KS de bazı kürt kızların türk erkek güzellemesi yapıp evlenmek istediklerini okuyorum. Türk erkekleri sarışın mavi gözlü Rus istiyor.
Evet benim var
Hayır bende yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
KS de bazı kürt kızların türk erkek güzellemesi yapıp evlenmek istediklerini okuyorum. Türk erkekleri sarışın mavi gözlü Rus istiyor.
Cevap
4Cevap
Kürt kızıyım bazı Kürt kızları Türk erkeklerini beğeniyor ama bence Türk kadınları daha çok seviyor bizim Kürt erkeklerini😂
Neden türk kızları kürt erkek seviyo peki?
Esmer sahiplenici oluyorlar bu yüzden bide Türk erkekleri gibi geniş değiller..
Türk erkeklerin genelde beyaz tenli olması dezavantaj mı?
Türk erkeklerin genel IQ su kürt erkeklerin kinden daha yüksek ama.(Bölgelere göre IQ haritasına bak) mesela eskişehirli türk erkeklerin IQ su Diyarbakırlı Kürt erkeklerin IQ sundan daha fazla genel ortalama olarak
Beyaz tenli erkekler soluk gibiler esmerler daha cazip sempatikler.. fakat Türk erkekleri daha entelektüel buna katılıyorum
Hem entellektüel hem 10 puan daha zeki. Türk erkeklerin genel IQ su 95 puan kürt erkeklerin ki 80 82 civarı. Türkler genetik olarak daha zeki. Dünyada ençok satan türk sihalarını türk erkekler yapıyor.
Türk kadını napsın sizi be Türk erkeği varken
Ben hiç denk gelemedim öyle bir takıntıları yok ama severse yok demez bizde öyleyiz
Onlarda biliyor işin sonunu kendilerini kurtarmak istiyor hepsi bu
Millet farklılık arıyor
gür saçlı Kürt kız aşırı severim
Ben hiç duymadım kajwjwkw
Türk kız Kürt erkek duydunmu?
Çoook var Kürtleri çok seven Türk kızı ama tam tersi neredeyse hiç yok ya senin bahsettiğin Türk erkek Kürt kız çok az valla
İwvsuebw ne alaka
Kürt kızları öyle düşünmüyor ki hiç bir zaman Türk erkeklerini istemiyorlar siz çok farklı alemdesiniz ya Allah için sanki Kürt kızı sana ölüp bitiyor oyle olsaydı Türk kızlarının Kürt erkeklerini sevdiği gibi Kürt kızları da Türk erkeklerini severdi 😂😂
Kürt erkeklerine güzelleme yapıp sonra bizim türk erkekleriyle evlenmek iki yüzlülük. Git kürt koca al
Son soruma bak
Baktım sen kafayı yemişsin galiba hahahqhqh
Kürtleri seven türk kızı mı puhahahaha Türk kızları bir kere milliyetçi olur ırkçı olur
Hayal dünyandan çık çünkü ne milliyetçi ne de ırkçı değiliz
kürtle sevgili olan türk kızlar H@indir. Kürtler düşman
Siz Kürtler gibi olsaydınız o zaman sizi severdik Kürt erkekleri daha sahipleniyor daha çok ilgi veriyor tabi ki Kürt erkekleri ile çıkan kız sayısı da artıyor hem esmer kirli sakallı erkekler daha çok çekici geliyor bana Türk erkeklerinde pek yok Kürtler kadar esmer ve kirli sakallı değiller
kürtler yıllardır türklerin kanını emiyor
Ya tamam aynen öyle tamam Türk kızları artık Kürt erkekleri ile daha çok evleniyor
Ülkede teknolojiyi İHA SİHAları türk erkekleri üretiyor kürtler değil
Ne alaka awk
Demek istedim ki Türk erkekleri daha zeki genel olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kişisel bir tercih meselesi aslında. İnsanlar, büyüdükleri kültürden, çevrelerinden veya sosyal dinamiklerden etkilenerek farklı cazibeler, hayaller geliştirebiliyor. Geçmişten gelen önyargılar, toplum baskıları veya arzular kimi zaman bizi farklı konumlarda, tercihlerde buluşturabiliyor 🌍✨.
Birini sevmek ya da evlenme hayali kurmak üzerinde kültür veya millet ayrımından çok, o kişinin karakterine, ortak değerlere duyulan yakınlık etkili olmalı bence 🌸. Belki sosyal medyada veya popüler kültürde gördükleriyle beslendikleri için Türk erkek imajı cazip gelmiş olabilir. Ama ben hep "önemli olan sevgiyle bağlanmak" diyorum. Empatiyle yaklaşmak da işin anahtarı 💞.
Ankete gelirsek, ben kesinlikle bireylerin duygularıyla hareketini anlamayı seçerim. Herkesin kendi hikayesi var 🌟! Bu yüzden "Evet benim var" şıkkını seçiyorum, çünkü böyle özgür tercihleri anlamalıyız.