- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGel benim yerime de sen evlen derim 😂 alla alla dhdh anlamıyorum bu anneleri ya, benim de annem bunu yapabilir, her şeyi beklerim. En güzel günüm valla bebek gibi olmam lazım zaten çok açık olmazdı pek karışacaklarını ya da o tarz duygulara kapılacaklarını sanmam, sade ve zarif 🌸👌
33 Yorumla- 1 yıl
Ahahah benim annem de kesin gelini olsa karışır😅😅
İyi birisi ama biraz baskın karakter😅😅
Sana sade zarif güzel olur🌸🌸 - 1 yıl
Anlıyorum, kontrolcü oluyor genelde anneler, ama hoş bir şey değil bu pek 😕 ya da tamamen ben basıkı ya da akıl verici şeyler sevmediğimdendir 😂
Mersii canım.🌸 - 1 yıl
Yok bende sevmiyorum ahahah umarım öyle biri denk gelmez😅
💜
En İyi Cevaplar
1 yılVallahi ben gelinlik durumuna kendi annemi karıştırmazdım. Ne kadar kayınvalde olursa da olsun öneri sunabilir ama karışamaz. Çünkü sonradan bir sıkıntı olduğunda ihalenin anneme kalmasını istemem. Eşim nasıl biliyorsa kendi seçsin kendi yaptırsın alsın giysin yani. Bizimki de öyle oldu zaten. Kendi istediği gibi gitti yaptırdı aldı geldi. Biz hiçbir şeye karışmadık. Ne gerekiyorsa yaptım. Nikah memurunu bile salona getirttirdim. Sırf o şekilde istiyor diye. Normalde nikah salonlarında memurmuş gibi davranan görevliler var sadece nikah kıyıyorlar. Resmi bir nikah değil formalite. Sen zaten belli dedi resmi şekilde nikahı yaptırmış oluyorsun. Bizimki de o yüzden ne istediyse ona göre yaptırdık dediğim gibi memur bile salonu geldi. Bence zaten anne babalar bu durumlara karışmaması lazım. Bir kere oluyor istenildiği gibi olsun. İster düğün yapsınlar damat gelin isterse yapmasın. Herkes saygı duyması lazım.
20 Yorumla
Her bireyin özel ve önemli bir günü olan düğün, çiftin ortak kararıyla şekillenmeli. Kayınvalide gibi sevdiklerimizin fikirleri değerli olabilir, ancak son kararı gelin olarak ben ve eşim birlikte vereceğiz. İsterim ki, bu süreçte benim de fikirlerim ve isteklerim dikkate alınsın. Sonuçta, bu benim hayatım ve en özel anım, o yüzden benim de seçimlerim saygıyla karşılanmalı. Belki iyi niyetle önceden karar vermiştir yani bide bu şekilde bakmak lazım olaya
10 Yorumla
1 yılEğer kayınvalidem benden önce gelinlik modeline karar verse, öncelikle onun düşüncesine saygı duyarım ama bu kararın bana ait olduğunu da net bir şekilde belirtirim. Nazik bir dille "Bunu düşündüğünüz için teşekkür ederim ama kendi tarzıma uygun bir seçim yapmak istiyorum" diyerek fikrimi söylerim. Eğer ısrarcı olursa, konuyu uzatmadan kendi istediğimi yaparım çünkü sonuçta o gelinliği giyecek olan benim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yıleşime havale ederim :D
16 Yorumla- 1 yıl
Ahaha eş annesini tutuyorsa ne olacak😅😅
- 1 yıl
Mecbur onların tarafına geçeceğim 😅😅
- 1 yıl
Hahaha helal valla ben inada bindiririm caydırmak için elimden geleni yapardım gelinlik kötüyse😅😅
- 1 yıl
son söz eşime aittir eşim ne derse o 😅😅
- 1 yıl
Whuu😎😎😅🥳
- 1 yıl
🌸😂
1 yılAşırı tepki vermem ya, belki zevklerimiz uyuşuyordur çok beğendiysem onun seçtiğini giyebilirim, beğenmediysem de kırmadan söylerim kendim seçmek istiyorum diye anlamıyorsa da kendi bildigimi yaparım. Sonuçta 1 kere giyiyoruz.
22 Yorumla- 1 yıl
Anlayışlı ve olgunca🌸
- 1 yıl
😌🌸💗
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılMüstakbel eşim annesinin hadsizliğine sessiz kalıyorsa 🚩 ilişki orada bitmeli ki sonradan vah tüh etmeyelim. Ama annesinin davranışlarına ben uyarmadan müdahale ediyorsa güzel.
Sonuçta tepkim kaynanaya değil, akrabalarının bu davranışlarına izin veren/vermeyen müstakbel eşe olur çünkü herkes kendi akrabalarından sorumlu.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılÇok beğendiysen sen giy demek isterdim ama maalesef bunu diyemeyiz xnxkxmx Yalandan güzelmiş diyip kendi beğendiğimi seçer giyerdim, ben giycem sonucta kimseyi ilgilendirmiyor ayrıca aşırı derecede sinir olurdum.
15 Yorumla- 1 yıl
Ahahah bende öyle kıramam ama tabi kırmayacağım diye de kayınvalidenin seçtiği gelinliği beğenmezsem giyinmem😅😅
- 1 yıl
Ben kırarım valla beğenmediğim şeyi sırf kırmamak için giyemem büyük konuşmayayım da, keşke evleneceğimiz kişiyi alıp ıssız adalarda yaşasak hayat muhteşem olurdu 😂
- 1 yıl
Hahaha yok beğenmezsem giyinmem zaten de kırmadan derim ısrarcı olursa kırıcı olabilirim😄😄😄
Evet ama bil bakalım ne eksik?😄😅 - 1 yıl
Erkek annenleri pek karışmadan duramıyor nxkdndd damat cok kolay bulunur ama duzgununu bulmak zor, insanların yasadıgı olayları duyunca ben sogudum 😂
- 1 yıl
Benim annemde fena karışır ahaha😅😅
Haklısınn:dd
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bahar dizisini izliyordum tam. Benzer bir durum var 😅 Sinir bozucu bir şey ya ben giymek istemezdim. Kaç kere gelinlik giyiliyor zaten kendi zevkine göre olması lazım
23 Yorumla- 1 yıl
Hahaha o diziyi bende izlerim seviyorum😅😅
Evet beğenmezsem giyinmezdim😅 - 1 yıl
☺️💐
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. ısrarcı olursa onun önerdiğini çok beğensem bile inadına kendim başka seçer giyerdim. ben kendi ailemi bile karıştırmam, o kim oluyormuş shdhfh
31 Yorumla- 1 yıl
Hiç canım 😅😅
Bana göre büyük saygısızlık bu sonuçta benim için en özel gün ve neyi nasıl giyceğime ben karar vermeliyim
32 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle canım bence de karışılmamalı👌🏻💛
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kayınvalide ve görümceye tepki vermeyip kendi istediğimi yaptırma taraftarayım. Karşımdaki insan beni ilgilendirir. Annesine tepki vermezse, veya benim dediğimi yapmazsa ilişkimiz devam etmes
14 Yorumla- 1 yıl
Haklı olarak😌
- 1 yıl
Rica ederim💜
Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Gelinliği Kaynanaların beğendiği geleneğini bilmiyordum. Anneme döner senin gelinliğini de Babaannem mi beğenmişti anne diye sorardım
21 Yorumla- 1 yıl
Her kaynana yapmaz ama bazıları eski kafa demek😅
1 yılvar mı öyle kayınvalideler? şimdi ki kızlara kimse bunu yapamaz savaş çıkar 😂
31 Yorumla- 1 yıl
Varmış canım kızlarla laflarken bende duymuş bulundum😅
Gizli Üye(36-45)1 yılAyyy benim kayınvalidede öyle. Önceden biz beğendik eşimle gitmiştim. Sonra annesini götürdük almay agidrken önü açık arkası açık diye karşıtı 🙄 neyse aldım. Ama çok barışıyor herseye mobilyamıza bile karıştı. Ben şöyle istiyorum ben böyle istiyorum sanki kendi evi 😒 sinir olmuştum iyice. Nişanlıyken bisey diyemiyorsun ama şimdi derim. Kendisi yasayamais görmemiş benim hayatımı yaşamak istiyor
10 Yorumla
1 yılTepki vermem, takıldığım bi detay diil. Bu arada aklıma beraber sormalık bi soru gelmedi djdjjd
18 Yorumla- 1 yıl
Ahahah daha bende de gelmedi ya ondan haber vermedim😅😅
- 1 yıl
Aha buldum ama ölümlü bi soru olur, sana da uyarsa dskflisf
- 1 yıl
Tamam sen sor ilgi çekiciyse sıkıntı yok benim için😅😅
- 1 yıl
Seni de çizcem ama sldkfis (ppdeki sensindir ama sen değilsen bile senmişsin gibi çizcem)
- 1 yıl
Hahaha benim benim için rahat olsun😅😅😅
- 1 yıl
soruyu sana söylicem (burdan, özelden diil), sonra hemen "bunu görmek istemiyom" de olar mı
- 1 yıl
Tamam özel kapalı zatii😅😅
- 1 yıl
Tamam harika 🥳
1 yılHayırdır anne sende mi düğünde gelinlik giyeceksin derdim.. 🤣🤣🤣 Kimse bana beğenmediğim bir gelinliği giydiremez..
18 Yorumla- 1 yıl
Ahahah😅😅😅
Evet beğenmezsem asla asla giyinmem alın oğlunuzla dönüşümlü giyin derim eşim olacak kişi sessiz kalırsa😅 - 1 yıl
Eşim olacak adamm bana tek bir laf söyletirse onu gebertirim.. 😂 Sinirlerim tepeme çıkarsa al anneni de git ben gelinliğimi tek başıma beğenirim derim.. 🤣🤣
- 1 yıl
😄😄😄
- 1 yıl
Yorumu yazarken sinirlendim öyle bir şey yaşasam ne olur kimbilir.. 🤣🤣 Neyse ki öyle biri yok sakinleşeyim ben.. 😂😂
- 1 yıl
Evet bu soru bir simülasyondu😅😅
- 1 yıl
Aynen aynen.. 😂😂
- 1 yıl
Hahaha😄😄🌸
- 1 yıl
😂😂
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBana yakışacağını düşünerek gösterirse iyi niyetli derim ya çok arıza cikarmam
11 Yorumla- 1 yıl
Fikir vermesi aynen sorun edilecek durum değil. Israrcı olması sevimsiz olurdu☺️
1 yılevlenmeyerek tepki veririm :D böyle kayınvalide eninde sonunda ayırır net. yer yer bitirir herkesi.
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah en güzel tepki😅😅
1 yılÖyle bir hakka sahip olamaz, fikir beyan eder ama uygulatamaz😏
11 Yorumla- 1 yıl
Evet fikrini desin efendim bir zahmet😅😅💅🏻
Sen giyecektin pardon ya düşünemedim ben derim😒ben giyeceğim sanmıştım.
14 Yorumla- 1 yıl
Ahahah fikir demek hadi neyse de karar vermek çok düşüncesizce😅
- 1 yıl
Ayy umarım denk gelmez böylesi🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. omu giycekmis ben secerim o sadece dusuncesini soyleyebilir
15 Yorumla- 1 yıl
Evet fikir vermek güzel ama illaki bu olacak demek nahoş.😏
- 1 yıl
Ahaha olabilir bak😅😅
Umarım karşılaşmayız böylesiyle😅😅 - 1 yıl
💛😄
İstediğim gelinliği giyerim kimse karışamaz 😌💅🏻😎
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılDinlemezdim eğer ısrar ederse x hanım yanlış hatırlamıyorsam ben evlenecektim oglunuzla acaba ben mi yanlış anlıyorum siz mi giyecektiniz gelinligi benim yerime
10 Yorumla
1 yılOnun kararını umursamam, saygı da duymam. Kendi giyeceğim gelinliğe annemin bile karar vermesine müsaade etmezken, kayınvalidemin söz sahibi olmak istemesi hoş karşılanacak şey değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Saçma bence gelinliği evlencek çift seçmeli kayınvalide ya da gelinin ailesine düşmemeli gelinlik seçmek
10 Yorumla
1 yılOnun seçtiğini evden çıkarken kendi seçtiğimi düğünde giyerim olur biter , herkesin gönlü olsun ne var yani :))
10 YorumlaErkekte iş biter ben karistirtmam. Gelin ne desin kaynanaya o durumda erkek olarak o sınırı çizerim eşim ne giymek istiyorsa onu giyer
10 YorumlaTepki vermem gider kendi istediğimi alırım
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNazik bir şekilde beğenmediğimi söylerim. 😃🌸🌸
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılKendisi evleneceksenbu normal. Hayırlı olsun diye tebrik etmek lazım.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Anasından önce ahıra girene ne denir ki sallamamak lazım
10 Yorumla
1 yılBen bir düşüneyim falan derim kırmamaya calısırım ben giyeceğim sonuçta ona ne oluyor 😒
10 YorumlaKocamı seversem ve kayınvalidemin zevkine güveniyorsam olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılVermem, tartışmaya girmem gider canımın istediğini tek başima seçer alır giyerim.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne olursa olsun birbirini sevsinler yeter ki karı koca
10 Yorumla
1 yılGelinliğe sadece kadının kendisi karar verir bence. Derinliği ve mânâsı var.
10 YorumlaDekolteli olsaydı biraz kayınvalide derim tövbe estağfurullah
10 Yorumla
1 yılKöylü cahildir ne yaptığını hilmiyordur boş ver
10 Yorumla
1 yılO mu evlenicek? Allahım ya. Evlenme knk boş ver. Şimdiden belli yanj
11 Yorumla- 1 yıl
Kız evlenmiyorum yok biri sakin😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. En iyisi gelinlik giymemek
218 Yorumla- 1 yıl
O da özel gün sonuçta giyilsin olsun o kadar:)
Sen yoktun sanki epeydir. Yolundadır her şey umarım. Hoş geldin.😌 - 1 yıl
Burada olmayanları fark ediyorum aslında çoğu insan eder de demiyor olabilirler çekinceler olabilir:)
Masraf konusunda şu ekonomide haklılık payın var. - 1 yıl
Ahahah işte burada her olaya anlam çıkarınca insanlar da haklı😂
Bende 1.5 haftadır daha aktif kullanmaya başladım öncesinde girmiyordum buraya durgunlaşmış uygulama epey eğlencesi yok😀
Maalesef😌 - 1 yıl
Bir ara olmuştu da kapandı gitti sakin artık. Benlik olmadı ben sakin kullanıcılardanım😂
- 1 yıl
2 3 gün konuşulup unutuluyor zaten kalmaz ya akıllarda öyle o kadar😀
İllaki o sıçramalar oluyor maalesef ama gerçekler er ya da geç kendini ortaya çıkarıyor tabii. Seven destekleyenler varsa da takılmıyor insanlar.😏 - 1 yıl
Dediğin biraz aslında iki tarafta seviliyorsa ve 3. kişi tercih yapmaya mecbur bırakılıyorsa en az sevdiğine darbeyi vuruyor. Fazla samimi olmamak gerek evet haklısın. Yalnızlık iyidir:)
- 1 yıl
Az öz arkadaş ediniyorum burada ve reekde de. Yalnızlık da ihtimal hayat her yerde olabileceği gibi🙂
- 1 yıl
Reelde de* olacaktı.
