Arkadaşımın k*hpeliği?

Yanıma geldi gezme derdinde. Sevgilisiyle yaşıyordu araları pek iyi değil. Sürekli dert anlatıyor gezmek istiyor şehrin ilçelerini. En son kendisi bi çocukla tanıştı sonra kahve içtik sonra gezmek için araban var mı dedi çocuk arabası olan arkadaşını çağırdı. Muhabbet devam ediyor rahatsız oldum alerjim tuttu eve giderken bi kere bile nasıl olduğumu sormadı sevgilisine çok yorgunum uyuyorum deyip dışarı çıktı, misafir diye eşlik etmek zorunda kaldım. 10 dk konuşur sonra dağılırız diye anlaştık ve sabaha kadar muhabbet ettiler. Kaç kez rahatsız olduğumu tadı kaçtığını söyledim, çocuk rahatsız mısınız dediğinde arkadaşım hayır deyip şarkısını söyleyeme b*rasını içmeye devam etti artık sabah oldu ben bi köşede sabırla bekledim en son arabası olan çocuk gitmiş hırkayı da yere atmış arkadaşım bi ona sinirlendi yol boyu söylendi. Bana da bebeğim yolu bilmiyorsan söyle dedi dalga geçermiş gibi sinirle yürüdüm orada onlar da durmuşlar sigara içmeye. Herneyse o sırada arkamdan iftira atmış ben onu saçma sapan insanlarla tanıştırıyormuşum sinir oluyormuş bana? (Kimseyle tanıştırmadım) bizim yüzümüzden 10 senelik ilişkisi bitecekmiş? Kendisi sabahlara durdu konuşmak istedi? Ben eve geldiğinde özür diledi çocuğun dediklerini yalanladı doldurdu beni çocuk diye. Yaşadığım yer küçük bi yer gecenin bi yarısı üst üste elalemle olan kendisi bir de benden hesap soruyor benim sevgilim yok onu kimseyle tanıştırmadım ve normal erkek arkadaşımın hesabını ona mı vericem. Küçük yerde misafir ve adımı çıkartmaya mı çalışıyor yalanlamıştı da.
Arkadaşımın k*hpeliği?