Bu 2 adamı şikayet etsem bir şey olur mu?

2 tane adam var. Beni 2 defa rahatsız ettiler. Bizim mahallede çok uzakta duruyorlardı tip tip bakıp laf attılar ama ne dediklerini duyamadım. Başka bir günde de binamızın aşağısında oyun oynayan çocuklarla konuşuyorlardı. Ne konuştuklarını bilmiyorum ama çok rahatsız edici. Onun dışında 10 gündür yaklaşık olarak gece saat 2den sonra binamıza sessizce giriyorlar. 1 saat kaldıktan sonra çıkıyorlar ama çıkarken çok sessiz davranmıyorlar. Binada ne yaptıklarını çözemedim. Nerde kalıyorlar onu da bilemedim. Binamız full çocuklu aileler bu tipleri kim içeri alır ki. Acaba binanın kızlarından biri bunları gizlice içeri mi alıyor diye düşünmedim değil. Çok rahatsız edici. Polise şikayet etmek istiyorum zaten kamera görüntüleri ve arabalarının plakası var bende. Ama babam izin vermiyor. Babam diyor ki biz bunları şikayet etsek bunlar da hapse falan girse aileleri bize musallat olur. Polise şikayet etsek acaba kimin şikayet ettiğini öğrenebilir mi birileri? Napmaliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Adamlar bizim binanın zemin katına getirilmemesi gereken maddeler getirip oraya saklamışlar. Sana ne diyenlere utanir mi bilmem
Bu 2 adamı şikayet etsem bir şey olur mu?