- 1 yıl
Kalitesiz kalabalıktan daha iyi ona eminim👍🏻🙂
- 1 yıl
👍🏻😄
1 yılBeraber seçebiliriz, önemli bir gun sonuçta kayinvalidende yabanci olmuyorki o da fikrini belirtebilir. Bu kadar zorlaştirmaya gerek yok.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılSaadetler dilerim oğluyla
210 Yorumla- 1 yıl
Demode bir model seçtiyse aynen😄
- 1 yıl
Yinede fazla iyi niyet iyi değil ki yeni nesil daha acımasız bugün gelinlik yarın başka sorunlar olur mesaj açık orda😊
- 1 yıl
☺️☺️
- 1 yıl
Bebeğim sende benim kahraman'ım sın bir soruda benden bahsetmiş sin ama aralar açık o yüzden engel var yazamam öpüyorum seni 🥰✨😘
- 1 yıl
Hee olsun bebiş tahmin etmiştim. Ahaha ay bugün öyle çok denk geldi😄🥰🥰
Cansın🩵
- 1 yıl
Sadece duyarsız olmak istemiyorum sana saygısızca onun altını çizmek istedim
- 1 yıl
Sende cansın🥰✨😘
- 1 yıl
İyi etmişsin kuzum çok incesin💜💜
- 1 yıl
Teşekkürler canım hak ediyorsun 🙏🥰💃
- 1 yıl
🥰🥰🥰💜
Onu ilgilendirmez asla izin vermeyin sizin düğününuz sizin kararınız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKarar vermişken denede üzerinde görelim derim...😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYine en sonunda benim istediğim olacak. Bunu bilmesi gerekir
20 Yorumla
1 yılSen giy evlen der giderim
19 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken bu arada profilde üstünde olan kol detayları güzel deri görünümlü kıyafetlere zaafım var yorum yapmadan geçemedim😅
- 1 yıl
Benim de öyle ya deri hastasıyım.👀 Burcun ne?😄
- 1 yıl
Akrep senin😄
- 1 yıl
Balık suyuz su🥳😄
- 1 yıl
Hahaha evet güzel günlerde giyin güzelmiş😅🥳💫
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım link atarım istersen ama altıda uzun elbise tercih edersen biraz tesettür tipi yani 😄😅
- 1 yıl
Kış kombini için hoş gayet teşekkürler aklımda olsun🥳💫
- 1 yıl
🤙❤️😘
- 1 yıl
🥰🥰
u 1 yılO ancak karar verdiğini sanar 😌
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle😌
- Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılTamam canım kaynanam sen nasıl istersen 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Hahahah koca yürekli çılgın peri gelin adayı🧚🏻♀️😄😄🩵
- 1 yıl
😂🧡🍫🍪
Eğer beğendiğim gelinlikse bir şey demem ama zorla istemediğim gelinlik olmaz
20 YorumlaYani tarzına göre ama beğenince bana sen beğendinmi kızım demesse yok olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılona ne o mu giyecek? parasını ödesin gerisine karışmasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. O karişamaz değerli eşim varken 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Evet fikir versin sadece hatta mümkünse o da kalsın😅😅
1 yılsadece nişanlım veya kendi annemle çıkarım
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
1 yılİstemem kusur bulurum
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır demesini bilirim
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Eski kayinvalidem olur.
20 Yorumla
1 yılBuyur kendın giy derim
20 Yorumla
1 yılEvlenmekten vazgeçerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimseye bu imkani vermedim ve vermemde...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fikrini dinlerim ama benim istediğim olur..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendi annem de ilerideki eşimin annesi de bu konuda biricik eşimin seçimine karışamaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendisi giysin o zaman
10 Yorumla Kendim seçerim umursamam
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler