kızlar merhaba. sevgilimin çok ayarsız , sapık, pislik , mal , patavatsız bir yakın arkadaşı var, bu yakın arkadaşı benim yakın arkadaşımla sevgiliydi kızı bizim evimizde , biz varken , bizden habersiz skti (sorun bizim özel alanımızda bunu yapmış olması ) sonra ayrıldı ben de sevgilimin böyle biriyle konuşmasını istemiyorum nasıl engelleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O cocugun sana ilgisi oldugunu kanitlarsan sevgiline olur. Zaten sevgilinin dikkatini ceker
dayı bana ilgisi yok çocuğun
Sana ilgisi var diyor muyum bir daha oku bakim
abi demişsin ama sen bilirsin
Sana ilgisi oldugunu kanitlarsan diyorum. Ilgisi var demiyorum. Sevgilini kur boyle birsey olduguna. Umarim anlamissindir
abi iyi de yalan söylersem bu sefer ben kötü olurum
O da senin becerine kalmis 😂
ahhabshwhsnajd kralsın
Omg imkansız ya peki sevgilinle konuştun mu bunu böyle böyle rahatsızım diye
evet az çok tavrının ne olacağını anlayabilmek için söyledim ama uzun yıllardır arkadaşlar ve çocuk yaptığı yüzsüzlüklere alıştırmış sevgilimi
İmkansız o zaman kardeşim çünkü erkekler arkadaşlarından kolay vazgeçmiyorlar o ne yaparsa yapsın arkasında duracak
Çok rahat arkadaşmis yarın seninkin altına yatarsa şaşırma
😨
sevgiline söyle bunlar benim evimde cinsellik yaptılar ve kızı terk etti gitti sende uzak dur ondan " de
sevgilimin haberi var 😭
haberi varsa bişey yapmıyorsa kendi tercihi boş ver
çocuktan rahatsız oluyorum ama
Bende sevgilimi skt m arkadasimin evinde, bunun nesi yanlis anlamadim
sevgili olmalarının birinci haftası falandı ve bizim özel alanımızda dediğim gibi , bizden izinsiz bi ilişki yaşamışlar
Tamam bende arkadasimin yataginda yaptim zaten. Hatta biz yaparken onlarda salondaydi sevgilisiyle. Bunda yanlis olan birsey yok bence. Bunun icin izin alinmaz
genişliğinizi takdir ediyorum
Ben azarsam nerede oldugum pek farketmiyo 😅
gizlilik önemli bişey kral aklında bulunsun
Kime gore neye gore? Sen arkadaslarimla samimiyetimi bilmiyorsun ki tavsiye veriyosun
ya zaten bana ne senin ne yaptığından snahosmqapqmls sorumu cevaplasanıza
Cevapladik zaten 😂
Nasil yapar bunu ahlaksız
Sevgilini seçerken kafan nerdeydi
sevgilim gayet düzgün lan
Arkadaşından belli oluyor aq
arkadaşı sapıksa biz napalım aq biz uzun süredir sevgiliyiz bi yanlışı olmadı bana (2 yıldır)
Sevgilin ilişkisini kesebilir aq abartma sorun sevgilinde yol versin rahatınıza bakın
ya iyi de bunlar çocukluk arkadaşı benim sevgilim de saf pislik arkadaşı alıştırmış kendi triplerine sevgilimi o da yıllara kıyıp da küsemiyo
Bizim çocukta üni okuyor işte skkskskskskks
Üni ortamı kesin dimi
yok abi değil biz iki yıldır sevgiliyiz ailelerimiz tanışıyo ben üni okuyorum kız arkadaşım da üni okuyo sevgilim ve arkadaşı da memlekette çalışıyolar biz iki yıldır bişey yaşamamışken onlar sevgililiklerinin birinci haftasında yaşamışlar bunu ve BİZ VARKEN BİZİM EVİMİZDE
Sen erkek misin kız misin beynim yandi
kızım aghahahahsyahs
Ya bu nasıl bir ömür aa
abi nolur sorumu cevapla ya
Sizin kız dünden raziymış bence tüm sorun o o giderse onun partneride peşinde gider kaçan kovalanır hesabı
abi ayrıldılar zaten ama sıkıntı çocuğun karakteri böyle bi insan sevgilimle konuşsun istemiyorum
Kadın değilmisin kafanı kullan sevgilinin aklına gir işte onla konuşursan benimle konuşma kısıtlama koy bak sevgilin popo korkusundan ona yol verecek
Onu istendiğini sık kez tekrarla sevgilin bu durumdan sıkılıp bir karar verir zaten
sağolasın kral abim bitanesin 🌹
kadın erkeği daha çabuk manüpüle eder
taktik var mı
Yotubeye tüm manüpülasyon teknikleri yaz (bilgimi ne olan kanalın videosunu izle yeter)
eyvallah abi
İzledikten sonra yaz taktikleri beğendinmi diye merak ediyorum
yaaani abi izledim de spesifik bi taktik almadığım için zaten sevgilimi de manipüle edemem sıwnsowmapwmld sadece devamlı alttan alttan rahatsız oluyorum ondan diyerek uzaklaştırıcam
Başarılar 😁
arkadaşın da istemiş
😂😂😂
arkadaşımla ben artık konuşmuyorum