Yakın arkadaşımın kendini bi şey sanması?

Yani böyle söylemek inanın hiç istemezdim ama gerçekten bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Arkadaşlığımızın ilk başlarında özgüvensiz kendini beğenmeyen kızın tekiydi. Zamanla benim onu övmelerim pohpohlamalarımla özgüveni yerine geldi. Ayrıca benim özgüvenli oluşum onun özgüvensizliğini kapatıyordu ortamlarda. Fakat son zamanlarda böyle bi mahalle kadını ağzıyla konuşmalar yok yırtarım yok şöyle yaparım yok bu. İnsanlar ona nasıl bakıyor görmeniz lazım bu değildi o yani. Toplum içinde bastıra bastıra küfür etmeler mi dersiniz dedikodu meraklısı mı dersiniz. İyice vizyonsuz bir şeye dönmeye başladı. Bi tane arkadaşıyla arkadaşlığını bitirdi ve bu arada 1 sene oluyor bu. Kızı ne zmn görse göz devirmeler surat asmalar diğer kız bunları yapmıyor lan. Bu arada aralarında abarttığı kadarda bir şey olmadı bizzat şahidim. Ne zaman bahsetsem hafiften bu durumlardan hemen küsüyor bebek misin sen ya ben sürekli seni eğliycem. Bir de şey diyip duruyor ben böyleyim ben böyleyim. İnanılmaz vizyonsuzlaştı ve asileşti. Gerçekten çok kaba saba, çirkef birine döndü ve ayrıca ezik özgüveni takınmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum kaybetmekte istemiyorum.
Yakın arkadaşımın kendini bi şey sanması?