Sizinkini bilmemde benimkisi ne yazık ki bu konuda limit tanımıyor...
Sizin anneniz en fazla ne kadar kırıcı oluyor size karşı?
Sizin anneniz en fazla ne kadar kırıcı oluyor size karşı?
Ben kırıyorum annemi. O da beni kendisine benzetmek istiyor bazen. Düsüncelerimiz uymuyor. Ama benim için çok çalıştı çok fedakarlık yaptı bunları görmezden gelemem.
Ortada hiçbir şey yokken insanın zor kaldırabileceği şeyler söylüyor ne yaptım ki yani kırılınca da soğuk duruyorum bu seferde azarlıyor hakaret ediyor anlamadım ki
Her insan farklı işte sanada böyle karakterde bir insan anne olarak denk gelmiş zor anne hayatta çok önemli bir yerde kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin mecbur
Ben anneme düşkünüm aslında kendinden soğutmasaydı. Pişman olacak şeyler söylerim de af dilemem için çok geç okur diye çenemi tutuyorum ben ama o bunu düşünmüyor. Ya benim affetmem için o geç kalırsa? Hayatta birşey belli olmuyor ki
İnsanın huyu kolay kolay değişme z maalesef üzgünüm umarım her şey düzelir sürekli beni kıran bir anne düşünemiyorum zor.
Benim kalbimi paramparça etti. Bu hayatta ondan daha çok sevdiğim kimse yok, ama beni onun kadar mahveden de kimse yok. İnşallah düzelir diyeceğimde olmuyor ki. Ben ona çok düşkündüm aslında fırsat verse halen öyleyim ama okadar soğutuyor ki kendinden
Benim anneme senin gibi bir evlat lazım aslında:)
Niye ki sen evlat olarak annene yetersin :)
Ben annemi kırıyorum kaba davranıyorum biraz sonra sevgi göstermem ama çok sever o da senin gibi sevgi gösterisinde bulunur
Ozaman sende annen gibi davran onu kırma sevdiğini göster :)
Yapımda yok :)
En azından kırmamayı dene
Evet bu yüzden kendimden nefret ediyorum zaten çok kaprisli ve tahammül süz birisiyim. Çok kötü bu ikisi.
Şükür annem hiç kırıcı değil ama hayatımın başından şu yaşıma kadar babamdan çektiğim acıları olayları herhalde yazsam roman olur 200 sayfa
Ne güzel çok şanslısın Allahın sevdiği kuluymuşsun. Valla bende al birini vur ötekini... Şamar oğlanı gibiyim hiç demiyorlar ki kalbimi kırılır incinir mi kum torbası görevini görürüm evde
Baban konusunda üzüldüm...
anne tarafından öyle baba tarafından değilim ama babamda iyidir yani azda olsa 1 gün iyi davranıyorsa 6 günümü zehir ediyor öyle diyim ama yinede onu seviyorum yani babam ne olursa olsun yani sizi gayet iyi anlıyorum şöyle örnek vereyim odada namaz kılıyorum geçenlerde olmuş bir olay dişardan bana laf çakıyor hakaretler agıza alınmayacak şeyler söylüyor odada o an namaz kıldıgımı bildiği halde daha ne diyim?
Babanızı tarif edince ben annemi görüyorum ne yazık ki... Bana karşı birşeyi var ama anlamadım ki bilmiyorum ne olduğunu, diğer kardeşlerime karşı çok şefkatli onlara asla kötü birşey demez onlar annemi üzdüğü halde gelir bana ağzına geleni söyler, üstelik ben birşey yapmadığım halde yersiz zamansız hakaret ediyor anlamadım ki
gülünmeyecek durum ama lafı ağzımdan aldınız şimdi ben yazacaktım aynen öyle 2 kardeşim var en büyükleri benim onlara o kadar güzel davranıyor ki bana bir kini var anlamıyorum yani bu yaşıma kadar saygıda kusur etmemişim ne dediyse yapmaya çalışmışım çalışkan bir insanım yani hem okuyup hem çalıştım zamanlarda oldu bu kin nefret öfke nedir bilmiyorum
Aynen bende anlayamadım ki. Benim 1 tane annem babam var başka yok ki o yüzden anneme babama sevgimin hepsini veriyorum. Ama sanırım onların birden fazla evlatları olunca istediklerine çok istediklerine az veriyorlar aşırı duygusallık diyorlar alınganlık diyorlar ama çok kırıcı oluyor üzülüyorum neden böyle oluyor anlamıyorum ki. Ezilen ben, üzülen ben
bende çok evlatları olup istekleri çok oldukları için değil ne anne babalar var çevremde 5-6 çocukları var eşit davranıyorlar hepsine bu kişilikle alakalı malasef :( o yüzden hep ettiğim tek duam hayırlı bir eş çünkü kendi ailemi kurmak istiyorum çocuklarıma ben asla böyle bir babalık yapmıyacam herşeyin en iyisini yapmaya gayret edicem
Az önce hiç birşey yokken çok çok küçük birşeyden dolayı cehennemin dibine ol, olmaz ol dedi yani ne diyeceğimi bilemedim. Bende kırıcı olmak istemiyorum pişman olmak istemiyorum sonradan kalp kırmaktan korkuyorum. Karşılık vermedim birşey demedim sadece keşke olsaydım anne sen daha rahat olurdun dedim... Tükendim artık gerçekten lafları da tükettim ne yapsam da düzelsek bir bulsam bir çözüm
inan bu ve bunun gibi şeyler bende babamdan gördüm görüyorumda bayram sabahı o günü bile bana zehir ediyor ben hiç bir zaman masada onlarla yemek yemem odamda yerim yani çünkü masada yiyince babam laf atıyor zehir ediyor orda 2 lokma şey yiyecem yıllardır kendi odamda yiyorum yani
Ne yazık ki... İnşallah dilediğiniz gibi olur kendi çocuklarınızın içinde böyle bir ukte bırakmazsınız
İnşallah yani kendime güveniyorum
Üzüldüm ya gerçekten Allah yardımcınız olsun. Ben yumuşak huyluyum küsmeyi beceremem çabuk yumuşarım bunuda avantaj olarak kullanıyor işte nasılsa küsmez konuşur diye tepe tepe üzebiliriz diyorlar
olabilir ama bu normal bir insan için geçerli bence yani bir anne bir baba ne olursa olsun evladını üzecek bişey yapmaması gerekiyor helede her gün böyle tekrarlamak cümlemizin allah yardımcısı olsun
Öyle ama herkes öyle olmuyor işte. Amin inşallah
sizin ailenizi yüz yüze tanımadıgım için bişey demiyorum hayırlı geceler
Bazen sabrı tasar insanın. Ağzından çıkanı kulağı duymaz, kimse annen gibi olmaz
Başkasının ona söylediğinde hüngür hüngür ağladığı sözü gelip kendi kızına söyleyecek kadar ne yaptım da sabrını taşırdım ki acaba
Görmesi lazım ben kırılınca tutamam kendimi sıkarım ama gözlerim yaşarır anında... ama yok bununla da alay ediyor dudağım titriyor taklidimi yapıyor...
bı bildiği vardır belki. onların tecrübesi bizden daha fazla
Ortada hiçbir şey ama hiçbirşey yok ki neye uğradığını şaşırıyor insan
Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok canım eğer olsa bile düzgün konuşarak halledilir. Kendi başkalarına karşı içinde biriktirdiği ne varsa terapi olsun diye geliyor bana saydırıyor
Evet ama olmuyor. Fazla alınıyorsun diyor, beyse birşey olmaz diyor konuyu kapatmaya çalışıyor hep itiraf edemiyor kırıcı olduğunu ama vazgeçmiyor. Empati yapamıyor kaç defa anlasın diye uğraştım ama anlamıyor ki. Ve istisnasız olarak farkettim annem ne zaman beni üzerse aşkası tarafından hemen ardından üzülüyor sanki başkası benim intikamımı alıyornuş gibi ama bunu bir türlü fark edemed
Cevap
2Cevap
Benim annemde beni çok kırıyor beni hiç bir zaman anlamaya çalışmıyor ama her sözünün bir nedeni var illaki biseye sinirleniyor ve bazen haklı haksız bana patlıyor ama her sözü beni paramparça ediyor benim bu hayatta ondan başka kimsem yok ama o bunu anlamayacak ağza alınmayacak sözler ediyor
Daha bana bağırdığını duymadım.
Ne kadar şanslısın Allah nazar değdirmesin
Annelerin de şerefsizi olabiliyor
Bana bağırdığı yok
Ne güzel Allah bozmasın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar