Arkadaşım şimdi kendini bir b*k sanacak?

merhaba. biz üçlü bi arkadaş grubuyuz ama ben biriyle daha yakınım. bu yakın olduğum arkadaşım gayet güzel bir kız. ama şöyle bir sorun var kendini böyle üstün görüyor. yani main karaktermiş gibi davranıyor, böyle konuşmalarında sanki bizden üstünmüş gibi bi hissiyat veriyor. kendince böyle bana şakalar yapıyor, yani şöyle diyeyim mesela durduk yere aptal aptal böyle ya*ram fakan diyor bi de öyle içten diyor ki çıldırıyorum. bi de bütün herkes bununla konuşuyor, arkadaş olmak istiyor falan. kız güzel ama içi bok gibi yani, aşırı itici. bugün üçümüz beraber omegle denen zımbırtıya girdik. ordaki erkekleri bilirsiniz aptal ergenler ve her şeyi söylerler. durduk yere bi anda nerdeyse hepsi dedi ki işte üzülmeyin ama en güzeli şu ortadaki falan diyip o arkadaşımızı gösterdiler. ben artık konuştuğum biri bu arkadaşımı falan beğenir diye de korkuyorum açıkçası. çünkü genelde benim beğendiğim erkekler onu beğeniyor hep. şimdi de bir çocukla konuşuyorum ve pazar günü buluşucaz, haliyle arkadaşlarım da gelicek ikisi beraber ama o arkadaşımın gelmesi biraz içimi şey yapıyor. bir de konuştuğum çocuğu beğenmediği için buluşmaya gelme konusu açıldı mı oflayıp pufluyo, öbür arkadaşımızın ismini verip o gelsin bulsun kendisine de birini ben gelmiyorum diyor sözde şakasına. ama yani şaka değil içten içe istiyor. ders çalışıcam ben bana ne falan filan diyor şaka gibi bir kız. üzerimde hakimiyet kurmaya falan çalışıyor. bugün de omeglede herkes ona en güzeliniz o dediği için de muhtemelen havalanmış. artık tamamen aptal aptal davranıcak. ve ona sürekli iltifat vs geldiği için hep girmek istiyorum bilmem ne çok eğlenceli falan diyor. ben bu durum karşısında ne yapabilirim? ben çirkin bir kız olduğumu düşünmüyorum açıkçası.
Arkadaşım şimdi kendini bir b*k sanacak?