Gelin kayınvalide ilişkisi nasıl olmalı?

Bence aslında kayınvalide ile gelinin anlaşamaması gibi bir sorun olmamalı. yani saygılı olunmalı kayın valide geline çok karışmamalı gelinde iyi davranmalı. aslında bu tamamen karşılıklı saygıdan geliyor. ayrıca yemeği her gün yapmak kadının görevi değildir yani sırf bunun için evlenilmez. kayınvalidenizin size bu şekilde konuşması ya da davranması bence doğru değil. Evlendikten sonra boşanmak zor olur. bence size tavsiyem bunu iyice düşünüp karar vermeniz. Birde her şeye tamam deyip hediyeler almak doğru değil yeri geldiğinde hayır demelisiniz. yoksa size bu şekilde davranmaya devam edebilirler
Boşanmak için evlenmedim Allah'ım o günlere getirmesin neden bosanayim ama bu durum can sıkıcı yani elini ustumuzden bı çek ya
Yavru ile katip, Laurel ile Hardy, Ferdi ile Tayfur gibi olmalı.
Aslında kayınvalide ile gelinin anlaşamaması gibi bir sorun olmamalı. Konu biraz kabullenmek ile alakalı sanırım. İkisi de artık ömürlerinin sonuna kadar bir arada olacaklarını ve anne sevgisiyle eş sevgisinin farklı farklı şeyler olduğunu kabullenirse bazı sorunlar ortadan kalkar.
Valla aynı tıptatıp şeyleri bende yaşadım kocanın rolü çok önemli put gibi duruyorsa çocuk falan olmadan boşan hiç uğraşıp gençliğini saçma sapan insanlara harcama çalışıyormuşsun birde ne güzel olmadı dersin başka kısmet bul sevgi falan dinleme seni seven insan sana bunları yaşatmazdı emin ol daha koruyup kollanmamışsın sana bir kol kanat gerilmemiş annenin yanında yapılıyorsa birde başıma geldi çünkü hiç affedemeyeceğin olaylar yaşanıyorsa ilerlemeden bitir.
Kocam normalde çok dişli bı insan ama benim sürekli o aile içinde olduğumu istiyor babasıyla ortak bunlar bide ama bende kalabalığı sevmiyorum akşam oraya gidiyoruz mesela küçük çocuğa dahi cayi ben dagitiyirum
Evlendikten sonra boşanmak zor olur ama çok fazla geçmediyse sana tavsiyem sonu iyi değil anladığım kadarıyla kendi gelenek görenekleri var eşinde bir yerden sonra yapmalısın diyecek zoruna gider
Ben zatn halı yıkamaya gidicektim ağladım sinirimden eşim bana bağırmaya başladı gitmiceksen gitme seni zorla gönderen mi var vs vs
Ama eşimi seviyorum ama güven olmadığı için çocuk istemiyorum
Bende sen gibiyim birinin ağzından bir şey çıktığı zaman hemen yaparım diyip zoruma gide gide koşarım sonra ağlarım 🤣
Seviyor olabilirsin ama mutluluğunu düşün bence. Benim 3 sene geçti ama ilk 2 senede yaşadığımı hala atamadığımdan hiç birini affedemiyorum başında mutlu olmuyorsan sonunda hiç olmazsın bende bitireceğim çünkü
Aradaki saygı her zaman korunmalı ortada ortak olan bir erkek olduğu için kıskançlık minimum seviyeye indirilmeli içinden geçen her Duygu dile dökülmemeli her iki taraf için de geçerli bunlar
Görüş
6Görüş
Her şeye tamam deyip hediyeler alıyorsun ne bekliyordun?
Ama uzak duruyorum biraz çalışıyorum hergun ora gitmemizi istiyorlar ben hafta da bir gidiyorum bunun karşılığı bu olmamalı ama gene canım kızım canım kızım ama alttan iğneleyici laf sokmak sacmalik
Haftada bir bile çok bence
Kesinlikle
Aynı evde mi kalıyorsunuz eğer öyle ise acilen evleri ayırmalısın
Yo evlerimiz ayrı ama bunlar kalabaligi seviyor aramızda iyi normlade bak ama senin hdine değil benim kıyafetlerime karışmak ki açıkta giyinen bı insan deilim
Kocam da annesiyle gezip tozdugumu istiyor annemle takılın diyor annesi de tüm yuk üstünde olunca bana atmaya çalışıyor yüklerini
Yıpratıyor zaten
Mesafeli olmali, cunku fazla yakinlasinca gelinde kaynana da tasiyamiyor
İki tarafında belirli çizgileri olmalı ve iki tarafta bu çizgileri aşmamalı ancak bu şekilde sağlıklı bir ilişki kurulabilir
Her şeye tamam deme ve usulünce gerektiği yerde gereken tepkiyi koy ki seninle bu şekillde konuşamasın..
Kesinlikle araya bı mesafede koymak lazım veya resmi olmak laz.
Aynen öyle. Bi yüz buldum mu işin suyu çıkıyo.
Mesafe her zaman iyidir.
Saygı çerçevesinde her şeyi anlatmadan.
Bence anne kız gibi olmalı başka türlüsü çok zor
Anne kız gibi olmaya çalıştım oyuzden herşeyi benden bekler oldu zaten kendi kızı evde yatiyor
mesafeli olmalı
Esini seviyorsan saygını koru
Anlayış çerçevesinde
Sevdiğiniz kişi için iyi gecinmeniz gerekiyor
Valla sen ne kadar iyi olursan ol kayın valide gezip tozmak dedimmi anasını ağlatıyor ev işine gelince sıfır onu da gelinden bekliyor açık açık söylemiyor ama bariz belli ediyor neymiş görümcem üç gündür benim görevimi yapıyormuş bulaşıkları ucgundur o yikiyormus
Geçende söyledi bu kelimeyi ses çıkarmadım bulaşık yerleştirmeye devam ettim birde çalışıyorum ha yedide bitiyor mesaim sürekli bu şekilde değil aramız çok iyi normal de ama ben bı hayır desem kötü olucak gibiyiz
Nah anlar anlamaz anlayacak insan üç etmez hatasını
Öyle tabi ama eşim kardeşlerim bana her hafta geldimi laf ediyor benim. hergun annesiyle olduğumu istiyor
Oohhoo kızım bu ne ya senin hala onlarla ne işin var?
Dozunda mesafeli
Anne kız gibi
Hayır olmamalı bence gelin herzaman gelin gibi
Anne kız gibi olursa sıkıntı olmaz hiç Bi anne evladının kötülüğünü istmez cunku
Anne kız gibi istesende olamazsın ki kendi kizlarinj ayrı tutuyor hissediyorum kızım yorulmuş die iş yaptirmiyor ben tavrimi belli ettikten sorna ben yaparım demeye başladı öncesi benden bekliodu
Mesafeli
En İyi Görüş