Bir insanın Annesi çocuğun kötülüğünü ister mi?

Evet benim annemle 10 yıl öncesinden babamla olan bir tartışmasına girdim ve babam haklı anne dedim bu kelimemden dolayı beni evlatlıktan red etti ve istemedi sonra anne hasretine dayanamadım gönlünü aldım barıştık ama annem çok değişmişti ben annemle dertlestim bütün ne var ne yok anlattım yıllar sürdü günlük konuştuk ama ondan bana bir soğukluk olduğunu hissediyordum ben anneme asla saygısızlık yapmam ne söylerse yapan biriyim işi varsa yaparım temizlik varsa yaparım o yorulmasın gönlü olsun diye elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışan. Bir kız oldum. annemle konuştuğum ne var yok herkese anlattığını ve beni çok kötü bir insan olarak insanlara anlattığını duydum resmen annem degil bana düşman gibi hayatımı maf etti psikolojik olarak çöktüm çocuğum oldu yalnız bıraktı tek başıma kaldım bana bunları neden yaptın deyince sen beni tutmadın babanı tuttun unuttun mu sandın dedi 😐 yani ben hala annem diye konuşuyorum ama ağzımdan laf alıp beni rezil etmek için çabalayan biri kızı olarak görmüyor kimsem yok ben annemin kalbini tamir edemiyorum hep kötü şeyleri seviyor benim gibi olan biri var mı
Bir insanın Annesi çocuğun kötülüğünü ister mi?