Arkadaşım çıkarcı mı bana mı öyle geliyor?

Arkadaşım moralim bozuk olduğu zamanlar bana destek oldu teselli ederdi. Buluşur güzel vakit geçirirdik. Bazen ben ona bişeler ısmarlardım. O da bana ısmarlardı. Ben çalıştığım paramı biriktiririm o da biliyordu bunu. Yine buluştuk sen ısmarlasana dedi. Tamm dedim. Başka bigün yine dışardayız sen ısmarlarsın artık dimi diyip güldü. Ayıp olmasın diye olur dedim. Bigün benden bir yakını için borç istedi öyle küçük bir meblağ da değil. Ben de yarısını verebilirim o kadar veremem dedim. Verdm. İki ay sonra ödedi neyse ki. Sonra pek sık görüşmemeye başladık. Bir iki ay görüşmedik. Bana canim nasılsın diye mesaj attı. Ardından bana borç verir misin dedi. 100 kağıttı zaten yolladım o para bidaha geri gelmedi. Bir iki ay sonra yine mesaj canim napıosun. Bu sefer cvp vermedim. Kesin para ister dedim. Bir iki hafta sonra yine mesaj görüşelim hiç aramıosn hayırsız dedi bu sefer cvp veriyim bakim nolucak dedim hislerim doğru çıktı yine para istedi. Yine verdim. Geri de isteyemiyrm utangacım. Aradan üç ay geçti hiç aramıyorum onu ama her An yine görüşmek isteyebilir açık açık diyemiyorum ona. Görüşmek istemiyorum onunla. Artık instagram da paylaşımlarımı da beğenmiyor onun gözünde vefasız bir arkadaşım çünkü. Bu kız beni mi kullanıyor?
Arkadaşım çıkarcı mı bana mı öyle geliyor?