arkadaşlar merhaba. bu konuda o kadar çaresizim ki sorup anlatabilecek kimsem olmadığından buraya anonim şekilde yazıyorum. şimdiden teşekkürler.
kadın olduğum için utanmam gerektiğini öğreten bi aileden geliyorum dolayısıyla vücudumun ilk geliştiği yıllar bana öğretilen tek ve ilk şey, kendimden utanmamdı. ne zaman dik dursam bakışlar ve laflar yerdim göğüs olsun, kalça olsun. biraz balık etliydim. anlarsınız.
neyse benim anlatacağım şey bu değil, asıl konumuz,
şimdi büyüdüm, vücudumdan utanmam yok, hatta beğenirim kendimi. ama ailemin yanında hala asla dik duramam.
bu şekilde büyüdüm ve duruşumu istesem bile bir noktadan sonra asla düzeltemedim, çok fena sırt, bel ve boyun ağrılarım var. aynı şekilde bu bölgelerim o kadar sert ki, masaj bile yapılmıyor. ve çok acıyor.
yürümek ölüm gibi bir şey. yamuk yumuk, dengesizce yürüyorum, her yere çarpıp takılcak, devrilcek gibi. sarhoştan hallice. ve çok çabuk da yoruluyorum. en ufak yürümemde bacak ve ayaklarımda acayip şekilde ağrılar oluyo. düz yürüyemiyorum.
vücudum ile aram çok kötü bu sebeple. vücudum benden alaksız şekilde hareket ediyor veya etmiyor sanki.
güzel bir kızım normalinde, ama bu anlarsın ya, her şeyimi etkiliyor.
ne yapabilirim, yapmalıyım lütfen yardım edin... yaşım 19
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer