Babamın nasıl soy adından çıkarım utanıyorum okadar kişinin ahı var oyüzden iki yakan bir araya gelmiyor demi?

Keşke ailemi seçebilseydim babam madde bagımlısı diye annem ben 17 yaşında iken ayrıldı lakin cocukluğum şiddet sırf babamın baba demeye bile utandıgım o kişinin cevresı yüzünden çocuk yaşta evlendırıldım, hayatım mahvoldu başıma gelmeyen de kalmadı neyse ayrıldım eski eşten geldım annemlere hayat mücadelesi derken ayrı eve çıktım herkesden uzagım babamın babalığı hiç görmedim kendı doğruları yaşamaya çalışan bir insanım hak hukuk dıkkat eden insanlara yardım etmeye çalışan ayrıca bir danışmanım lakin ben ınsanlıga hızmet ederken babam ise insanları zehirli yormuş 61 yaşında tutuklanmış yakalanmış hep zor süreçlerden geçtim hayatıma bır insan alsam aılem dıye göstercem bır durum yok hayatımı mahfetti için bende okadar pislik bir adam ın kızı olarak doğru yolda yürürken can yaktıgı ıcın o aılelerın ahı beddeuası benımde yakamda canı yanan aılelerın ahı beddeuasını alıyor banada faydası olmayan hayatımı mahfeden adamın hem adlı sicl kaydında yüz kızartıcı olayı hemde okadarın insanın ahı ben bu adam dediğim şahsiyetsiz den nasıl nüfustan sıldırırım 35 yaşındayım utanıyorum kendı ile görüşmem yok lakin utanç sebebi ve onun aldıgı ahlar yüzünden hayatım hep zor ımtıhanlardan geçiyor benım gerek meslek gerek özel hayatım etkılıo utanıyorum yaaa okadar ınsanın aldıgı ahlar dan dolayı ben altında ezılıyorum yılllardır kendı yagımla kavruluyor umut bırgun aramadım bırgun yardım ıstemedım çocuklu döneminde kullanıcıydı bırakmıstı dıye bılıyorum hayatımı mahfetmıstı ve kendı yolundaydı meğerse pislık teymıs ya keşke ölseydıde yüzüm yere düşmeseydı iyi hatırlasaydım böyle bir insanın soy adını tasımak dan utanıyorum okadar insanın ahı benden ya da kardesımden çıkar evladını düşünse hem sıcıl hemde insafınıet adına böyle bısey yaparmıydı ben bu kişinin soy adından nüfusundan çıka bılırmıyım avukata danıscak bütçeye sahıp degılım lakın azıcık aşla doğru bildiğim yolda yürümeye çalışıyorum pisliğınde boğulsun istemiyorum bu kısının nüfusunda olmak

Babamın nasıl soy adından çıkarım utanıyorum okadar kişinin ahı var oyüzden iki yakan bir araya gelmiyor demi?