Bende şimdi bir Kürt kızı olarak konuşacam genel bir şekilde. Yorumlarını falan okudum baştan sona hepsini de sen neden bu kadar fesatsın? İçindeki fesatlığı kini belli ediyorsun yani Gülücük emojisi koymakla samimi olunmuyor sen çok yanlış anlamışsın. Türk kızlarına kezo demişsin sonra şaka yaptığını söylemişsin bu bir cahiliyetini burdan anladım, ikincisi kimin gözü kimdeyse kimde bende çok Kürt kızı gördüm Türk erkek isteyen? Göz koyuyorlarsa ne olmuş neyin kıskançlığı sendeki canım? Bak Kürt olarak söylüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu aralar aşiret aşkı moda oldu. Aşirete gelin gideceğim diye tutturan tanıdıklarım var. Bu yüzden. Birde paraları olduğu için. Başka da bir şey bilmiyorum. 😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. teklif edip red yemedigim kurt kizi yokki benim de...
farkli milletlerin kizlaina farkli erkekler merak uyandiroyor014 Yorumla
Soran+1 yılHe he kesin öyle 😂😂
Soran+1 yılYaaa olabilr bellki iyi birisin 😂
Soran+1 yılÇok hoşuma gitti 😂
Soran+1 yılHe 10 tane çocuğum var 😂😂😂
Soran+1 yılHayır kanka 😂sıdkı diyeceksin sen benim peşimde koşuyursun 😂❤
Soran+1 yılHiç öyle uturuyurum sen napıyon 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir kere Kürt kızı sevdim çokta konuştuk hep kendi akrabariyla evlenirler yarı yolda kalırsınız
16 Yorumla
Soran+1 yılKiz seni bıraktı mi?
Soran+1 yılGerçkten Çok üzüldüm ama yapacak bi şey yok 🥺bizim ailede öyle değil valla zaten kuzenim yok 😂😂😂valla kimse beni zorlaymaz öyle bi şeye
Soran+1 yılTürküde yaşamıyorum iranda yaşıyorum
Pek öyle olduğunu sanmıyorum. Belli aşirettekiler zengin olduğu için belki olabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok valla aşiret dedin 1miliyon kişi var lütfen çok tüke dizi izlemeyin
Soran+1 yılFakir orta zengin var aşiretlerde
Soran+1 yılYok fakirin peşinde çok 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyyy daha neler spor salonuna bir tanesi geliyor pijamayla spor yapıyor 🤢 alın hepsi sizin olsun
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂kiz ya asik olursan ona 😂tayt mi giysin?
Cevap sahibi+1 yılÖğğğ hayatta zevksiz değilim ben
Soran+1 yıl😂😂tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka çok saçma bir şey paylaşmissin. Sonuncu sevgilim kürt kızıydı ve teklif eden oydu)
027 Yorumla
Soran+1 yılOlabilr onlar alıyor sevgli bizim kürt erkekleri niye biz türk erkekleri sevgili olmayız mi?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir işte senin böyle bir paylaşım yapman çok saçma.
Soran+1 yılAma benim sorum bana göre saçma değil
Cevap sahibi+1 yılTürk kızlarına niye kürt erkeklerine meraklısınız demek istersen ben karışırım buna kimse Türk kadınına laf edemez haddine değil senin
Soran+1 yılAma bazıları seviyor ben ne yapayım? Haddimi de aşmadım sadece bi soru okdar.
Sen niye kürt kızıyla sevgilisin türk kiz mi kalmadı?
Cevap sahibi+1 yılBen senin gibi türk kürt ayrimi yapmıyorum da ondan sevgiliydim.. Sen genelleme yapar gibi soru sormuşsun böyle yazarsan tabiki tepki alırsın
Soran+1 yılSadece sensin tepki veren.
Cevap sahibi+1 yılBen Türkçülük görüşüne sahip biriyim de ondan. Dikkat edersen yazdiklarina kimse yanlış anlamaz
Soran+1 yıl😂😂demeki sadece asıl türk olan sensin 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle böyle şöyle. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Bir milletin ismini kullanıyorsun genelleme yapıyorsun ama yapmadım sen öyle anladin diyosun. Yani başka şekilde yazsan ben de anlamazdim
Soran+1 yılTamam yeter gerçkten insanı biktiyirsun 😂sadece bi soru sordum okdar😅
Cevap sahibi+1 yılPeki peki affettim😂😂😂 kötü niyetin yok onu anladim 😊😊😊
Soran+1 yılValla senle çıkan kürt kiza diyecem hiç bi şey yok 😂😂kiz iyi kurtulmuş 😜😜😜
Cevap sahibi+1 yılYok bee o da beni seviyordu çok ben de onu. Anlasamadik sadece ufak sebeplerden. Ben insan ayırmam milletine bakmam yani. Hatta seninle. bile tanışabiliriz 😂🤣🤣🤣
Soran+1 yılYok valla senle anlaşmam senle 😂😂😂sence türk erkeğin gözünde kürt kizlari nasıldır?
