Ben iş bulamayan bir muhendis olarak anladigim "sen erkek oldugun ucin yeteneklerinin önemi yok, kadınları zorla işe alacağız" diyorlar üstı kapalı.
Sanki sirkette %60 kadın olunca ne olacak uzay çagina mi girecek?
Ben iş bulamayan bir muhendis olarak anladigim "sen erkek oldugun ucin yeteneklerinin önemi yok, kadınları zorla işe alacağız" diyorlar üstı kapalı.
Sanki sirkette %60 kadın olunca ne olacak uzay çagina mi girecek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar erkeğin işsiz olma sebebi zaten bu
Evde anasina yardim etmesi gerekenleri ise aliyorlar
Ya benim çalıştığım yerde kamyon şoförü kadın ya kaç tane var onun orada olması kaç tane erkeğin işsiz kalması demek ülke geneli hesaplarsan milyonlarca erkek eve ekmek götüremiyor
Her sektorde öyle. Youtube uygulamasini bozdular mesela, developer ekibini arastir neden bozduklarini anlarsin
Allah akıl fikir versin hepsine her zaman derim bir şeyi yapabiliyorsun diye onu yapman anlamına gelmiyor kocasına bir su vermekten gocunan kadın gidip elli adama hizmet ediyor evinde kraliçe olacak kadın milletin hizmetçisi oluyor özgür eşekler bunlar
İş bulamanın sebebi kadınların da var olması mı?
Yok artık.
Sebebi bu:
***'ta toplumsal cinsiyet eşitliğini en önemli önceliklerimiz arasında belirledik ve bu doğrultuda geçen yıl *****'ların %60'ı genç kadın yeteneklerden oluştu.
Yasal problem yasamak istemedigim icin yildiz koydum ama turkiyenin en buyuk enerji sirketlerinin genc yetenek programina ait bir aciklama linkedin uzerinde
Sen erkeksin Çok yaşa (!)
*G€b€r