Bara gitmeyenler olarak bence cok tatliyiz😅😅😂
Bara gitmeyen bir ben mi kaldim?
Bara gitmeyenler olarak bence cok tatliyiz😅😅😂
Güzel barlarda var kötü barlarda. Şarkı söyleyenden garsonuna kadar değişiyor iyi olup olmaması. Kızlara göre uygun ortamı olan barları tavsiye ederim sana seviyeli kişilerin gittiği ve arka taraflara oturursan o kadar rahatsız etmez müziği :) Oy dağları söylese de en önde olsam :)
Bangır bangır bağıran saçma dans müziklerinin olduğu bara değil de, sesi güzel hareketli ancak oynak olmayan şarkılar söyleyen canlı müzik gruplu bir bara gitmek daha güzeldir bence ve evet bir sen kalmışsın :)
Cidden ben kalmisim kendimi ezik hissediyorum 😂
Güzel bir arkadaş çevresiyle kaliteli sayılabilecek bir mekana gitmeni tavsiye ederim, içip içmemek sana kalmış en azından müzik dinlern ^‿^
Kola icilirli orda:)
Kola içilir mi hiç zararlı bir kere o :D
Ozamam meyve suyuna devam gulmezler demi 😅
Elma suyu içersen sıkıntı yok çaktırmaz :D
Elma tamamdir😅😅
Bar ve publar güzeldir, yalnızca içilir muhabbet olur sevimlidir. Asıl club'lardan korkucan ıktıs çıktıs kafa yemelik.
Club bar farkli seyler demi cidden cahilim keske olsem😅
Ay bende gitmedim ne var yani maharet mi sanki bara gitmek biz ayricalikliyiz bence :D
Gel sarilakkk sayimiz azaliyor😅😅
Ac kiz kollarini :D
Kossss kosss ☺😅😅
Ay benim bacak boyum kisa anca geliyom bekle :D :D
Hahahah dur ozaman kiyamam geliyorum ben el arabamla☺😅😅
Yerim ya ne kadar da dusunceli :D el arabasi ne kizim tezek miyim ben :D :D :D
Hayir şu an icin sadece el arabam var bende isterdim 4 tekerlekli bir arabam olsun ama olmadi 😑😢😢
Tamm ya gecen ben ben ferrari almistim onu kullanak :D
Aa sen dunku kizsin fotona bakinca tanidim :) sen dur ben sana jettle gelecem hic yorulma sen sahsen bende 158 im ama olsun iyi kosarim😅
Ama ben seni unutmamistim :(
Ay eig 😘😘😘
Ama deme oyle vicdan azabi cekerim ben sen fotonu degismissin sey ben ondan tanimadim yoksa hemen tanirdim😅😅
Tamm tamm eig icin tesekkurler :D
Rica ederim☺😅
ben de gitmedim. rahat olun gençler. çayocağında takılıyorum genelde. :)
Cevap
62Cevap
henüz oraları görmedim :D ev çocuğuyum ben ortam işlerini anlamıyorum ki yaş olacak 23 :D bu yaşa kadar bara pavyona gitmeyen biri olarak gayet mutluyum :D birde içki sigara toz hap kullanmadığım içinde olabilir :D genelde gece hayatı olanlar içki kullanır istisnai durumlarda su içinlerde olabilir :D
düşkünlük meselesi bu ben değilim :D
Nekadarda evlenileso bir erkek ama profile bakinca insan bir supheleniyor😂
tercihlerim farklı uyanla olur :D
i.milliyet.com.tr/.../fft16_mf5538662.Jpeg gittikleri bar temsili :D
Hahaj😂😂
Başka bir memlekette Gitmiştim.
çok büyük bir mekandı
iki kişi arkadaşı metroya bırakıp arkadaşlar ile anlaştığımız barda buluşmak için bara girdik
İlk önce farketmedim biraz yürüdükten sonra farkettim ve etrafıma baktığımda belki 200 kız 15 erkek vardı barda
Çok şaşırmıştım.
Altta tam tersi gibi olan resmi görünce aklıma geldi.
