kızlar dıo ben namusluyum dıo ama böyle hergün başka bi karıyla yatan bi çocukla sevgili oluyolar normal erkek yazsa ona derki bu sapık
Bu beni taciz etti derler
Yani hakli olabilirsin tabi
Yakisikliya yapiyolar iste
Ya ne yakışıklısı allah aşkına bırak sen böyle sürekli her allahın günü farklı bi kızla yatmış aklı fikri cinsellik te olan biriyle sevgili olur musun
Belki sende olursun
Para bide tip önemli demi sizin için
Yok ben olmam hergun yatan biriyle... ki zaten ben şu kanidayim birini sevrr evlenirim kafasindayim
Çogunuz elbise giyerken bile dionuzki erkekler için giyinmiyoz kendim için giyiniyom erkekleri azdırmak için öyle giyinmiyosanız ben bişi bilmiyorum
Para ve tip onemli ama en önemlisi denklik esitlik demiyorum bak denklik
Yoo kendim icin
Yani sen şu an cinsellik sevmiyon diyelim ama sevgilin var o cinsellik seviyor ve konusuyo napardın sende konusurmuudun
Yoksa ayrılırmıydın ondan
Öyle olan olursa kesiyom konusmayi; l
Zaten ilk belli ediyor
Ama çok seviyon dielim
Yakışıklı çocuk ama aklı fikri cinsellik
Yok olmaz zaten bi defa basiam geldi de
Cok yakişikliydi
Hee anladım ben seni sevdim iyi kızsın ya helal sana
Diğer kızlar olsa hemen gidip verirdi şeyini
Teşekkürler
Sende iyisin sanirim
Yani iyiyim galiba bilmiyorum ya
Benimde bi bağımlılığım var onu bırakmaua çalısıyom işte destek alıyorum
N ebağimliligi
Geçmiş olsun
Mastürbasyon ne olucak çocukken hem ortam alıştırdı hem büyükler yap yap diodu
Öyle işte
Ortammi çocukken garipmis bide diyolarmiydi bu dahada garip
Evet siz bilmezsiniz erkek ortamı böyle
Yani bırakmaya çalısıyom
Birakirsin ya
İstersen
İnşallah
Insallah
Mastürbasyon yapmak çok kötü bişi ya kendini okşuyon offf
Hahahankomik
Gülme çok utanıyom gerçek ten
Yapmaa sseendde
Dedim ya bırakmsys çalısıyom
En sonda kesip atıcam ha zaten işimi de görmüyor en azından bi kız görünce azmam yani
Tamam dedibende
at kesip sende her kızada yükselme be
Kim benmi
Yok ben
Olmaz bence zor
erkek chplimi
Tutmuyor sanirsam hicbirini
Görüşe göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?