Şimdi lüks elit club yarziy mekan garsonlar tip ile 50 bin kazanıyor komiler 32bin ben ortamı begenmedigim için ayrıldım
Müdür bana dedi hiçbir zaman atdan inip eşeğe binme dedi yani başka yerde garsonluk yapacağına burada komi ol öğrenirsin dediler ama alkoller çok fazla yani şarap beyaz şarap çine hdngi birini nasıl öğrenirim ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben olsam ayrılmazdım. Hem 32 bin iyi. Hem de eğlenceli
Ama yaism geçti emir vaki konusuan 3 kişi vardı dovecektim birini diye korktum komiler olsun bar da çalışan barmen olsun çok kalitesiz bir ortam var isden eve evden işe ortamı alkolleri ogrenirmiydim bilmiyorjm garsonların bazıları altına araba çekmiş 50 iyi kazanç ama ortam bana uymadı
İstanbuldaym illaki iyi bir her bulucam en az 30 olsu. Yeter bana ya 50 de gözüm yok alkol bilgim çok kötü yanı şaraplar falan öğrenmem zor mu harbi
2gun iznim vardı birde haftada 10saat çalışma izin için katlandim o betbatt ortama
Alkolü öğrenmek niye zor olsun. Zaten belli başlı içkileri isterler. Votka, bira, şarap, viski vs. Ben alkol kullanmadığım halde biliyorum bunları. Orada yazar zaten markası vs