Yüksek sesi kafan almıyor mu? ahah 😄 bar denmez ona gece kulübü denir. Barı pub tarzı mekanlar için kullanırlar sohbet muhabbet alkol müzik mekanları. Bir sen kalmamışsındır takılmayı, eğlenmeyi bilmeyen çok insan var 😁
Ez ez bu yetmemis bir kactane daha laf sok😑😑😅
Herkesin kendi dogrulari vardir kiminin A kiminin B dir o kisiyede orasi oyledir. ben hep onyargiliyimdir oyuzden gitmedim buzmaana kadar da :)
Bak yine laf sokuyor 😑😑
Sen bu kafayla zor olmuyor mu yasamak hem on yargili ol de hem onyargiya karsiyim de bu ne yaman celiski boyle
Ben de hiç gitmeden filmlerden falan görüyorum işte ortamını :)
Iste bende ole goruyordum ama yanlis gormusum belki sende yanlis gormussundur 😅😅
Yavaş tonlarda sakin bir müzik çalıyor. Sende arkadaşlarınla bira falan içiyorsun. Bar bundan ibaret. Filmlerde gördügün dans edilen telefon numarası isteme bangır bangır müzik çalan yerler gece klubüdür bar degil. Zaten gece klubüne bu siteden toplasan 10 kişi anca gitmiştir. Meyve tabagi cerez ve 33lük rakı 350 400 tl arası diyeyim sen anla.
İyi araştırmak lazım sessizi daha makbul bence de :)
Orasi dim tiiss dim tis yapilan yer degilmi seesizidemi varmi😅
O tarz yerlere gidiyorum ama ben bizzat su bar nedir onu anlamya calisiyorum evet taksime cogu kez geldimde bara girelim diyor arkadaslar gitmiyorum nasil bir fobikse bu anlamadim😅
Gel bir sarilalimm sayimiz azaliyor😂
Ben bir iki kere tatildeyken gitmiştim kuzenlerle ajsjsj. Onun haricinde hic merak etmedim, sanki cok onemli bir yer
Valla bende onemli bulmadim icin gitmedim ama su sira gidelim diyen cok arkadaslar artik bir cik evden de gel diyolar ama benim kafam almaz orayi diye bir on yargidayim😂
Hahah ama bosver bence ya. Hani iyi ortamlar degil ki sonucta. İçen içene yani 😄 boşver biz oturup tv izleyelim uslu kizlariz biz 😂😂
Aynen ya belki gorucu gelir evde olmayiz sonra cok uzulurum ben☺😅
Hahah 😂😂
Bir kere kuzenlerin zoruyla cluba gittim ama gitmez olaydım. Güzel ya da özenilecek bir şey değil. :D Ben kavga çıkartırım yüksek gürültü yüzünden, hiç tahammülüm yok. :D
daha sakin bir barla başlayabilirsin :) farklı müzik türleri çalan, gürültülü olmayan yerler de var
birde ben varım ben fakırlıkten gıdemıyom :D askerlık bıtsın hele
Tez zamanda biter insallah:)
bara giden bar kızı olur bar kızı da hiç tavsiye edilmez neymiş taksim beyoğlu canlı müzik bar alkol kakara kikiri yuuuuuuuuuuuuuuuh diyorum bara giden kızlara kütüpphaneye giitsenize sıkıysa kaltaklar
Barda yuksek ses olduhunu kim soyluyor klasik muzik dinlenir hep
Harbi mi ben cok yanlis anlamisom mevzuyu
Evet biraz
Soruyu sikayet edin kaldirsinlar utandim😑😅😅
Seninle ayni dusunen baska cahillerde vardir diye yapmayacagim bunu 😂😂😂
Seni esefle kiniyorum😑😑
😁😁😁😈
Klasik muziki evdede dinlerim ben sifir masarafsiz😑
Bende ismarlayacak biri olmadan gitmem zaten 😁😁
Soyunuz tukenmez demi ah su yancilar😑😑😅
Allah onurlu davamizi daim kilsin ben aslinda yanci sayilmam kariyerli belesciyim ben 😀
Parami yemesinler benim ben cok uzulurum😢
Benden uzak dur o zaman 😈😈 benim param olunca yesinler onemli dedil 😁😁😁
Sen kariyerli belesci olduguna gore pek yedircek taraf olarak gozukmuyorsun😅
Cuzdanim hep evde kalir benim 😂😂 inan istemeden
Bari bunu demeseydin bir tane ark vardi hep ole derdi killandim şu an usaktan😑😅
Bir iki bwlki ama 3 oluyosa kasit kesindir 😂😂 kendimden biliyom
Kendimi şu an cok kaz hissettim😢😢😅
Soyle ama ben avik acik yaparim yani ararlar aksam takilalim mi sizden demi derim 😂😂
Gidince noluuo kiii cahillik değil ooo gitmede ztn boşverrr :D
Kötü alışkanlıkların topyekün uygulandığı bir ortam. Yıllarca gittim, keşke gitmeseydim. Sağlıklı yaşamak gibisi yok.
Bende gitmedim böyle iyi ya ne gitcem öyle yere sapkın insanlar var orda 😄😄😄
Zevk meselesi... Bar hadi neyse de, clubler club değil alayı pavyon hesabı o yüzden underground mekanlara takılmak daha zevkli.
bende hayatımda 3 kez gittim ortaokulda mezuniyette onun dışında 2 kez doğum günü vardı ozaman gitmiştim bir b*k yok o kadar özenilecek bir yerde değil... zten
Bar denilen yerin aslında Cafe olduğunu bilsen gidesin bu memlekette.
canı cehenneme bütün barların kapalı mekan tıka basa insan dolu her metrekare beynin patlıyor müzik sesinden içeride nefes alamıyor gibi oluyorum
Gtmee gtmeyen cok kişi var müslüman bir ulkedeyz sonuçta
Alkol altıktan sonra üstümden her şeyi atar deli gibi dans ederim en güzeli o :D
bence çok sıkıcı boşa para harcanan bir yer aynı içkiyi al bir evde veya dışarıda bir yerde arkadaşlarınla toplan çok daha fazla eğleniyorsun
yerler seni kocasız kadının ne işi var orda orspulr var orda.
aynen ben gittim ama sevmiyorum öyle ortamları bangır bangır ne o öyle sağır mıyız
Çokta özenilecek yerler değil.
Gitme. Aptalca para harcanan yer. Çoğunu zaten mafya veya pkk işletir. Tüm barlar kapansa dünya daha huzurlu olur
Bar dediğin cafenin içkilisi zaten pek bişey kaybetmiş sayılmazsın :)
Bende gitmedim ama evimin oraya club açılıyor açıldığı ilk gün düşünüyorumda dam lazım o yok 😂😂
bede gitmedim merak etme içkili ortamlarda takılmıyorum genelde
O kdr basit iste yuksek ses hos degil , siril siril su guzel bence
anlatırdım ama bardayım çok eğlenceli öptm by
Tabi ya tabiya eglen sen😑
Sessizi de var cafe- bar
Bistromu dedikleri oluyor o
o daha çok restoranımsı bir şey benim bildiğim
cafe-bar bildiğin kafe tarzında ama içki de var
yüksek sesten kastın müzikse eğer müziksiz barlar da mevcut bahçeli falan
Tesekkurler☺
Ben düğüne bile gitmuyom sen ne diyin
Ay ona hic gitmem😂
Merak etme bende gitmedim
Boşver bnde gitmedim.
bütün barlarda yüksek ses müzik çalmıyor ki ama.
Hiç tarzım değil , meyhane tercihim
İyi yapmışsın farkın olsun işte...
Bende gitmedim ne grek var
aman boşver bende gitmedim
Ben de hazzetmiyorum.
hiç gitmedim bar, club, disco ya.
helal olsun bence hiç bulaşmada
Bir kere gittim onda da dayak yedim eve döndüm :)
Hiç gitmedim özenmiyorum da
Gitmesen bir şey kaybetmezsin :D
Gitme birbşey kaybetmezsin.
Bende gitmedim :D
Yalnız değilsin kardeşim :D
Yalniz olmadima sevindim bacim☺☺😅
Aynen bende bacım :D
Evet sen kaldın 😡
Avrupali sakin ol tamam gidecem😅
Git git :D
Ben de 2-3 kez gittim , sarmıyo beni
Ben de gitmedim ddkdkdjd