Cevap sahibi+1 yılDedim ya ben milletine göre değilde karakterine göre anlaşırım insanlarla. Sizin kızlar biraz hırçın ama tatlı 😊
Soran+1 yılEvet öyleyiz 😉
Cevap sahibi+1 yılInstadan yzrmisin😂😂
Soran+1 yılHayır tabi 😅iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılInatçı ve hırçın yönün var senin de ama tatlısın da 😂 fakeden ekle istemezsen yine engellersin olmaz mi😊
Soran+1 yılValla kullanmıyorum sadece burası watsapp var okdar açmam yeni hesap eskiden vardı ama şimdi kullanmıyorum
Soran+1 yılGizlinin ac takip edeyim zaten burada mesaj bölümü var
Cevap sahibi+1 yılBuraya girmiyorum ki pek. Konuşmak arkadaş sohbeti istersen nerden istersen ekleyebilirsin. Kötü biri değilim emin ol😂
Soran+1 yılHayır valla konuşacaksan burada konuş .
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya buraya girmiyorum ki çok nadir yoksa neden istemeyim. Bi Instagram açmak 5 dk nı almaz. Tabiki sen bilirsin sıkıntı yok nasıl istersen😊
Soran+1 yılAçmayacam☺️iyi aksamalar
Cevap sahibi+1 yılIyi akşamlar güzel kız
Gizli Üye(25-29)+1 yılçünkü türk erkekleri bize değer vermiyor, türk erkeği hariç her erkek iyi davranıyor bize :D
110 Yorumla- +1 yıl
Ben de iyi davranıyorum gören yok...
Cevap sahibi+1 yıl@srtcbrk ben kürt erkeklerini savunmadım ama sizler türk kadınları hariç her kadına tapıyorsunuz maşallah, ona ne diyeceğiz? değer vermeyin ama bizsiz de yapamayın ne ala memleket. önünüzde herhangi bi yabancı kadın ve türk kadını olsa gider hemen yabancıyı seçersiniz.
- +1 yıl
laf onlar balim laf !!!
ki ben hic oype bir istesigim yok hatta kac tane arap kurt rus kizi da reddettim reddendler de cok var tanidigim... hatta memleketinden olmayanla bile evlenmoyor turk erkekleri...
sen sanalda bos bos konusmalara bakma...
erkek milletinin hovardaligin yuzde 80 dilinde dir
Cevap sahibi+1 yıl@srtcbrk aynen o yüzden yabancı gelinlerde büyük bi artış var başı da suriyeliler ve ruslar çekiyor
Soran+1 yılValla haklisin kanka size değer vermiyorlar rus kiz rus kızları diyorlar gerçekten size yazık valla
Soran+1 yılBen değilim kürt kızıyım kürt 🤗😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@srtcbrk evet türk kızıyım ben, ve bu türk kızının türk erkeğinin yabancı sevdası yüzünden birbirimizden nefret eder olduk kimimiz yabancı koca kimimiz yabancı karı istiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu ben anlamdım burada 3 kişi evet seviyorum yok aşiret gelini olmak istiyorum diyor ama 4 olmaz
00 Yorumla Yurt dışına gitsek bari ülkede kimse istemiyor aaaa
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂neyse biz severiz 😂
Soran+1 yılAllah kurşun öyle deme
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hangi paralel evrende yaşıyorsun bilmiyorum ama 34 yaşındayım bugüne kadar tanıdığım tüm kadınlar kürt erkeklerini kaba hanzo keko kıro olarak görüyordu
20 YorumlaDaha yakısklılar ve esmerler falan ya böyle dkdjdmdk
26 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı mı
- +1 yıl
Esmerler mı yakışıklı oluyor?
Kim seviyor sizin keko serseri erkekleri
13 Yorumla
Soran+1 yılKeko serseri derken? Çok efendiler sevdi mi tam seviyorlar kadın ayrı değer veriyorlar. mert delikanlılar
- +1 yıl
Keko serseri erkekler artık popüler seviliyor zaten
+1 yılTürk Kürt ayrımcılık yapmayın kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyoruz kanka soru soruyur z
+1 yılBen zazayım bizi seven yok.😀
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde biizm kan kardeşimizsin yeriniz bizde ayırı😅☺️
- +1 yıl
Teşekkürler Seviliyorsun❤💫
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Tam tersi olmasın? 😂
135 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi 😂😂😂
Soran+1 yılÖyle öyle 😂 hangi kürt kızı senin peşinde koştu?
Soran+1 yılHe he kesin evin önünde yatıyorlar senin için 😂😂😂
Soran+1 yılGerçekten senin peşinde koşuyorlar mi 😂😂
Soran+1 yılYaa olabir sende insansın kanka 😅☺️
Soran+1 yıl30 gelince evlenmesen san bi tane bulurum 😅😅iyi akşamlar
Soran+1 yılErkek bulurum sana 😅😂😂tabi kiz bulacam
Soran+1 yılHayır tabi nikâhı basacaksın iki kilo altin alcaksın
Soran+1 yılÖyle kanka 😂😂tamam san abi buçuk olsun 😂
Soran+1 yılŞaka yaptim kanka ama altin isterler sanki türk kızları istemiyorlar altin
Soran+1 yılIslama göre 19.5 gram olamalı ama şimdi kizlar en 50 gram istiyorlar damarın ailesinde zor duruma bakıyorlar
Soran+1 yılBırakıyorlar
Soran+1 yılArtık erkekler düşünsün 😂😂ben ülkede kaçın
Soran+1 yılBence ülkede kaçın
Soran+1 yılAma nereye kadar bekar olacaskin
Soran+1 yıl😂😂valla böbreğini satarsan okdar para etmez sen de suriyeli birisini bul
Soran+1 yılZaten almayın türk kezolarini😂😂gerkirese biz size kürt kiz veririz
Soran+1 yılŞaka yapıyorum 😂😂😂ciddi alma lütfen
Soran+1 yılSeversem ben tüke erkekle evlenirim valla yalan yok
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimse beni sevmiyor 😔😔😔
09 Yorumla
Soran+1 yılYav beni severim ciğerin 😘şimdi bunu atom sapık diyeceksin 😅😅😂😂
Soran+1 yılSence ben kimim?
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yıl🙈🙈🙈bu sitede sadece ben varım kürtleri temsil eden
Soran+1 yıl☺️☺️☺️😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt kızları da daha dolgun oluyor daha iyi 😂😂
00 YorumlaAnlaşılması zor
04 Yorumla
Soran+1 yılBak türk erkekleri evde kaldı hepsi. sizde hep rus bekliyorsunuz 😂😂😂
Soran+1 yılSize de türkleri alın onlar alıyorsa sizden kiz sizden alın 😅😅
+1 yılBenim tercihim değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence de Kürt kızları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bişey yok
017 Yorumla
Soran+1 yılVar kanka 😅
Cevap sahibi+1 yılolur mu burada doğuya gidip kız alan var
Soran+1 yılOnlarda biizm erkekler göz dikiyorlar hep diyor kürt erkekleri kürt erkekleri 😅😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok ben Türk'üm çevremde böyle şeyler oluyor hatta babası alın götürün diyor şahit oldum
Soran+1 yılOlabilr ama ben dedim ki türk kızları kürt erkeklerini çok seviyorlar bu bi gerçek 😂😅
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun ;)
Soran+1 yılÇevremde bi çok insan öyle diyor kürt erkekleri çok seviyorlar
Cevap sahibi+1 yılolur mu benim çevremdede kürt kızları Türk erkekleriyle kaçamak yapıyor bu nasıl olacak😈
Soran+1 yılÖyle mi? Ben hiç görmedim ama onlar çakma kürt demek 😂😂
Cevap sahibi+1 yılolur mu koca bulmak için kapalı kapalı ortalıkta dolanıyorlar :)
Soran+1 yılBi şey diyecem Seni dilini keserim geçen günde kapılara laf ettin o kiz benim haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılNerde anlamadım?
Soran+1 yılKapılar koca peşinde
Soran+1 yılDemiştin
Cevap sahibi+1 yılŞu mesele evet evlenmek için kapanıyorlar bu bir gerçek inkar edemem ki
Soran+1 yılTamam sus dini karıştırma
Cevap sahibi+1 yılKız dinle ne alakası var bunun dinle ilgili bişey demedimki ben ;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat