Birisinin parasını yiyorum diğerinin yakışıklılığından faydalanıyorum vicdan azabında çekmiyor değilim ikiside bana aşık sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük mebale giriyorsun dini açıdan ileride sorunlar yaşarsın hele ki Ah aldın mı yaşadığını yaşamadan asla ölmezsin sürüm sürüm sürünürsün işlerin yolunda gitmez onu başta belirteyim evlilik düşüncesi olduğun kişi ile yoluna devam etmelisin diğerinden konuşup ayrılmalısın çünkü ikisinin de bir hayatı var ve zamanları geçiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok pişman olacaksın birgün gelecek yalnız kaldığında farklı psikolojilere girdiğinde anlayacaksın. Nereden mi biliyorum? Bu işlere 13 yaşında yani çok erken yaşta girmiş ve etrafındakilerin ilgisinden aşırı hoşlanan zaman zaman üzülen ama üzüldükçe daha çok güçlenip bin tane tecrübe edinip bu sefer bana aşık olanların canını yakan biri olarak söylüyorum ki Allah onların ahını sende asla bırakmaz. Eğer gerçekten sana aşıksalar kesinlikle birgün sende çok kötü durumlara düşeceksin. Ve ben hayatta yalnız kalmam derdim hep aksiyonlu, aşklı bir hayatım vardı. En son toxic bir ilişki yaşadım 30 yıl yaşlandım sanki özellikle o iki kişinin ahı benden çıktı. O güzel insanların tam tersi geldi yerine. Kaldı ki ben onları öyle kandırmıyordum da ama sevmiyordum da bildikleri gibi. şu an hem daha çok büyüdüm daha çok tecrübe edindim insanlardan da uzak duruyorum emekli hayatı yaşıyorum sosyal medyadan da uzağım. Eski hayatımı özlemiyor değilim ama enerjim emildi. Allah acısını bir yerden çıkarıyor. Cidden sende bu kafadan çık. Ah asla yerde kalmıyor. Şuanki aklım olsaydı biriyle kesin evlenirdim düşünmezdim bile. Düzenimi kurar sıyrılırdım saçma sapan olaylardan. Çok geç olmadan sende yanlışından dön..
14 Yorumla- +1 yıl
Wow teyze. Senle iki sohbet etsek wallahi 5 yıllık ilişki yaşamış gibi tecrubelenirim ha keşke etrafimda hep senin gibi tecrübeli insan olsa
Cevap sahibi+1 yılKız teyze deme kaç yaşındasın? 😂 bu işlerin piyasasına erken girince ister istemez yaşlı biri gibi baya tecrübeleniyorsun 😊
- +1 yıl
Duzenini kurmak için geç kaldım deyince ben de yaşlandın zannettim. Ama olsun benden büyük oldugun belli baya 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Canımbennnremmnurr 25 yaşındayım. Ama tecrübelerim ve ruhumun büyük bir bölümü yaşlı bir insana ait gibi. Teyze değil ama ablan yaşındayımdır 😊 . Hayatta en iyi olduğum konular ilişkiler ve insan davranışları psikolojik ruhsal olan her şey. Küçük yaşta bu işlere giriştiğim için hem çok tecrübem oldu acı şekilde de olsa hemde hayattan erken emekli oldum. İlahi adalet diye bir şey var kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ha hahh... Gibi olmuş;
- "Şerefsizin tekiyim" sizce nasılım, kötü biri miyim? 🤔
- Hayır, daha da kötüsün, en kötülerinden birisin! 😡
- Ancak sonrasında vicdan azabı çekiyorum, öyle olur mu? 🙄
- Haaa tamam ya öyle desene, o halde sıkıntı yok, devamkeee 😅00 Yorumla
Düşmanımın bile karşısına çıkmasın diyeceğim türden bir insansın
İnsanın haysiyeti şerefi olur şu dünyaya bir kere geliyorsun istediğin gibi ama karakterinle şerefinle yaşa
Gizli olman da senin a*ağılık bir o*rospu olduğunu gizlemiyor bunun bilincinde ol
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kötü bir şey
00 Yorumla
+1 yılO sana az gelir 3 üncüyü de al ağzına verirler. Bir de kötü mü yapıyorum diyor ya? Yok sevap işliyorsun. Boşuna celal hoca ülkenin ıQ u seviyesinin ne kadar kötü olduğunu söylemiyor. 89 Qı ortalama ya maymunun ise 80 ben bir şey demiyorum. Verilerin ne kadar doğru olduğu gözler önünde.
113 Yorumla- +1 yıl
@Berkan26 Yahu hadi bu atıyor ama buna gerçekte inanan ve yapan kadın ve erkek çok var. Arkadaş az biraz kişiliğiniz olsun ya bu kadar mı zor?
yorumlara bak bak yorumlara bak bu soruyu bir erkek sorsa linç ederlerdi
gizli pembeli olunca hemen hem cinsleri nasıl da olumlu yaklaşmışlar bak bak bak akljfajsdrjskladfsadfs lan ülkede ki dişilerden gittikçe tiksiniyorum yemin ederim tiksiniyorum
52 YorumlaBöyle insanlar seviliyor zaten iki slakta aşık hak ediyor böyle erkekler, İyi yapmıyorsun evet.
https://youtube.com/shorts/WWKXdBnglPU?feature=share20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılKötü tabi çok kötü senin aşık olduğun falan yok kimseye, sadece eğlenmeyi seviyorsun, sadece kendini düşünen bencilin birisin.
Kendi yaşamak istediğin dünyayı yaşıyorsun belkide, sonunun ne olacağını düşünmeden.
Belki onlarda seni başka kızlarla aldatıyor, insan aldatılmadığını bilemez. Eğer öyleyse yaptığından hiç pişman olmazsın.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun trol olmadığını dusunerek cevapliyorum))
Bunu yapak erkekler de var kızlarda vicdan azabi çekip cekmemen senin kisiligine/mizacina kalmış birsey
Ben yapmadım yapar miyim bilmiyorum doğru gelmiyor bana takilmalik birseyse olur belki ama birlikte olduğum erkek sevgilimse yapmam duygulariyla oynamis olurum bu da en sevmediğim sey çünkü 1 kerelik birsey bile degil ki en azindan bir seferlik birseydi diye dusunesin vs
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn iyisini yapıyorsun kuru kuru sevip sevgini vucudunu verseydin sonun ne olurdu anca degersizlik aldatılma olurdu erkekler nankördür ve asla iyi kadını sevmezler kötü kadınları ve kasarto kadınları severler sana 2 sinin asık olmasından bunu anlaman gerek o yüzden vicdan yapma ev araba aldır kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar öyle kadinlar herkes mutluysa iyi... benimde vardı üniversite öğrencisi bi kiz arkadaşım benden aldığı parayla sevgilisine hediye aliyormus.. sevgilim senin gibi iyi sevinemiyorum beceremiyor diyordu.. kiz sevgilisiyle hiç orgazm olamamış... kiz da haklı
00 YorumlaIyi bir şey olmadığına göre kötü çünkü ikisine de haksızlık ediyorsun birinin parasını digerin de tipi 😂 bence sen hem para göz hem de ayran gönüllüsün bumu yanlış anlama hakaret etmiyorum sana ama yaptığın çok yanlış.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle ölmez füze at 😂
bence onlarda seni idare ediyodur hiç merak etme:) erkeklerin beyninin küçümseme sakın, biz herşeyi biliriz ama işimize gelmediği sürece söylemeyiz şeker. sen idare ettiğini düşüne dur:)
11 YorumlaBende 7-8 sene birden fazla ile idare ettim. Ama çok zor ve zeka gerektiriyor. Hepsi ile farklı kişiliklerde zaman geçirmen gerekiyor😂 ama arkadaşın dediği gibi kimin etinden kimin sütünden istifade oluyor iyi oluyor 😊
03 Yorumla- +1 yıl
abi Çok yaşa
- +1 yıl
Çok yaşa
alım kapasitesiniz bir hayli yüksekmiş 🙂lakin vaziyete uyandıklarında, erkeklerin hazmetme kapasitelerinin bu duruma ne diyecekleri meçhuldür
31 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını bir erkek yazsa burada linç yer yazıklar olsun diyorum sadece... bir de utanmadan gelip burada sormuşsun... az bunlar tren yap sonra gel burada anlat...
10 Yorumla
+1 yılAllah belanı versiň ne diyim ödül mü verim. Sana anca køpek tasması takilir. Halla halla 2 kişiyle sevgili olmak ne ya zihinsel engelliliğin mi var bunun apțallık oldgnu bilmiyo msn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizi ilgilendirmez.
Yiyen de razı, yediren de.
cut.
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorsun bi başarı bu
- +1 yıl
@azapsuresi Her koyun kendi bacağından asılır, nesini umursayayım ki?
- +1 yıl
Adam haklı beyler dağılın ldlsksk
- +1 yıl
Reelde de böyle misin
- +1 yıl
Derken?
Erkeklerin oyuncağı olmuş bı zavallisin sadece senin gibi pislikler sadece bı paçavra gibi kullanılıp atılır herşeyi olur vicdan azabı sen ne bilirsin kaşar paranın iti olmuşsun
00 YorumlaUmarim troll sorudur 😂😂
Değilse de illaki yüzüne gözüne bulaştırırsın bir gün 🤷🏻♀️ ya da gerçekten sevdiğin insan aynısını sana yapar 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılNe Çok kötüsün iki tane yetiyor mu git 62628 tane daha bul sen anca yeter sana o inşallah yaşattığının çok daha beterini yaşarsın
10 Yorumla Çok iyi yapıyorsun aferin sana böyle devam et senden daha şerefli, haysiyetli, dürüst ve onurlu biri yoktur yeryüzünde. Ailen seninle gurur duymalı!
10 Yorumlayok iyi bi şey, bu ne saçma soru aklın yetmiyo mu senin idare ederken cin gibisin adam sormaya gelince kötü bisi mi diyosun rezalet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendine yakışan buysa tabi ki kötü bir şey.
Herkes kendine yakışına yapar. Ruhun kaşar olduktan sonra kim ne demiş önemli değil.10 Yorumla Belki o erkeklerinde sevgilisi var birbirinizi aldatiyorsunuzdur keyfine bak
10 Yorumla
+1 yılEvet kötü bir şey. Erkekler de hep sizin gibileri bulurlar sonra kadinlar kötü kadinlar karaktersiz diye ağlarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay be. İki kişiyi idare edebilen ülkeyi de idare edebilir, bence seçimlerde aday ol sana basalım oyları. Hiç kötü bir şey olur mu millet bir gönülü neşelendiremiyorken sen iki gönülü şad ediyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neys sıkıntı yok. İdare edeni de idare ediyorlardır eminim o erkekler de vardır bir kaç kız hayatlarında senden başka😅
00 YorumlaAçıkçası böyle şeyler asla doğru değil hem o kişilere haksızlık yapıyorsun hem de senin ilgiye muhtaç ve bencil biri olduğunu gösterir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Hep erkekler mi aldatıp birden fazla kadınla olacak kötü falan değil devam et böyle hatta bi tane daha bul
00 Yorumla
+1 yılHayatta mutlu olmak istiyorsan herkese dürüst olman lazım. Aksi takdirde sen de çok üzülürsün, benden demesi.
00 Yorumla
+1 yılSende idare edilmek istemezsin bence değil mi… doğru ve hoş bir şey değil yani arkadaşça takıl ama ikisine umut falan verme yazık
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer karar veremiyorsan da şunu unutma birincisini sevseydin ikinci birisi olmazdı bile ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri enayi yerine koymak böyle bişey işte. Zengin olsam bile kadınlara para yedirmem ve şu ana kadar da aşık olmadım olmam da
00 Yorumla
+1 yılTebrikler !
Yakışıklılığından yeteri kadar faydalanabiliyorsan, ne mutlu sana.
O da senden faydalanıyordur belki..😀00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Aynen devam kanka. Benim de başıma gelmişti. 24 yaşında idim. Hatun başkasını koparıp bana yediriyordu. Sonra dan öğrendim Bende 😀
00 Yorumlaİkisinden de ayrılacaksın, dediğin gibi vicdanın seni asla rahat bırakmayacak 🙂 vicdan insanı çok götürmez
00 Yorumla
+1 yıl
🤡
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi bi sey iki kişiyide mutlu ediyosun ötesi var mı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yok yahu kötü olur mu hatta birkaç tane daha bulman lazım 2 tane nasıl yetiyor
10 Yorumla
+1 yılKadınlara neden mi küstük neden mi güvenmiyoruz. Oynat bakalım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılaaa neden kötü olsunki. hatta tanıştır onlar anında kanka bile olurlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. 2 side annene kayıyor olsa hiç şaşırmam psksjdndkkfkr
00 Yorumla
+1 yılAmerikada 2 erkekle birlikte olan bir kadın vardı. Kocaları çok mutluydu, sende dene belki olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Sude iki insan değil bütün erkeklerle takıl vallahi senin ne mal olduğunu anladım şimdi bir düşün bir insan kendi değerini bu kadar boş şeyler için düşürülmüydu allahin yalancısı artık kiminle istiyorsan onunla ol bana ulaşman imkansız çünkü bu zamana kadar egonu gökyüzüne kadar kaldırdım şimdi bırakıyorum Allaha emanet kal sağlıcakla bundan boyle kendini bir bok artik zannedersin bundan böyle elimi çektim kendi dünyama tertemiz dönüyorum asla unutmam yanımda olanida karşımda olanıda anlarsın hayatında başarılar aklın fikrin hep boşseylerde sustum ama bende birninsanim hersey biryere kadar bu dan böyle aziz ol kal sağlıcakla yarin sim ve tel değişiyorum yeni bir düzen beni bekler artık anliycaksın ama ben olmuycam canısııı lafını aldım benim sevgim degeli insanlar için kendine güvenen insanları için 2 sene yeter 2 senede böyle şekil aldın seninle ömür geçmez 2 senede yuva kurulur boş hayal olmuş hakkını helal et yolun bahtın açık olsun
- +1 yıl
@XxSertaçılıcalıxx kanka sana bin kez söyledim. Ben sude değilim, beni her gördüğünde bana sitem etmeyi kes yeter artık.
- +1 yıl
Allah emanet ol beni arama sorma merakda etme soğudum daha delikanlı insanlar varken ben boşu boşuna ilgimi vermişim neyse uğurlar olsun 👋
- +1 yıl
@XxSertaçılıcalıxx kanka sende allaha emanet ol ama artık anla değilim sude falan.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3. Lazım mi bende sana karşı eksik şeyleri tamamlarım kadroyu tamamlarız bu şekilde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence araya bir tane daha almalısın 😂 ozaman Nescafe üçü birarada tadında olur 😂
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir şey en iyisi sen yakışıklıyı bana pasla 😉
015 Yorumla- +1 yıl
Beni al
- +1 yıl
@arzularımvar benden küçüksün
- +1 yıl
Yasin kaç
- +1 yıl
@arzularımvar 19
- +1 yıl
Bende 19 Mayıs 2003
- +1 yıl
@benibulbe buna istek attın? Dogrumu
- +1 yıl
@arzularımvar nasıl bir anda benden büyük olmayı başardın 04lüsün di mi
- +1 yıl
2003. luyum burada öyle
- +1 yıl
3luyum. hem 4. olsa ne olcak aynı şeyin laciverdi
- +1 yıl
@arzularımvar jfjfjfj tamam tamam büyüksün
- +1 yıl
Sohber edelim mi
- +1 yıl
@arzularımvar yorumlardan yazma iki kişiyi idare eden arkadaşı rahatsız ederiz
- +1 yıl
Dm atamıyorum Xp yetmiyor Instagram atim. yaz
- +1 yıl
Attım mı Instagram dm. kapali. burada @fakeyimisteanlasana
- +1 yıl
@fakeyimisteanlasana bak kiz
Kötü. Bir insanla yetinmek zor mu? Ayrıca duygularını kullanıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAldığın parayı yakışıklı olana mi harcıyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki erkeği idare etmek normal bir durumsa erkeklerde iki kadını kullandığında ağlamayın
00 Yorumla
+1 yılBilemedim 🤔 bazıları hak ediyor da kimileri kesinlikle hak etmez o yüzden evet kötü bir şey
00 YorumlaSana yapılsa aynısı ne hissederdin diycem ama bu kafa ve gevşeklikle sorun olmaz dersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok kardeş sevabı vardır.
Ne tuhaf kafalar yaşıyorsunuz siz ya
00 Yorumla
+1 yılKötü bişey, ikisinide soktuğun durumu bir düşün derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gerçek aşk arıyorum, hakkımı ver 😂 herkese bi tane düşüyor laaan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoo ben şu an 4 erkeği aynı anda idare ediyorum bazen yalanım ortaya çıkacak diye ödüm kopuyo ama
212 Yorumla- +1 yıl
Zor olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@filitrekahve çok zor zeka gerektiriyo biliyo musun acaba kime ne demiştimler mi dersin yoksa acaba hangisiyle nerede buluşsam diğerleri görmez mi dersinn bayağı zor anlayacağın
- +1 yıl
Sizi anlamak adına soruyorum kınama falan kesinlikle haddim değil, neden dört kişi sizi dörde sürükleyen neydi ya da sizi orada durduran
Cevap sahibi+1 yıl@filitrekahve yani ciddiye almıyorum aslında benim derdim sadece takılmak bi de hep erkekler mi çapkın olacak :)
- +1 yıl
Arkadaş olarak neden takılmıyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yıl@filitrekahve bak ben zaten ilişkimde cinselliğe yer vermem o yüzden aslında bi nevi arkadaşlık da diyebiliriz
- +1 yıl
Ama karşı tarafta bir duygu söz konusu olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol evlenmek aptallıktır ben evlenmem eğlenirim sen bu dersleri iyi öğren maazallah evde kalırsan felaket olur senin için.
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol erkekler umurumda değil yollu gibi konuşma
- +1 yıl
@filitrekahve yollu olan ben miyim 4 kişiyle aynı anda konuşan asla evlenmem eğlenirim diyen sen mi :D EMOTIONAL DAMAGE
- +1 yıl
@you4myselfcontrol ben ne alaka
- +1 yıl
aferin kız
+1 yılbence vicdan azabı çekmelisin duygularıyla oynuyon hiç sevmediğim şey ben kendime yapılmasını istemediğim şeyleri karşısındakine yapmam ve ilişki yaşıyorsan duyguları ile oynama kimsenin benim hiç sevmediğim şey allah ta yaşatmasın...
00 Yorumla
+1 yılSeni 2. de durduran ne oldu? Bir tane daha erkek arkadaş edinerek üçlü yapabilirsin..
Bir de kötü bir şey mi diye soruyorsun. Yok iyi bir şey, bir aferini hakkettin.
Aynı şeyi sana yaşatmalarını temenni ederim.01 Yorumla- +1 yıl
Arsız bu ne anlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım ikisi de şu an seni aldatıyordur...
Ya da bir dakika ya. Onlar senin gibi vicdansız değil belki de yapamazlar böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır Allah bi kisiye hem para hem tip vermediyse biz napalim mecbur 2 kisi buluyoz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep erkekler mi kadınları "kullanacak", iyisini yapıyorsun, biraz da sen yol 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel bir iş, ama birbiriyle karıştırma sorun olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir insanlık suçu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi yapan erkek denk gelir inşallah bir gün
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?