35 yasinda erkek bir arkadasim var. hayati bana cok tuhaf geliyor ve kacamak cevaplar veriyor. uzerinde borc varmis. odemedigi icin faiz binmis haciz durumu oldugu icin galiba surekli banka kartina bloke geliyor. kirada kalamiyor, is yerinde faturalari kendi uzerine almiyor. hatta babasinin degil annesinin soyadini kullaniyor. babasininkini kullansa babasina mi haciz gelir ki
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalanlar masallar😂
Hiçbir sozune inanma. Ben iflas eden biri olarak sana masal anlattığına yemin ederim
nasil yani? haciz durumundan kaynakli degil mi? iflas da etmis.
Yalan yok anne soyadını kullanma, yok üstüne fatura alamamak vs. masal bunlar kandırılıyorsun
Onun Allah bir dediginden başkasına inanma
bir de evlenmek istiyor. acaba herseyi kizin ustune yukleyip o sekilde mi yasamayi planliyor? cunku evlenince haciz evlerine gelmez mi? hersey esinin ustune bile olsa. kiza yazik degil mi bu kisi nasil evlensin? evlenecegi kizi uyarsam mi engel mi olsam diye dusunuyorum
O kızın maddi durumu iyiyse onu evlilik vaadi ve seviyorum ayağına dolandirir. Ve bunun üzerine bahse girerim😂
Çünkü herşeyi yalan
yani amaci evlenmek degil de kizin parasini almak mi?
daha once her seyi yalan olan bir insanla karsilasmamistim. cok garip bir hayat. ama evlenecegi kiza aciyorum. kizla yakin degiliz ama gidip uyarsam mi diye de dusunuyorum. sence ne yapayim
Eğer kızın maddi durumu iyiyse evet. Bu kişi muhtemelen prof dolandirici.
Hicbirsey yapma. Allah akıl fikir vermiş. Kullansin
Herkes tercihlerinin bedelini öder 😂 ne hali varsa görsün.
ama kizin duygulariyla oynuyor. kiz da cok iyi niyetli biri gibi gozukuyor. bir insan olarak gidip uyarmam gerekmez mi? belki beni tersleyecek kotu ben olucam bir de kizim ya yanlis da anlayabilir ama icim hic rahat degil
İnan hiç gerek yok. o kızın öğrenmesi ve bir bedel ödemesi gerek. Kendi aklı var.. kanmasin. kanıyorsw da bedelini ödesin. Hiç vicdan yapma
prof dolandirici dedin ya yani bu insan nasil bu sekilde yasayabiliyor? yalan nereye kadar goturur ki? bu zihniyeti gercekten anlayamiyorum. 35 yasinda koskoca adam gelecegini hic mi dusunmez
Onun mesleği o. Enayiler çok. Onları arar bulur. Ee zaten geleceğini düşünse karakterli bir şey olsa bunları yapmazdı. Ben iflas ettim.2014 de ikametgah aynı, telefon numaram aynı, SSK li da çalıştım. Başka şehre de gittim. Üzerime elektirik doğalgaz vs fatura da açtırdım. Eve icraya gelen olmadı
Ve borcum öyle az bir şey değildi.
Eger o kız sen isen akıllı birisin. Hiç bulaşma. Hee yok seviyorum birlikte b. oka batmaya razıyım diyorsan gidin batın 😂😂
aslinda o kisiyle cok kisa bir gecmisim oldu. ben ona asik degildim. ama o beni sevdigini soyleyip beni ask bombardimanina tutuyordu. asiri sevgi gosterileri icimde suphe olusturuyordu ve nedense sahte hissediyordum. akilli biriyim ama cok da merhametliyim. aslinda ondaki yalanlari hissediyordum ama ona acimistim hayati bana huzunlu gelmisti ona yardim etmek istedim. belki de askina inanmak istedim bilmiyorum. surekli icimde konusan aklimi susturmaya calistim. ancak kendime soyleyemedigim inanmak istemedigim gercekleri bir gun hic tanimadigim birisi bana ulasti ve beni uyardi. onu yillarca taniyan ve attigi kaziklari bilen birisiydi. yeni taniyan insanlar hep cok iyi bahsediyordu cunku. oyle 3 haftalik bir seydi benim icin sonra aklimi dinledim ve tum bagimi kopardim. aradan 1 yil kadar gecti ve baska bir kizla evlenmeye calistigini duydum ve simdi o kiza aciyorum.
yanlis aktardim onu cok iyi taniyan kisi bana durduk yere gelmedi aslinda. ben suphelerimi haksiz cikarmak icin ipuclarini takip edip kendim ulastim. ve o kisiye dogrulari soylemesi icin cok israr ettim. Allah razi olsun ki benimle paylasti. ama hala cozemedigim sir gibi gelen konular var ve bir tarafim kurtuldun boş ver derken diger tarafim bunlari bir bir gun yuzune cikarmak istiyor. o kiza her seyi anlatarak baslasam mi diye dusunuyordum ama yazdiklariniza hak veriyorum. o kiz bana ulasmaya calissin onun da akli var
bir sey sormak istiyorum. uzerine borc, haciz olan birisi mademki uzerine fatura falan alabiliyor. peki bu kisi neden alamadigini soyledi? kendini acindirarak baskalarinin uzerinden uasamak icin mi
Aynen daha önce sana yapmak isteyip yapamadığını şu an o kızı kandırıp seviyorum ayağına yatıp onunla evlenmek isteyip o kızın maddiyatını kullanmak istiyor
Kendi üstüne herhangi bir şey almıyor Eğer SSK'lı bir yerde de çalışmıyorsa muhtemelen bu kişinin bir suçtan dolayı aranıyor olma ihtimali var
adli sicil kaydi temizdi bakmistim ama nedense benim icimde de bir suc islemis olma olasiligi agir basiyor.
yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimizi kotu niyetli insanlardan korusun, duygularimizin somurulmesine izin vermesin
Bakın gizemli erkeklerden uzak durun. Cunku cidden üzülürsünüz.
Amin cümlesini inşallah 🤲
o kisi gizem dolu. gizli sakli isleri var sanki oyle hissediyorum. aklima gelmisken bu kisi bir gun hasta olmustu ama doktora gitmedi. hastaneye de gitmiyor yani. kullandigi akbil de kisisel degildi. kesin bunda bisi var. bir suctan araniyor olabilir. ne yapsam polise gitsem ne diycem
Sen uzak dur. Gerisini de ne hali varsa görsün.
Kullanır
bir de evlenmek istiyor. bu durum engel olusturmaz mi? evine haciz gelmez mi
Üstüne bişi var mı
iste ozellikle ustunde hicbir sey olmamasi dikkatimi cekiyor. kullandigi telefon hatti bile bir arkadasinin ustune
Senin üstüne bişeyleri kullanıyor mu
hayir galiba ben kiz oldugum icin cekiniyor beni o sekilde kullanmadi buna izin de vermem zaten. ama erkek arkadaslarindan surekli borc aliyor faturalari hep baskalarinin ustune. bir de evlenmek istiyor ama bu durumda evlerine haciz gelmez mi? acaba her seyi kizin ustune mi yapacak? evlenecegi kiza yazik olmaz mi? gidip kuyarsam mi diye dusunuyorum
Uxak5dur derim
evet uzak duracagim.
Güven vermedi