Taciz edildim ve şimdi arkadaşlarım çocukla konuşmam için ikna etmeye çalışıyorlar ne yapayım?

Bir hafta önce zamanında güvendiğim bir erkek tarafından taciz edildim. Kampüste oldu ve okula şikayet etmeye karar verdim. Ortak arkadaşlarımızın beni desteklediklerini sanıyordum çünkü bana inandıklarını benim tarafımda olduklarını söylüyorlardı. Bunu şikayet etmeyi yeni karar verdim ve bunu onlara söyleyince biraz sessizleştiler fikrimden geri çevirmeye çalıştılar yok işte çocuğun hayatı mahvolur vicdan azabı çekersin diye. Bu dün olmuştu şimdi bugün bi anda hepsi çocukla konuşmamla ilgili beni ikna etmeye çalışıyorlar. Yok işte konuşsana hikayelerin iki versiyonu var onu da dinlemiş olursun falan diyolar. Şikayet etmeden konuş diyolar. Ne yaşadığımı anlamıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum ne yapmalıyım? Arkamdan çocukla konuştuklarını düşünüyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Ortak arkadaşlarımız erkek. Çok anlam katar mı bilmiyorum ama bi ihtimal çocuğu dinlemelerinin bi sebebi olabilir.
Taciz edildim ve şimdi arkadaşlarım çocukla konuşmam için ikna etmeye çalışıyorlar ne yapayım?