Babam annemi 5-6 kez aynı kişiyle mi farklı kişiyle mi bilmiyoruz aldattı ve her seferinde annem yakaladı evde bağırış çağırışlar birbirine laf savurmalar falan oldu her aldatmasından sonra. Neyse her seferinde bir şekilde araları ne kadar biz istemesek de çözüldü tatlıya bağlandı ama son iki ay öncesinde bir kez daha telefonunda mesajlar fotoğraflar gördük ve annem artık son raddesine geldi ve babamla görüşmek istemedi babam akşamdan akşama eve gelir oldu ve ben de annemin yanında durup babama sert çıkıştım, diğer kardeşim ise hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor hala. Şu iki aylık süreçte hiçbir şekilde ne gelip bize sarıldı öptü yavrum evladım diyip hal hatır sordu ne de yüzümüze baktı sanki bizim bir şeyimizi görmüş gibi. Ve iki gün öncesinde de işten erken gelip banyosunu yapıp üstünü giyindi ve bastı gitti büyük ihtimalle o kadının yanına gitti bilmiyorum başka bir ihtimal gelmiyor aklıma. Artık bıktım ve babamın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum ben iki aydır hala konuşmuyorum ve birkaç kez de ders çalışırken yanıma napıyorsun diye geldiğinde tersledim ve asla pişman değilim çocuklarını karısını ağlatıp iki aydır gelip de özür dilemeyip hatasını bildiği halde yaptığına inada yapar gibi devam ediyor ve gözümüze soka soka. Bir de üstüne annemi suçladı yok paragözmüş yok hal hatır mı sormuş yok kadınlık mı yapmış yok bu hataya annem itmiş onu. (5-6 kere olan bir şeyi hata sayması ve hala devam etmesi ayrı bir şey) Anlayacağınız ne yapacağım bilmiyorum annem affetmiyor ama boşanmıyor da çünkü maddi olarak bir destekçisi yok hiçbir yerde ailesi de orta halli kendi yağlarında kavruluyorlar annem ev hanımı işte çalışmıyor bu yüzden evden ayrılamıyor aslına bakarsanız hala daha babamı seviyor yoksa biraz olsun annemi tanıyorsam sevmese bir saniye bile durmazdı burada. Babamın böyle yapması canımı çok yakıyor ve çözüm yolu bulamıyorum babamla konuşmalı mıyım yoksa bu tavrıma devam mı etmeliyim ya da böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız?
Baba sizi çoktan unutmuş
Babanla barışmalısın
Bu durum babanla annen arasına sen karışma
Acilen annenle konuşup boşanmaya ikna et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler