Çoğu Türk'ün fikirlerini kendime çok uzak görüyorum ve o yüzden kendi ırkımı çok sevemiyorum. Vatanımı çok seviyorum o ayrı?

Ancak çoğu kişi bence çok geri kafalı düşünüyor bu beni rahatsız ediyor. Mesela burada herkes homofobik ve bence kesinlikle yanlış bir şey başka birinin hayatına karışmayı hak görüp onu ayıplamak. Çok fazla kadın düşmanı var. Çok fazla erkekler kadınlardan daha üstün diyenler var. 21. Yydayiz insanlar hala temel ihtiyaçlari kendine lüks görüp bizi de o doğrultuda yönlendirmek istiyor. Gibi gibi bir çok şekilde kafa yapım bence Türklerin çoğu ile uymuyor. Tabii irkimdan nefret etmiyorum ya da bütün Türklerden nefret etmiyorum sadece kendimi onlara yakın göremiyorum fikir olarak. Arabistan'da doğan her kişi de kendini Arabistan fikirlerine ait görmek zorunda değil. Diğer bütün Araplar gibi düşünmek zorunda da değil. Ben tıp fakültesini bitirince kısa süre içinde yurtdışına gitmek istiyorum çünkü Avrupa ülkelerinde bence daha çok kafa dengi hümanist insan bulabilirim. Bunu dediğimde ise beni vatan haini ilan ediyorlar ne kadar yanlış.
Çoğu Türk'ün fikirlerini kendime çok uzak görüyorum ve o yüzden kendi ırkımı çok sevemiyorum. Vatanımı çok seviyorum o ayrı?